tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
Pa da...mozzda upozna jogurt-baju i zakljuchi da se ne mozze zaljubiti u njega, i da je kaktus faca.
vidim da se ozbiljno bavite mojim ljubavnim,banan-kaktus,zivotom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da...mozzda upozna jogurt-baju i zakljuchi da se ne mozze zaljubiti u njega, i da je kaktus faca.

Da mi je logicno, jeste zaista. Medjutim iscitala sam one clanke i mnogo stvari mi ne stima tu. Da bi nesto bilo naucno istrazivanje (a trude se tako ga predstaviti) neophodno je da uslovi rada budu isti pri experimentima... a ovde je to nemoguce iz vise razloga. Prvi i osnovni: sta je kontrolna grupa?npr. postoje neka istrazivanja koja upucuju na to da hormonski kontraceptivi "zamagljuju" nasu sposobnost da prepoznamo bioloski..."podobnog" partnera...
e sad, koliko god su ta...istrazivanja za sad...nepotvrdjena...rezultati su...zanimljivi...
Da... 2.5-3 godine sam bila u toj situaciji..jeste li nekad bili u situaciji da vam neka osoba prosto...ne mirise dobro, bukvalno (bez obzira na licnu higijenu + kozmeticke preparate - ne pricam o tome...

Da li vam se desilo da upoznate savrshenu osobu, koja odgovara svim vashim kriterijumima i koja je veoma sexy a da se ipak niste zaljubili?
Zashto?
Da li vam se desilo da upoznate savrshenu osobu, koja odgovara svim vashim kriterijumima i koja je veoma sexy a da se ipak niste zaljubili?
Zashto?

nisam srela savrsenu osobu...jesam jednog za kojim sam izgubila glavu...ali to je bilo cisto duhovno, jako je falila fizicka komponenta...

Hehe, to me podseti na jednu curu koja se godinama vucara sa tipom koji je fascinira, ali kao plisani meca
Stalno raskidaju i spajaju se, on ima moc nad njom, al dzaba kad nema tuca.
Ona popizdi, raskine, dodje da se izzivi, malo bude fraj i onda kaze - ja se opet pomirila sa ...
Ona stvarno gubi glavu za njim, radi sve za njega... On je faca, strog je, obrazovan, popularan...
A pitam se ja - a koju bi on uopste mogao da skeba osim nje, kad je vec meca u plisu, elda![]()
....eh kad ti neko nadje zicu..ali, treba i to probati...ali definitivno fali i fizicka komponenta i to nas je na kraju rasturilo...da to nije falilo, Olja bi uveliko bila u Bosni i gajila sitnu decicu....

Đecu, đecu, ne dečicu![]()
.....Ja bih rekla da su nasi kriterijumi bitni kod odluke kome cemo pruziti sansu... E, nakon toga dolaze feromoni......hm...ako je tako onda su 90% rasprava sa ovog foruma besmislene...kao trazzim ovo-ono....

Da mi je logicno, jeste zaista. Medjutim iscitala sam one clanke i mnogo stvari mi ne stima tu. Da bi nesto bilo naucno istrazivanje (a trude se tako ga predstaviti) neophodno je da uslovi rada budu isti pri experimentima... a ovde je to nemoguce iz vise razloga. Prvi i osnovni: sta je kontrolna grupa?
Dakle imamo grupu zena koje reaguju na razlicite mirise kojima je kontrolna grupa drugi kompatibilni broj zena koje opet reaguju na razlicite mirise?!
Pored ovoga ako uvrstimo kao veoma znacajan faktor doba menstrualnog ciklusa bilo bi idelano da grupa A i grupa B imaju zene kojima je ciklus konstanta, pa jos i konstanta u ciju funkciju su uvrstili vreme te su time kandidatkinje pogodne da budu u istoj grupi sa analognom kontrolnom grupom koja bi u ovom slucaju primala hormonalnu terapiju.
Isuvise je komplikovano i cini mi se da ima samo statisticki znacaj.
da, pa to je onaj...onaj X faktor, kako li već?Da li vam se desilo da upoznate savrshenu osobu, koja odgovara svim vashim kriterijumima i koja je veoma sexy a da se ipak niste zaljubili?
Zashto?

Zashto?

jap..., ja i rekoh da su "rezultati"(svi koje sam iskopala i pokacila...)...diskutabilni...ali u tom grmu neceg ima
jerbo brojni timovi opet jure upravo tog zeca...ostaje da se vidi...![]()

Uf, pa desilo mi se to milion puta, sav je lep, pametan, sladak i divan, ali, ali...Da li vam se desilo da upoznate savrshenu osobu, koja odgovara svim vashim kriterijumima i koja je veoma sexy a da se ipak niste zaljubili?
Zashto?
Uf, pa desilo mi se to milion puta, sav je lep, pametan, sladak i divan, ali, ali...
Sad dolazimo do tog zašto, nemam pojma, nešto fali, ali ne znam šta.

U kom čuču grmi zec?
Ima ovakvo istraživanje - ženama u raznim periodima ciklusa davali su da odaberu slike muškaraca koji su im privlačni. Kada su bile oko ovulacije, birale su one sa muževnijim, opasnijim facama. Izvan toga, uglavnom su birale "plišane mece".
A feromoni deluju više u drugom smeru. Uglavnom mužjaci "testiraju" mokraću ženki da bi otkrili one koje su raspoložene za parenje. Pa onda, jelte, navale. Zebre, pardon, zebraći naročito vode računa da prekriju miris kako bi doveli u zabludu suparnike.
Kako kod ljudi ne postoje sezone parenja, verovatno je ovo izgubilo na značaju.

paaa...ne bas (akonto boldovanog...)
konkretno, u zivotinjskom svijetu npr. trag urina je nesto poput vizit karte ili profila u...nasem...
mada, ako pitamo npr. nekog tko poznaje tradicionalnu kinesku medicinu...svasta ce nam ispricati...posmatrajuci nas; nase zjenice, nase nokte, ten, lice...
sto se linkova koje sam dala tice - to je samo neki informativan...presjek...
ps da li jeste/nije "izgubilo na znacenju" ostaje da vidimo...![]()

A u šta treba da gledamo?![]()
kako ko...neki se oslanjaju samo na vid, poneko i na sluh..., a poneko...
e sad, ciji su "metodi" precizniji...8)
Svi pojedinačni "metodi" su često vrlo neprecizni i varljivi.
Tek zbirno daju pravi rezultat.
kako ko...neki se oslanjaju samo na vid, poneko i na sluh..., a poneko...
e sad, ciji su "metodi" precizniji...8)

MI se oslanjamo definitivno na vid. A VI to zloupotrebljavate.![]()