Chemtrails

Naravno.

U to se svako može uveriti pogledom na snimke.
Al problem je što ti takve snimke vidiš prvi put u životu pa misliš da je to nešto čudno i zlokobno. Da si se potrudio da se malo informišeš i obrazuješ o svemu tome, bilo bi ti jasno da je to školski primer za superćeliju, koja je u ovom slučaju proizvela i tornado

Supercell_Tornado_in_SERBIA_20_06_2016.jpg

https://en.wikipedia.org/wiki/Supercell

10 biliona dolara košta godišnje zaprašivanje Zemlje.
Geoinžinjeri koji su napravili taj program to zovu Stratospheric Aerosol Injection, SAI.
Služi da se sunčevi zraci odbijaju nazad da bi tobože hladili Zemlju.

Ono što ja mislim je da time pospešuju efekat staklene bašte i time čine globalno zagrevanje.

A tako je i sa ostalim sferama, pričaju jedno a rade drugo.

Eto vam "običnih" izduvnih gasova...

10 biliona dolara košta godišnje zaprašivanje Zemlje.
Geoinžinjeri koji su napravili taj program to zovu Stratospheric Aerosol Injection, SAI.
Služi da se sunčevi zraci odbijaju nazad da bi tobože hladili Zemlju.

Ono što ja mislim je da time pospešuju efekat staklene bašte i time čine globalno zagrevanje.

A tako je i sa ostalim sferama, pričaju jedno a rade drugo.

Eto vam "običnih" izduvnih gasova...
Како се одбијањем зрака назад у космос поспешује загревање Земље?
Иначе чак и ако постоји нешто такво као наведени пројекат, кошта 10МИЛИЈАРДИ$, а не 10БИЛИОНА$.
Билион је 1.000 милијарди, много је за мачка говеђа глава.
Квака је у том што ти не поседујеш формално образовање па не знаш да је оно што је у Европи МИЛИЈАРДА у САД именовано као БИЛИОН.

Како се одбијањем зрака назад у космос поспешује загревање Земље?
Иначе чак и ако постоји нешто такво као наведени пројекат, кошта 10МИЛИЈАРДИ$, а не 10БИЛИОНА$.
Билион је 1.000 милијарди, много је за мачка говеђа глава.
Квака је у том што ти не поседујеш формално образовање па не знаш да је оно што је у Европи МИЛИЈАРДА у САД именовано као БИЛИОН.

Sve jedno je, on je rekao bilion i ja sam napisao, znamo da se radi o naših 10 milijardi i za to si se uhvatio umesto da se pokriješ ušima i da ćutiš jer sve vreme drobiš kako su to obični gasovi aviona, a pritom nemaš osnovno obrazovanje i ne znaš šta znači efekat staklene bašte.

Sve jedno je, on je rekao bilion i ja sam napisao, znamo da se radi o naših 10 milijardi i za to si se uhvatio umesto da se pokriješ ušima i da ćutiš jer sve vreme drobiš kako su to obični gasovi aviona, a pritom nemaš osnovno obrazovanje i ne znaš šta znači efekat staklene bašte.
Мени ова тема није интересантна и имам свега неколико постова на њој, а не да ,,дробим" како си ти умислио.
Да ниси одвалио глупост о билиону(а не би се ни исправио да те нисам опоменуо, јер не знаш разлику о милијарди и билиону) и поготово о небулози да одбијање сунчевог зрачења појачава(???) глобално загревање не бих се ни јављао.
Како то одбијање сунчевог зрачења појачава глобално загревање?

Shvati da sam ti odgovorio jer spinuješ temu, po običaju i da nemam uopšte želje za komunikaciju sa takvom osobom kao što si ti.
Da je pravde trebalo bi te doživotno banovati, ali je očigledno nema.
Ovim se moja konverzacija sa tobom završava.

Ono što niko od zagovornika zavere chemtrails nije uspeo da objasni je zašto bi tajni ljudi s vrha trovali atmosferu , kada i sami žive na ovoj planeti? Isti vazduh i oni udišu

Nema nikakvih zagovornika teorije zavere chemtrails.
Chemtrailsi postoje, oni koji su ih napravili ih zovu Stratospheric Aerosol Injection, SAI.
Eno ti direktor CIA pa poslušaj šta kaže o tome.

Mi smo ovde pisali da to nisu obični izduvni gasovi aviona jer se obični tako ne ponašaju.

Nema nikakvih zagovornika teorije zavere chemtrails.
Chemtrailsi postoje, oni koji su ih napravili ih zovu Stratospheric Aerosol Injection, SAI.
Eno ti direktor CIA pa poslušaj šta kaže o tome.

Mi smo ovde pisali da to nisu obični izduvni gasovi aviona jer se obični tako ne ponašaju.

Sto puta im razjasniš i oni ponovo isto .

- - - - - - - - - -

Naravno da ti jeste reko. Sam kažeš da je bila histerija.
Inače, Nibiru sistem za sad može da se vidi na antičkim reljefima .
Kažu da Vatikan ima neki opasan teleskop namenjen osmatranju.

Ostatku sveta mute i posipaju izmaglicu po vedrome nebu.

............

Back