Chemtrails

Кемтрејлси не постоје.
Ту су само аеросоли из вулкана...издувн гасови аутомобила...
Има и нешто мало ГМО усјева и вјештачких азотних ђубрива...
Па радијације од нуклеарних проба и НАТО бомбардовања...
Вјештачких побољшивача, заслађивача и емулгатора...

Кемтрејлси не постоје.

Postoje i potpuno je autistično tvrditi da ne postoje nakon svega što je danas opšte poznato o njima.

Druga je stvar što im iz raznih razloga razni ljudi pripisuju razna svojstva i namene.
Neki da bi unosili pometnju sa namerom, neki iz čiste površnosti i gluposti.

Dakle poznati su i nije više nikakva tajna da postoje programi vojnog i civilnog tipa, tako da više ne razgovaramo o tome da li postoje, već koje su im sve moguće namene i kakve su sve moguće posledice.

Postoje i potpuno je autistično tvrditi da ne postoje nakon svega što je danas opšte poznato o njima.

Druga je stvar što im iz raznih razloga razni ljudi pripisuju razna svojstva i namene.
Neki da bi unosili pometnju sa namerom, neki iz čiste površnosti i gluposti.

Dakle poznati su i nije više nikakva tajna da postoje programi vojnog i civilnog tipa, tako da više ne razgovaramo o tome da li postoje, već koje su im sve moguće namene i kakve su sve moguće posledice.

Posledice se već osećaju a to su: efekat staklene bašte (mnogo je toplije nego obično sa istim temperaturama, što znači da je "globalno zagrevanje vrlo moguće posletica tih hemijskih tragova) i dnevno svetlo je mnogo svetlije zbog istog razloga, tih čestica, a kako će se odraziti na vodu i zemljište to ćemo tek videti.

Posledice se već osećaju a to su: efekat staklene bašte (mnogo je toplije nego obično sa istim temperaturama, što znači da je "globalno zagrevanje vrlo moguće posletica tih hemijskih tragova) i dnevno svetlo je mnogo svetlije zbog istog razloga, tih čestica, a kako će se odraziti na vodu i zemljište to ćemo tek videti.
Kako si ovo izmerio?

Moje oči to osećaju kao i oči mojih kolega, prijatelja, poznanika sa kojima sam ponekad pričao o tome.
Биће да је халуцинација.
Ја на истим местима на плажи, по сунцу без облачности правим исте фотографије са истим фотоапаратом(олимпус мју, из 2005. године), истом блендом(бленда осам), истим временом експозиције(једна 125-етинка секунде)... нити један параметар се није променио и осветљеност фотографија остаје иста.

Ono što niko od zagovornika zavere chemtrails nije uspeo da objasni je zašto bi tajni ljudi s vrha trovali atmosferu , kada i sami žive na ovoj planeti? Isti vazduh i oni udišu

Ovo je najčešće i najlogičnije pitanje koje se postavlja u vezi sa chemtrailsima.
Postoje tri odgovora pa vi izaberite onaj koji vam najviše ima smisla:

To recap: Why would elites chemtrail themselves along with us?

1. It's not harmful.
2. They have the antidote(if there was an antidote, it wouldnt be hard to immunize anyone that they wanted to allready. they may have had this thought out years before people noticed them spraying).
3. Necessary collateral damage.

Ovde je bila zanimljiva rasprava na tu temu:

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread880344/pg1

Биће да је халуцинација.
Ја на истим местима на плажи, по сунцу без облачности правим исте фотографије са истим фотоапаратом(олимпус мју, из 2005. године), истом блендом(бленда осам), истим временом експозиције(једна 125-етинка секунде)... нити један параметар се није променио и осветљеност фотографија остаје иста.

Oko je mnogo osetljivije od foto objektiva.
I mnogi ljudi to primećuju, ne samo ja i moja okolina.

Oko je mnogo osetljivije od foto objektiva.
I mnogi ljudi to primećuju, ne samo ja i moja okolina.
Није фото објектив већ ЦЦД елемент на који пада светлост у фотоапарату, а објективе мењаш због потребе за детаљима снимка и због удаљености, зато сви професионалци имају светломере.
А те аргументе типа ,,ја и моја околина" можеш окачити мачку о реп, наћићемо ,,околина" које ће данашњи, или сутрашњи дан када се најављује 37Ц прогласити за најтоплији икада, али то је само шупља прича, зато постоје термометри, ваздушни притисак се мери барометром, а не дефиницијом типа јбте што је данас висок ваздушни притисак, напон волтметром(номинално напон у мрежи је 220В, али је често на удаљенијим местима од локалне трафостанице и до само 180В услед чега се кваре кућни апарати), али ти ако гурнеш два прста у утичницу нећеш разликовати споменуте напоне итд.

image uploading site

S vremena na vreme po centru Beograda viđam umotvorine ovog pacijenta. Verovatno je pobegao iz neke ustanove.
U svakom slučaju pružaju dobar uvid u stanje svesti naših teoretičara :lol:

Nema teorije zavere, kemtrejlsi postoje, to su izjavili da rade, tako da ti i tebi slični bolje da se posavetujete sa nekim stručnjakom zbog čega ne možete da prihvatite realnost.

Mozda neko zbog straha i cinjenice da nista tu ne moze promeniti ne prihvata da nas prskaju kao mrave!

Uglavnom je to i razlog zašto posećuju ovakve teme u nadi da će neko razvejati sumnje i strahove.

Recimo, ja ni jednog posta ni na jednoj temi o sportu nisam napisao.

Zašto?

Ne zanima me.

Motaju se ovuda ko vegan oko kasapnice, provocirajući i tražeči u čoporu potvrdu svojoj neverici.

Misle valjda da će kad napuše nekog ko je slab po pitanju tehničkih znanja , a sumnja jer vidi da se dešava nešto nenormalno, otkloniti i povod za svoje sumnje.

Ono što niko od zagovornika zavere chemtrails nije uspeo da objasni je zašto bi tajni ljudi s vrha trovali atmosferu , kada i sami žive na ovoj planeti? Isti vazduh i oni udišu

Po meni je jedini odgovor da su oni imuni na sve te otrove. Nego,jel ima neko ovde ko je napravio orgonski top? Ja bih ga pravio pa da se posavetujem...

Novi biseri mentalnih bolesnika :lol:

forum image hosting

Iz ovoga možemo zaključiti da onima koji veruju u kemtrejse fali neka daska u glavi :D

Nema mesta "veruju" u kemtrejlse, oni postoje i direktor CIA je govorio o geoinžinjeringu i načinu "hlađenja" Zemlje ušpricavanjem aerosola u stratosferu.
Potvrdio je naše sumnje. A ti i ako posle toga misliš da to nije istina... to dovoljno govori o tebi kao ličnosti.

Back