Chemtrails

Ти стварно али СТВАРНО ниси нормалан...
Научи да издвојиш дио клипа гдје се прича о кемтрјелсима...
Сад ја треба 22 минута живота да трошим на карактерноособинарије неког Амера...
За то вријеме могу да попијем 3 пива...
декнем комшиницу...
или погледам филм са брзим премотавањем...ово ћу посљедње...најлакше је...

Ти стварно али СТВАРНО ниси нормалан...
Научи да издвојиш дио клипа гдје се прича о кемтрјелсима...
Сад ја треба 22 минута живота да трошим на карактерноособинарије неког Амера...
За то вријеме могу да попијем 3 пива...
декнем комшиницу...
или погледам филм са брзим премотавањем...ово ћу посљедње...најлакше је...

Tičurino, nemoj da si pross.......:bye:

Koj te bije da uopšte opterećavaš tu tvoju swatku pamet s ove i ovake teme?

Niko te ne primorava

Klikneš mišića i već si na nekoj zabavnijoj temilici

- - - - - - - - - -

Zar nije trebalo da se Nibiru vidi u toku 2012. godine? Sad je kasno.

Taj što ti to reko se je očigledno zaebao.
Nikad nije kasno.

Nije mi niko reko. Histerija je bila oko toga pred 21.12.2012. godine.

Inače, Nibiru može da se vidi jedino na YouTube. Kao i "dva Sunca". :rotf:

Naravno da ti jeste reko. Sam kažeš da je bila histerija.
Inače, Nibiru sistem za sad može da se vidi na antičkim reljefima .
Kažu da Vatikan ima neki opasan teleskop namenjen osmatranju.

Ostatku sveta mute i posipaju izmaglicu po vedrome nebu.

Poslednja izmena:
Pokušavaju da vide šta se to u prekookeanskim županijama radi sa malim dečacima. :mrgreen:

Šalu na stranu, teleskop u srcu Rima jednako je koristan kao i penkala na dnu okeana.

Me ne taj.
Neki infracrveni teleskop u Arizoni, što su ga pravili u saradnji sa NASA.

vatikan-teleskop-lucifer.jpg

Imaš ovde objašnjenje.....

http://www.popsci.com/science/artic...escope-helps-astronomers-see-through-darkness

Oni (Vatikan) imaju svoj teleskop VATT koji je fizički blizu teleskopa LUCIFER koji pripada Univerzitetu Arizona. Studentarija, šta bi drugo nego da zaebava.... :lol:

Nije to baš tako ko što ti oćeš da prikažeš jer je VATT samo deo Mount Graham internacionalne opservatorije MGIO, al da, o tom se radi.

List of MGIO facilities

Large Binocular Telescope operated by the Large Binocular Telescope Corporation.
Heinrich Hertz Submillimeter Telescope, operated by Arizona Radio Observatory.
Vatican Advanced Technology Telescope, operated by the Vatican Observatory.

VATT is part of the Mount Graham International Observatory situated on Mount Graham in southeast Arizona, and is operated by the Vatican Observatory, one of the oldest astronomical research institutions in the world, in partnership with The University of Arizona.

I nije to nekakva studentarija nego najozbiljnija imena struke

Pa na jednom brdu imaš opservatoriju, i u okviru nje teleskope koje je postavio i Kurta i Murta. Ne znam šta ti nije jasno. Vatikan sigurno svoj teleskop nije nazvao Lucifer, a za studente univerziteta to nije ništa čudno.

Nije Kurta i Murta nego imaš MGIO opservatoriju u okviru koje imaš fasilitise od kojih je najstariji vatikanski operated VATT a najmlađi Lucifer, da ne kažem Svetozar.

Ne znam šta tebi tu nije jasno?

Meni nije jasno kakve sve to ima veze jedno sa drugim. Vest navodi na to da je Vatikan nazvao svoj teleskop "Lucifer", a to očigledno nije tačno. (mada nije isključeno da i kroz njega vire uprkos imenu. Ne mora da znači da jezuiti nemaju iole smisla za humor.)

Meni nije jasno kakve sve to ima veze jedno sa drugim. Vest navodi na to da je Vatikan nazvao svoj teleskop "Lucifer", a to očigledno nije tačno. (mada nije isključeno da i kroz njega vire uprkos imenu. Ne mora da znači da jezuiti nemaju iole smisla za humor.)
I nema.
Šta si se uopšte vezo tog Lucifera?

Ko ga je spominjao i koga zaboli ufce za to?

Jedino šta je bitno je to da sebi prave te teleskope, a narodu zamagljavaju vidik.

Vatikan je uvek pokazivao solidan interes za nauku... (ne zezam se).

Progresivniji su u tom smislu od mnogih. Moderniji... iako su u mnogim drugim poljima mnogo zaostaliji, što se nauke tiče tu nisu loši.

Vatikan je uvek pokazivao solidan interes za nauku... (ne zezam se).

Progresivniji su u tom smislu od mnogih. Moderniji... iako su u mnogim drugim poljima mnogo zaostaliji, što se nauke tiče tu nisu loši.

Ma znaju oni mnogo više nego što javnost pretpostavlja.

Zato i grade teleskope, javno i skloništa, tajno, dok u isto vreme zamagljuju raji pogled ka nebu.

Nibiru stiže, a to se može zapaziti po učestalijim zemljotresima.
Tek je počelo.
Kažu da i Jelouston samo što nije .

Zdravo svima.

Obicno se ne registrujem na forume, a informacije skupljam, sto bi se reklo "pasivno"....nije bitno zasto....

Medjutim, pre neki dan me jedna stvar vrlo zainteresovala...

U novinama se pojavila vest da se zaprasivanje komaraca iz vazduha ne vrsi zbog nekih EU zakona i da je dovoljno zaprasivanje sa zemlje.
Ok, ja sam to procitao, malo se raspitao po Netu i saznao sledece.
Supstance kojima se zaprasuje sa zemlje i iz vazduha su skoro iste - mesavina raznih hemikalija u priblizno istom odnosu.
Medjtuim, ukoliko se radi avio tretiranje, u tu smesu se ubacuje i _____ ( ne mogu sa da se setim tacnog naziva ) supstanca kako bi se otrov bolje rasprsio po okolini i kako bi vise ostao u vazduhu.

Zasto ovo pisem....

Zato sto je, slucajno ili ne, upravo to supstanca koja moze da ili smanji dejstvo alimunijuma, barijuma i ostalih otrova koje nam prosipaju u vidu aerosola.
Slucajnost ili ne ovih dana je pojacana chemtrails aktivnost - bas onda kada treba prskati komarce....

Eto tako...toliko od mene, pa mislite o tome.

Pozdrav svima.

Back