Chelsea FC

Hiddink obnovil ducha Chelsea
Hidink Celziju vratio duh
Podle českého brankáře Petra Čecha by se příštím trenérem Chelsea měl stát někdo s podobnými vlastnostmi, jaké má dočasný kouč fotbalistů londýnského celku Guus Hiddink. Právě úspěšný Nizozemec má prý hlavní vliv na výkonnostní růst Chelsea v jarní části sezony, a to především proto, že se na rozdíl od svého předchůdce Luize Felipe Scolariho dokázal vcítit do hráčů a využívat je na těch správných postech.
Po ceskom golmanu Petru Cehu sledeci trener Celsea bi trebao da bude neko sa slicnim osobinama kakve ima trenutni kouc fudbalera londonskog tima Guus Hiddink. Upravo uspesni Holandjanin ima glavni udeo na uspesan rast Celsea u prolecnom delu sezone a to pre svega zato sto za razliku od svog prethodnika Luisa Filipa Solarija (magarca-moja primedba) uspeo da oseti dusu igraca i da ih iskoristi na pravim mesima u postavi.

Poslednja izmena:
Sinoc od devet sati dodijeljivane su nagrade nasim igracima:)
Od strane navijaca za najbojeg je izabran Frenk Lampard:heart: (ja ga mnogo volim...ponekad kada nam ne ide sve kako treba, znam na koga da se oslonim...a kada se desi da ni on nije mogao da utice vise, onda pocinjem sa pricom da bi nam mozda i trebao neki novi mladi mag na sredini...i to nije posteno od mene...) Uz tebe sam Frenki...ionako sam tebe glasao:ok:

Od strane saigraca za najboljeg je izabran Esli Kol...mnogo puta sam se bojao da ces zakaciti neku povredu jer si stvarno odradio lavovski dio posla citave sezone na lijevoj strani! Svaka cast Esli!:heart:

Za najboljeg mladog igraca izabran je Mansijen...nasa velika uzdanica...:heart:

Za najljepsi gol izabran je gol Esijena protiv Barse...taj gol ce zapamtiti mnogi...i oni koji vole, i oni koji ne vole Celzi...bravo Mikael!:heart:

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2009&mm=05&dd=22&nav_id=361970

Hidink je jednostavno morao da pohvali Lamparda...i stavio ga je u red najboljih koje je trenirao...

:heart:FANTASTIC FRANK:heart:

In his time as a coach, Guus Hiddink has worked with some of the world's best, but he believes few have been better than Frank Lampard.

Lampard was awarded the Fans' Player of the Year award on Thursday evening for a record third time, and the temporary coach has been quick to praise the midfielder's form since his own arrival in February.

'He is even better than I thought - if you see him doing things in training you see the details which he can transmit in the games,' Hiddink said. 'My respect has grown. Not just technically and tactically but as a role model for young players.

'I rate him rather highly, I cannot say one or five, but I think he is one of the top players in the world.

'You have to distinguish a bit, he is a hard-working midfield player and I have worked with strikers who have this nice little touch. It is difficult to compare but he is one of those players, from Romario to Bergkamp and Raul.'

Hidink je jednostavno morao da pohvali Lamparda...i stavio ga je u red najboljih koje je trenirao...

:heart:FANTASTIC FRANK:heart:

In his time as a coach, Guus Hiddink has worked with some of the world's best, but he believes few have been better than Frank Lampard.

Lampard was awarded the Fans' Player of the Year award on Thursday evening for a record third time, and the temporary coach has been quick to praise the midfielder's form since his own arrival in February.

'He is even better than I thought - if you see him doing things in training you see the details which he can transmit in the games,' Hiddink said. 'My respect has grown. Not just technically and tactically but as a role model for young players.

'I rate him rather highly, I cannot say one or five, but I think he is one of the top players in the world.

'You have to distinguish a bit, he is a hard-working midfield player and I have worked with strikers who have this nice little touch. It is difficult to compare but he is one of those players, from Romario to Bergkamp and Raul.'

"Fantasatični Frenki",posetiš li ti neki put malo pdf.Košarka gde si i moderator...otvaraju ti se nebulozne teme i pljušte kritike a ti "Fantastic Frank" :evil:

@Dr.Jekyll Mislim da ti konstatacija nije u redu...
Nijesam bio na forumu od te noci kad sam postovao o fantasticnom Frenku...
I znas odlicno da ce sve teme biti zatvorene...

I budi malo vise drug a ne kriticar bez povoda...jer ponavljam, nijesam bio tu...

Pobjedili smo 3-2 u gostima Sanderlend...pokazali veliku volju i u posljednjem kolu kada nam nije bilo potrebno...i izveli smo tako reci prvi tim na teren(odmorili smo Frenkija i Alexa)...od 78. minuta igrao je i Mansijen...:)

Kontrolisali smo utakmicu i zasluzeno pobijedili po drugi put ove sezone Sanderlend...
A zna se da na ``stadionu svjetlosti`` nikome nije lako...
Gol Anelke je bio savrsen...sve je sam uradio!:ok: (zlatna kopacka Premijer lige - 19 golova)
Kalu je dao gol cim je usao u igru...veoma dobar gol:D
A onda se upisao i Esli:D (izabran za najboljeg igraca od strane saigraca iz Celzija)
Treba dodati da je i Maluda pogodio precku...

Svaka cast momci...ocekujemo vikend i titulu...:heart:
Da proslavim rodjendan sa osmijehom od uveta do uveta:D

P.S. Za one koji nijesu gledali utakmicu...evo i linka da pogledaju najzanimljivije detalje!

http://soccergoalshighlights.blogspot.com/2009/05/sunderland-vs-chelsea-2-3-premier.html

@Dr.Jekyll Mislim da ti konstatacija nije u redu...
Nijesam bio na forumu od te noci kad sam postovao o fantasticnom Frenku...
I znas odlicno da ce sve teme biti zatvorene...

I budi malo vise drug a ne kriticar bez povoda...jer ponavljam, nijesam bio tu...

Jesam drug,bio,ostao i ostaću...i podržavaću svakog od vas kada vidim da radite svoj posao objektivno :ok:
Ali da nisi,nisi bio tamo a trebao si jer se totalno bezveze otvorio novo front za svađu...a to je već cela 2 dana.

Back