- Poruka
- 23.504
Ijao
Strasno... Bolje da je Bilic dosao...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ijao
Strasno... Bolje da je Bilic dosao...

Zasto da ne? Mlad, perspektivan sa vizijom...
Za njega ovde niko nije cuo! Ni ja.Zasto da ne? Mlad, perspektivan sa vizijom...
A koga trenira?
cudo da nije i on okrivio sudije kao ti grizzly

(ja ga mnogo volim...ponekad kada nam ne ide sve kako treba, znam na koga da se oslonim...a kada se desi da ni on nije mogao da utice vise, onda pocinjem sa pricom da bi nam mozda i trebao neki novi mladi mag na sredini...i to nije posteno od mene...) Uz tebe sam Frenki...ionako sam tebe glasao

! 

Da...Bas za redom. 

FANTASTIC FRANK

Još tri boda u gostima danas!![]()
![]()
![]()
Dovoljna za Ligu Šampiona i ove godine.ali ne dovoljna za titulu
hahaahha

To treba da ih pitaš. Ali znam da je Partizanu san i noćna mora.zar se celzi time zadovoljava?

Hidink je jednostavno morao da pohvali Lamparda...i stavio ga je u red najboljih koje je trenirao...
FANTASTIC FRANK
In his time as a coach, Guus Hiddink has worked with some of the world's best, but he believes few have been better than Frank Lampard.
Lampard was awarded the Fans' Player of the Year award on Thursday evening for a record third time, and the temporary coach has been quick to praise the midfielder's form since his own arrival in February.
'He is even better than I thought - if you see him doing things in training you see the details which he can transmit in the games,' Hiddink said. 'My respect has grown. Not just technically and tactically but as a role model for young players.
'I rate him rather highly, I cannot say one or five, but I think he is one of the top players in the world.
'You have to distinguish a bit, he is a hard-working midfield player and I have worked with strikers who have this nice little touch. It is difficult to compare but he is one of those players, from Romario to Bergkamp and Raul.'

(zlatna kopacka Premijer lige - 19 golova)
@Dr.Jekyll Mislim da ti konstatacija nije u redu...
Nijesam bio na forumu od te noci kad sam postovao o fantasticnom Frenku...
I znas odlicno da ce sve teme biti zatvorene...
I budi malo vise drug a ne kriticar bez povoda...jer ponavljam, nijesam bio tu...