Chelsea FC

@sarabubasara Bio je to lijep post...posten...
Kao i uvijek...razlikuju nam se misljenja...ali ovog puta samo u tome...da nam je tim sjajan...i da ga jos ne treba mijenjati...pogotovo ne Balaka i Drogbu...

@Jeka Batali mi ljudskovinu i gospodstvo...
Gledao sam ja mnogo kradja...ali u svom ovom vremenu od kad gledam fudbal nijesam gledao vecu na vecem nivou...
I oni koji su se bunili i divljali, svaka im cast...bili su potpuno u pravu...
Moje misljenje je da su trebali svi da izadju sa terena...pa neka igraju sudije sa Barselonom...i neka zajedno namjestaju...

Jer ovako smo u tom lijepom mecu...samo mi ispali ovce...

Poslednja izmena:
Kao i uvijek poslije poraza...nasa ekipa je pokazala da je jaka(prije svega mentalno)...

Svaka cast za danasnji derbi(1-4 protiv Arsenala)...bilo je divno gledati koliko smo dobri!

Bravo momci...sve najvece titule cekaju na vas! Cekaju prave ruke! :heart:

Sve sam cuo, ali "kradju na najvecem nivou" jos nisam ... To bi mogao da kazes da je Barsi priznat neregularan gol ili dva, da su iskljucena 2-3 igraca Celsija bez razloga, a ne zbog 1.5 nedosudjenog penala ... A pritom je Barsi bespotrebno iskljucen igrac, i ne vidim kako im je to pomoglo dok su jurili rezultat ...

Celsi jeste ostecen za penal, ali posto je i Barsa ostecena nema potrebe da se to smatra kradjom ili da je isklucivo sudija krivac za neuspeh ... Celsi je morao da se odbrani sa igracem vise, posebno zato sto se dobro branio prethodnih180 minuta ... Juve je isto ostecen protiv Celsija, ali ne mogu reci da su iskljucivo zbog toga ispali, jer nista vise od Celsija nisu zasluzili prolaz dalje ... Tako ni Celsi nista vise nego Barsa nije zasluzio da ode u finale ...

Imali su dve 100%-ne sanse (obe Drogba) - imala je i Barsa (Eto i Krkic) ... I Celsi i Barsa su dali prelep gol ... Celsi je ostecen za penal, a mozda dva - Barsa je ostecena za crveni, i neiskljucenje Balaka i Bosingve u prvom mecu ... I po cemu ti sad zakljucujes da je ovo najveca kradja ikada, i da je Celsi zasluzio vise od Barse da ode u Rim ...

Meni je ovo bio zanimljiv dvomec, i navijao sam za fudbal i golove, a to je upropastio sudija ocajnim sudjenjem na stetu obe ekipe ... Svejedno mi je bilo ko ce proci, jer posle godine sam navijao za Celsi u finalu, ove godine cu za Barsu ...

3.Jeste Drogba mozda jednom poskocio ,ali realno gledano , cancellovana su nam najmanje 2 penala - pikeova ruka, tureova ruka ...ostalo : obaranje anelke, obaranje drogba i ono rvanje sa Maludom (Tetka je stvarno dobro odigrala :D ...ALI frizura mu je katastrofalna ) od strane Divljaka Alvesa
Pikeova ruka je siguran penal, ali ova druga nije (i cini mi se da je bio Eto), jer ga je pogodila izmedju gornjeg dela ruke i ledja ...

Maluda se najvise trudio od svih iz Cesija u oba dvomeca, frizuru mu necu kritikovati posto imam slicnu :D ...

Realno gledano - Barsa nema igru, gvardiola je neiskusan i smao se oslanjaju na individualni kvalitet inijeste,mesija, anrija,etoa, cavija i dani alvesa.... Imaju sjajnu ekipu, ali sve sto su radili jesu se dobacivali okolo i pokusali iz daljine da postignu gol.
Treba uklopiti ipak sve te sjajne individualce, ako nema pravog trenera onda deluju izgubljeno i protok lopte je nikakav, a Barsa je sjajno organizovana na sredini i tacno se zna gde ko treba da stoji i kome da doda ...

Sta raditi? Ocajavati? Ocajavaj te, draig moji navijaci (grizzly,mia, jeka,krepto, fl ...) , ali na kraju moramo da se vratimo na noge i da ozvijezimo ekipu. Zadrzati Essiena, Manciennea ,Di Santa ,terryja, a.cola,bosingwu, john obi mikela ...ostalo se mora ozvijeziti .Drogba jeste pokazao magiju pred kraj sezone, ali svake sezone je slabiji i slabiji...
Odbranu ne treba menjati - Bosingva, Ivanovic, Aleks, Teri i E. Kol su jedna od jacih odbrana u Evropi, a mogu jos 3-4 godine da izdrze u ovom ritmu ... Od veznog reda samo Esijen treba da ostane, i treba potpuno osvezenje na sredini i u napadu Jedino Kalua ostaviti, posto je igracina kojoj fali samopouzdanja iz razloga sto nije konstantan ...

Gvardiolu postujem kao igraca,ali nije gospoin... dakle, Drogba je bio ljut, opravdano ljut ,a Gvardiola nas je provocirao kako igramo ruzan fudbal.

Pozdrav
Aj da je samo Guardiola provocirao, provocirala ih je i popljuvala skoro cela fudbalska Evropa ... To ti je kao Murinjova izjava onomad za Totenhem, kad je rekao da nisu dosli da igraju nego su parkirali bus ispred gola, jer drugo nista nije ni mogao da kaze ...

Pikeova ruka je siguran penal, ali ova druga nije (i cini mi se da je bio Eto), jer ga je pogodila izmedju gornjeg dela ruke i ledja ...

Балак се сигурно не би сложио с тобом...

2f59ab04_ballack8.gif

сва срећа па је судија у доброј кондицији !! !

:hahaha:

@Walken
Nemas ti zrna objektivnosti...
I ja se ne sjecam da sam pokrenuo raspravu sa tobom...

Ali pitacu te kako mozes da kazes da nije penal ruka Etoa a npr. posten ti je penal one godine kada smo dobili Barsu 4-2 kada je Fereira igrao rukom...?!

@Walken
Nemas ti zrna objektivnosti...
I ja se ne sjecam da sam pokrenuo raspravu sa tobom...
PO cemu si zakljucio da nemam objektivnosti? Po tome sto bacanje Drogbe ne karakterisem kao penalcinu?

Raspravu i ne moras da pokrenes, ona se sama pokrene, posebno kad neko napise neku glupost ...

Ali pitacu te kako mozes da kazes da nije penal ruka Etoa a npr. posten ti je penal one godine kada smo dobili Barsu 4-2 kada je Fereira igrao rukom...?!
Bije penal zato sto ga je lopta pogodila u pazuh ... Da ga je pogodila ispod lakta onda bi bio penal ko kuca ...

A podseti me kad sam rekao da je Fereirin penal posten? Tog se penala ni ne secam kako je dosudjen, tako da ni ne mogu da pricam dal je posten ili nije ... I opet dodajes nesto sto nisam rekao, navodeci to kao moje misljenje ...

Upravo tebi objektivnosti manjka, ali razumem te, i nema tu nista lose ... Super je sto toliko volis jedan klub i nekog igraca (kao Drogba), ali ga brate preterujes ponekad ...

@Walken Rekao si da je Celzi neposteno pobijedio one godine jer je Karvaljo napravio faul nad golmanom...a ne sjecas se da je golman bio na jednom kraju gola a lopta na potpuno drugom...i da je golman iz nemoci isao pravo na Karvalja...
A utakmica je zakuvana penalom u kojem uopste nije bilo Fereirine namjere...
I ne znam kako smo tada neposteno prosli?!

Nad Drogbom je bio faul za penal...to se ne vidi iz mnogih uglova ali kada se pogleda iz ugla koji gleda u njegova ledja...vidi se da ga je Abidal vukao za dres i da mu je 2 puta podmetnuo nogu...

Penal nad Etoom je postojao jer je neprirodno digao ruku a pogledao je putanju lopte, prije nego sto ga je udarila ta ista lopta...i ti kazes da ga je udarila pod pazuh...a vidi se da ga je udarila iznad lakta, u ruku...

Sto se tice mojih omiljenih igraca...ne zna se kojeg vise volim u Celziju...ali je na prvom mjestu Teri...i tako je od kad je poceo da igra...
A istina je da su mi Drogba i Balak jos vise prirasli za srce poslije ovog polufinala...
Ali isto tako...divim se potezu Terija nakon dvomeca...

@Walken Rekao si da je Celzi neposteno pobijedio one godine jer je Karvaljo napravio faul nad golmanom...a ne sjecas se da je golman bio na jednom kraju gola a lopta na potpuno drugom...i da je golman iz nemoci isao pravo na Karvalja...
A utakmica je zakuvana penalom u kojem uopste nije bilo Fereirine namjere...
I ne znam kako smo tada neposteno prosli?!
Rekoh da je sumnjiv gol Terija, jer golman je u 16-ercu (a posebno 5-ercu) zasticen ko predsednik Amerike ... Svaki kontakt koji ometa golmana u 5-ercu se svira kao faul

Evo nasao sam penal Fereire (na 2:37), i slicna je situacija kao sa Pikeom - nema namere ali ruka nije u priridnom polozaju i pogadja ga u saku (a ne u pazuh kao Etoa) ...

I koliko se na snimku da primetiti, nije se Valdes zaleteo na Karvalja, nego je KArvaljo bio kod nega prilikom suta Terija, i malo ga zadrzao ...

Nad Drogbom je bio faul za penal...to se ne vidi iz mnogih uglova ali kada se pogleda iz ugla koji gleda u njegova ledja...vidi se da ga je Abidal vukao za dres i da mu je 2 puta podmetnuo nogu...
MOzda bi i bio penal da je Drogba odmah pao, a ne nakon sto se otresao Abidala i pao kad je video da nece stici do lopte ... Jos jednom pogledaj duel Drogba - Ture, pa se zapitaj dal je Drogba glumac ili nije ... A pricas za Anrija nakon sto ga je Aleks udario rukom (doduse nenamerno) ...

Penal nad Etoom je postojao jer je neprirodno digao ruku a pogledao je putanju lopte, prije nego sto ga je udarila ta ista lopta...i ti kazes da ga je udarila pod pazuh...a vidi se da ga je udarila iznad lakta, u ruku...
Pa nema veze sto je neprirodno digao ruku ako ga lopta ne pogodi u istu ... Pa jel treba sad igracima da se odskeu ruke radi preventive?

Ja sam video da ga je lopta udarila u pazuh, i to na usporenom snimku ... Ako si ti video drugacije, daj neki snimak koji pokazuje da ga je udarila u podlakticu ...

Sto se tice mojih omiljenih igraca...ne zna se kojeg vise volim u Celziju...ali je na prvom mjestu Teri...i tako je od kad je poceo da igra...
A istina je da su mi Drogba i Balak jos vise prirasli za srce poslije ovog polufinala...
Ali isto tako...divim se potezu Terija nakon dvomeca...
Pa iz tvojih postova se ocigledno vidi da je za tebe Drogba neka vrsta bozanstva, bezgresan igrac i covek, za koga ne vaze kriterijumi kao kod drugih igraca itd.

Drogba je najbolji primer tvoje neobjektivnosti, Celsi odmah potom ...

Tu situaciju na 2:37 ne treba da poredjujes sa Pikeom(jer je to ocigledan penal)...vec sa Etoom(gdje kod tebe ima sumnji da li je penal - a kod mene nema nijednog promila sumnje)...
Rekao sam da je lopta pogodila Etoa iznad lakta sto znaci nadlaktica a ne pod pazuh(ali ti se pravis lud i kazes da ti nadjem snimak gdje ga je pogodila u podlakticu)...strasno...

Ne kazem ja da Drogba ne zna da pane namjerno...ali to nije bio slucaj kod ovog penala...
Drogba i treba da pada namjerno jer ga citavu sezonu cuvaju najbolji defanzivci na svijetu(i pitanje je vremena kada ce ga neko povrijediti tako da zavrsi karijeru) a tvojeg Etoa ili Anrija cuvaju najbolji tek kad dodje zavrsnica LS...A tvojeg Jakvintu ili Amaurija cuva najbolji samo na treningu(Kjelini)...

Drogba nije bozanstvo...on je izuzetan napadac...uz Toresa i Vilju najbolji napadac danasnjice...
Ja ga volim jer je dao mnogo lijepih i mnogo vaznih golova za ekipu koju volim...
Volim ga zato sto je poseban...njegova posebnost je ta - da u bilo kojoj vaznoj utakmici, on je u centru paznje...
Ne mozes biti u centru paznje ako si los...pogotovo ne, na visokom nivou...

Celzi je po meni najbolji tim koji sam ikada gledao...zato sto i pored ogromne svote novca koju dobijaju igraju sa izuzetnom motivacijom i spremni su sve da podrede uspjehu...zato sto imaju kapitena koji vrijedi nesluceno mnogo(ne samo zato sto obavlja svoj posao kako treba, vec i zato sto se pokazao kao veliki covjek u mnogo situacija)...zato sto ih nije briga sta ce neko reci, vec ce parkirati autobuse u svom sesnaestercu, samo da oni budu ukupni pobjednici...

Hidink je takodje rekao da mu je cast da trenira takve momke...zato sto nema potrebu da ih motivise...a nije mu jasno kako im to uspijeva kada vec imaju sve...

Ceh brani sa kapom izuzetno dugo vremena...
Mozes li da mi objasnis zasto on to radi? Je li to mozda zato sto prima mnogo novca ili zato sto se zrtvuje i zna da ima neko u Tunguziji koji navija i misli na njega?

Balak ima 31 godinu...a u svakoj utakmici pretrci najvise na terenu...
On to ne mora da radi...ima pored sebe Esijena...neka on trci...ali vidis...taj covjek tako ne razmislja...

Po meni su igraci Celzija izuzetno mentalno jaki i uvijek znaju sta treba da daju da bi dosli do uspjeha...ali nemaju niciju pomoc da bi dosli do istih...a zato se drugi dobro poguraju da bi nadoknadili to sto su gori...

Zbog bolesnika koji smatraju da je Celzi mali klub...Celzi mora da pati i da vodi rat sa sudijama...
A opet...samo je jednom nasim igracima pukao film...a to je bilo protiv Barselone...
Skolari se zalio u sredini sezone da su drugi povlasceni u Premijer ligi ali to nije dobilo medijsku paznju a onda je Skolarija zahvatio i los rezultatski period, pa su njegove recenice pale u zaborav(namjerno ili slucajno)...

Celzi je mocan...
Mirim se i ja i nasi igraci da ispadamo u polufinalu...ali nije to posteno...
Jer i kada si izuzetno mocan...nadje se jedna Barselona...tada sudije igraju znacajniju ulogu nego inace...jer je razlika u kvalitetu manja i svaka sudijska greska se osjeti mnogo jace...
Tako je isto i u Premijer ligi...sudijske greske mnogo kostaju ovu ekipu...
I nerealno je ocekivati da on nekoga budes bolji i po kvalitetu i kad im se doda pomoc sudija...ko tako razmislja, slabo se razumije u sport...

Ali, tu je iduca sezona...
Igraci ce se odmoriti i opet ici po svaki trofej kao sto idu svake godine...
I ja sam siguran da ce doci godina kada ni sudije nece moci da nam uniste snove...
A tada ce biti zapamceno da je mali Celzi osvojio sva 4 trofeja i postao prvi takav engleski klub...i tada ce svi znati koliku su cast imali da gledaju ovakav tim kao sto je Celzi...kakav nijedan nije bio u proslosti...

Tu situaciju na 2:37 ne treba da poredjujes sa Pikeom(jer je to ocigledan penal)...vec sa Etoom(gdje kod tebe ima sumnji da li je penal - a kod mene nema nijednog promila sumnje)...
Rekao sam da je lopta pogodila Etoa iznad lakta sto znaci nadlaktica a ne pod pazuh(ali ti se pravis lud i kazes da ti nadjem snimak gdje ga je pogodila u podlakticu)...strasno...
Pa poredim ih zato sto su penali i jedna i druga, Etoov nije ...

Ako si rekao iznad lakta, u situaciji u kojoj je bila Etoova ruka (visoko podignuta), onda je to podlaktica ... Ja kad dignem ruku iznad glave, iznad lakta su mi saka i podlaktica, a nadlaktica ispod ... Sledeci put budi precizniji, i izbegavaj dvosmislene odgovore ... Strasno ...

Ne kazem ja da Drogba ne zna da pane namjerno...ali to nije bio slucaj kod ovog penala...
Drogba i treba da pada namjerno jer ga citavu sezonu cuvaju najbolji defanzivci na svijetu(i pitanje je vremena kada ce ga neko povrijediti tako da zavrsi karijeru) a tvojeg Etoa ili Anrija cuvaju najbolji tek kad dodje zavrsnica LS...A tvojeg Jakvintu ili Amaurija cuva najbolji samo na treningu(Kjelini)...
Kao prvo, ni Eto ni Anri nisu moji, ni jedan mi nije posebno drag ... A ovo sa defanzivcima i da ce povrediti Drogbu (i to iskljucivo oni najbolji) tako da se povredi, to je najsmesnije sto sam procitao do sada :rotf: ... Mada si imao jos par bisera ...

Znaci svuda su uglavnom krs defanzivci, a samo ovi sto cuvaju Drogbu su svetske klase, i to ga ubijaju od batina, a on jadnik ne zna da uvalja lakat ili koleno u bradu ...

Drogba nije bozanstvo...on je izuzetan napadac...uz Toresa i Vilju najbolji napadac danasnjice...
Ja ga volim jer je dao mnogo lijepih i mnogo vaznih golova za ekipu koju volim...
Volim ga zato sto je poseban...njegova posebnost je ta - da u bilo kojoj vaznoj utakmici, on je u centru paznje...
Ne mozes biti u centru paznje ako si los...pogotovo ne, na visokom nivou...
Drogba je dobar napadac, uvek je bilo i bice boljih od njega, pa tako i danas ... Ni po cemu on nije specijalan, pa da ga vecina pamti i za 10-15 godina ... Bice specijalan navijacima Celsija, kao sto je meni Ravaneli ... U centru paznje je zato sto je veliki egocentrik pored toga sto je dobar igrac ...

Celzi je po meni najbolji tim koji sam ikada gledao...zato sto i pored ogromne svote novca koju dobijaju igraju sa izuzetnom motivacijom i spremni su sve da podrede uspjehu...zato sto imaju kapitena koji vrijedi nesluceno mnogo(ne samo zato sto obavlja svoj posao kako treba, vec i zato sto se pokazao kao veliki covjek u mnogo situacija)...zato sto ih nije briga sta ce neko reci, vec ce parkirati autobuse u svom sesnaestercu, samo da oni budu ukupni pobjednici...
I onda ti meni pricas o objektivnosti????

Ovo boldovano moze da znaci:
1) Nemas pojam o fudbalu
2) Ne gledas nijedan drugi tim osim Celsija
3) Nisi pratio fudbal pre dolaska Abramovica
4) Zajebavas se

Ti odluci koji odgovor ces dati ...

I druge ekipe igraju sa izuzetnom motivacijom ... I druge ekipe imaju kapitene koji nesluceno vrede (vise nego Teri) ... I druge ekipe ce sve uraditi da bud ukupni pobednici ... Ne razlikuje se Celsi ni po cemu od ostalih, niti ih te dve titule za vreme Abramoviceve 6-godisnje vladavine cine najboljom ekipom ikada ...

Hidink je takodje rekao da mu je cast da trenira takve momke...zato sto nema potrebu da ih motivise...a nije mu jasno kako im to uspijeva kada vec imaju sve....
Pa i Ancelotiju je cast da trenira igrace Milana, kao i Murinju Interove, i Guardioli Barsine ... Nisi rekao nista novo, niti je Hidink izmislio toplu vodu ...

Ceh brani sa kapom izuzetno dugo vremena...
Mozes li da mi objasnis zasto on to radi? Je li to mozda zato sto prima mnogo novca ili zato sto se zrtvuje i zna da ima neko u Tunguziji koji navija i misli na njega?
Da, iskljucivo zbog navijaca u Tunguziji ili nekoj drugoj zemlji ... Brani zato sto zivi od toga i voli fudbal ... Isto tako bi branio i u Arsenalu ili Valensiji ...

Balak ima 31 godinu...a u svakoj utakmici pretrci najvise na terenu...
On to ne mora da radi...ima pored sebe Esijena...neka on trci...ali vidis...taj covjek tako ne razmislja....
Balak je surovi profesionalac, za odlican ugovor pretrcace i maraton ... Da ne mora to da radi oterali bi ga iz Celsija ... Oni njega placaju da trci, ne da gleda Esijena sta radi ... Balak ce tom snagom trcati i sutra u Mancesteru da ga dovedu ... Nema to veze sa Celsijem ... Takvi su ti vecina igraca, ne znam po cemu je Balak poseban ...

Po meni su igraci Celzija izuzetno mentalno jaki i uvijek znaju sta treba da daju da bi dosli do uspjeha...ali nemaju niciju pomoc da bi dosli do istih...a zato se drugi dobro poguraju da bi nadoknadili to sto su gori...
Naravno da su jaki ... Isto tako su jaki i ostali, i tu nema nikakvih problema ... Nekad ce Celsi biti jaci nekad Mancester ili Barsa ... Uvek bilo i bice ...

Zbog bolesnika koji smatraju da je Celzi mali klub...Celzi mora da pati i da vodi rat sa sudijama...
A opet...samo je jednom nasim igracima pukao film...a to je bilo protiv Barselone...
Skolari se zalio u sredini sezone da su drugi povlasceni u Premijer ligi ali to nije dobilo medijsku paznju a onda je Skolarija zahvatio i los rezultatski period, pa su njegove recenice pale u zaborav(namjerno ili slucajno)...
A sto nije vodio rat sa sudijama protiv Juventusa? Juve je daleko veci klub od Celsija pa nije imao pomoc sudija (cak su mu i odmogle malo) ... To je samo tvoja paranoja da sudije stete Celsiju zato sto su mali klub ... Nit je mali nit je veliki, taman su u sredini ...

Juve je velik klub, pa su ga sudije osakatile prosle sezone ... Nema to veze sa velikim/malim klubovima, sudjenje je jednako lose ili dobro i jednima i drugima ...

Celzi je mocan...
Mirim se i ja i nasi igraci da ispadamo u polufinalu...ali nije to posteno...
Jer i kada si izuzetno mocan...nadje se jedna Barselona...tada sudije igraju znacajniju ulogu nego inace...jer je razlika u kvalitetu manja i svaka sudijska greska se osjeti mnogo jace...
Tako je isto i u Premijer ligi...sudijske greske mnogo kostaju ovu ekipu...
I nerealno je ocekivati da on nekoga budes bolji i po kvalitetu i kad im se doda pomoc sudija...ko tako razmislja, slabo se razumije u sport...
Ovo sto si ti rekao ja mogu upotrebiti za Juve ... Samo sto je Juve blizi Interu sto se tice kvaliteta, nego Celsi Mancesteru ... Juve i Celsi su trenutno podjednake ekipe, dok je Mancester apsolutno bolji od Intera ...

Ali, tu je iduca sezona...
Igraci ce se odmoriti i opet ici po svaki trofej kao sto idu svake godine...
I ja sam siguran da ce doci godina kada ni sudije nece moci da nam uniste snove...
A tada ce biti zapamceno da je mali Celzi osvojio sva 4 trofeja i postao prvi takav engleski klub...i tada ce svi znati koliku su cast imali da gledaju ovakav tim kao sto je Celzi...kakav nijedan nije bio u proslosti...
Ovo je vec fantazija, i ja mislim da nisi ni ozbiljno mislio ...

Odmorice se i MAncesterovi igraci i krenuce da uzmu trofej kao i svake godine ... Uzeli su vec tri ove godine (cetvrti je izvestan) a imaju i finale LS ... PO cemu ce Celsi biti prvi engleski klub sa 4 trofeja? Posebno ako se doda Liverpul iz 2001-e ...

Boldovano je najzesce, i sada sam siguran da se zajebavas :rotf:

@Walken Nevjerovatno ne volis Celzi...
Kada se kaze 4 trofeja...misli se na Liga Kup, FA kup, Premijer ligu i Ligu sampiona...

Necu vise odgovarati...nema svrhe...
Nije da te ne postujem...
Odoh...;)

@Walken Nevjerovatno ne volis Celzi...
Kada se kaze 4 trofeja...misli se na Liga Kup, FA kup, Premijer ligu i Ligu sampiona...
Da mi je samo znati kako si to zakljucio ... Celsi mi je drag klub, nekada ubedljivo najdrazi u Premijer ligi, a neki igraci su mi bas, bas dragi (Teri, Alex, Lampard, Dz. Kol, Esijen) ... Mnogo mojih omiljnih igraca je igralo ili igra u Celsiju i nemam apsolutno nista protiv njih ...

Ako je problem to sto mislim da pored Celsija postoji jos jakih ekipa, gde igraci igraju motivisani i imaju sjajne kapitene, onda si ti dosao do resenja zasto ja ne volim Celsi ...

Necu vise odgovarati...nema svrhe...
Nije da te ne postujem...
Odoh...;)
Pa i mislim da nema svrhe ... Nakon recenice "Celsi je najbolji tim ikada, kakav nikad nije vidjen", svaka dalja rasprava ne bi bila ozbiljna niti bi imala smisla ...

I za mene je Djalminja najbolji ikada, ali to nema veze sa mozgom :D ...

Čelsi i Ančeloti već o pojačanjima?
Prema pisanju londonskog dnevnika ’Dejli Telegraf’ trener Milana, Karlo Ančeloti potpisao je trogodišnji predugovor sa Čelsijem.

Italijanski stručnjak, koji bi trebao da na kraju sezone preuzme ekipu sa ’Stamford Bridža’, navodno je već sa predstavnicima engleske ekipe razgovarao o eventualnim pojačanjima u predstojećem letnjem prelaznom roku.

Italijanski stručnjak je u razgovoru sa gazdom ’plavaca’ Romanom Abramovičem izrazio želju da angažuje i neke igrače iz redova ’rosonera’, pre svih Brazilca Kaku i Andreu Pirla, koji će najverovatnije u toku leta napustiti ’San Siro’.

U međuvremenu se oglasio i predsednik Milana Silvio Berluskoni, koji je navodno tokom svoje posete Egiptu rekao da je glavni krivac za ovosezonski neuspeh kluba baš trener Ančeloti.

Sa druge strane, potpredsednik ‘rosonera’ Adriano Galijani ničim nije demantovao glasine vezane za Ančelotija, pa se veruje da će Italijan posle osam godina provedenih na klupi Milana tokom leta sigurno napustiti taj klub.

Mediji ističu i činjenicu da je trofejni trener već dugo na meti Romana Abramoviča, pre sevega zbog njegovih trijumfa u Ligi Šampiona, iako on nikada u svojoj karijeri nije radio van Italije.

Abramovič je saopštio Ančelotiju da želi da angažuje Emanuela Adebajora iz Arsenala , koga je Italijen hteo da dovede na ‘San Siro’, i Argentinca Karlosa Teveza koji je nezadovoljan svojim trenutnim statusom u Mančesteru Junajtedu, kao i da je u pripremi ponuda za igrača moskovskog CSKA Jurija Žirkova.

Ančeloti će sa sobom u London najverovatnije povesti i asistenta Maura Tasotija, dok će ga na klupi ‘rosonera’ najverovatnije zameniti bivša zvezda kluba Marko van Basten. Iako je do skora prvi izbor Berluskonija bio trener Rome Lučano Spaleti, gazda Milana se predomislio posle iznenadnog odlaskaVan Bastena iz Ajaksa, jer veruje da će bivša igračka zvezda ‘rosonera’ biti bolje prihvaćena od strane navijača.

Samo da je istina. :D

Maluda se najvise trudio od svih iz Cesija u oba dvomeca, frizuru mu necu kritikovati posto imam slicnu :D ...

Treba uklopiti ipak sve te sjajne individualce, ako nema pravog trenera onda deluju izgubljeno i protok lopte je nikakav, a Barsa je sjajno organizovana na sredini i tacno se zna gde ko treba da stoji i kome da doda ...

Odbranu ne treba menjati - Bosingva, Ivanovic, Aleks, Teri i E. Kol su jedna od jacih odbrana u Evropi, a mogu jos 3-4 godine da izdrze u ovom ritmu ... Od veznog reda samo Esijen treba da ostane, i treba potpuno osvezenje na sredini i u napadu Jedino Kalua ostaviti, posto je igracina kojoj fali samopouzdanja iz razloga sto nije konstantan ...

Aj da je samo Guardiola provocirao, provocirala ih je i popljuvala skoro cela fudbalska Evropa ... To ti je kao Murinjova izjava onomad za Totenhem, kad je rekao da nisu dosli da igraju nego su parkirali bus ispred gola, jer drugo nista nije ni mogao da kaze ...

Odbrana je osvijezena , vidim da su prestali da forsiraju Karvalja, koji je istinski igrao fantasticno sve ove godine do ove, na nivou ...Sad su vec pocele da ga sustizu povrede i ne moze da bude konstantno dobar.

Imamo Aleksa , za koga sam mislila da je antitalenat sa mnogo truda, dok ga nisam malo bolje osmotrila... Covjek ima snagu, mnogo se trudi, dobar sut, dobro cuva igrace...nije u rangu SJAJNIH odbrambenih ali moze da prodje ...Sto se tice Baneta covjek je dokazao volju i kvalitet ...Mislim da je za nijansu bolji od Aleksa i pronacice mjesto ut timu ;D ...bOSINGVA i E.Kol- sve pohvale

Za Terryja se ZNA- covjek je najbolji defanzivac na svijetu , iako je imao slabiju sezonu u odnosu na druge ---kako god...sjajan defanzivac,nas najbolji igrac,kapiten i ljudina.

Slazem se u vezi veznog reda -balak i lampard ...trude se (balak pogotovu), dobri su (balak pogotovu),ali godine ih sustizu i na svakoj se utakmici to vidi.

brine me joe cole, koji je imao toliko talenta i nije ga uopste iskoristio, zablista u jednoj utakmici, usere sledecu, prate ga povrede...maluda je dobar, u zadnje vrijeme super igra, ali mislim da nije to igrac koji moze da ''spasi'' situaciju kad je potrebno ( ali zato je esijen tu :D ) . Kalu nema samopouzdanje ,nije konstantan, mislila sam da ima talenta i da ce biti sjajan igrac- a kad se osvrnem na njegove vrsnjake samo pomislim - nema sanse. Ali zalsuzuje da ostane.

O napdau se moje misljenje zna

ima interesantnih igraca ...dijego,riberi,silva,benzema,TEVEZ...

i jos nesto

abramovic je dokazao, zajedno sa kenjonom, po milioniti put da je retardiran ...Anceloti? Pa bolje da dovede Filipovica ...ok sad sam ga pretjerala, ali poenta shvacena :D

Didier Deschamps -potpisao sa marsejom

zola i klark- obavezali se sa vest hemom, mada ima nade

ne znam...kako se situacija odvija docice nam karlo i onda-boze pomozi.

i da ...mislim da su ponistena 3-4 penala, ali dva sigurna...i stvarno mislim da su nas pokrali zesce...i da svako ko je objektivan moze to da kaze...pa iako navija za arsenal i mancester i totenhem (razgovarala sam sa par simpatizera ovih klubova i svi se slozili sa mnom)...e sad, ko kako tumaci...

Poslednja izmena:
Za Terryja se ZNA- covjek je najbolji defanzivac na svijetu , iako je imao slabiju sezonu u odnosu na druge ---kako god...sjajan defanzivac,nas najbolji igrac,kapiten i ljudina.
:heart:

Sto se promena tice, ja mislim da ne moramo mnogo da menjamo. Tu i tamo, ponesto... Mozda da nabavimo jednog mladog golmana, Ceh me plasi u poslednje vreme. Nekada je sjajan, nekada pak neverovatno los. Mislim da posle one povrede ne moze da bude isti. To ga je sredio.
Sto se veznog reda tice, imamo tu dosta dobrih igraca ali i starih. Mikel je dobar, Esijen naravno. Lampsija i da ne komentarisem.

Medjutim, Balak i Deko mi smrde zestoko. Ajde, Balak i nekako. Covek se trudi i to se vidi. Ali Deko je katastrofa...
Sto se odbrane tice ne bi ja tu nista menjala. Eventualno bi vise forsirala Baneta.

Kouč Ancelotti podepsal předběžnou smlouvu s Chelsea

Kdo v Chelsea převezme úspěšnou práci po nizozemském trenérovi Guusi Hiddinkovi? Odpověď se zdá být jasná. Přestože se v posledních dnech objevily spekulace o tom, že by Blues mohl trénovat temperamentní Chorvat Bilič, nejvážnějším kandidátem je znovu Ital Carlo Ancelotti, který podepsal s vlastníkem Chelsea předběžnou smlouvu na tři roky.

Trener Ancelotti potpisao predugovor sa Chelsea
Ko ce u Chelsea da preuzme uspesan posao posle holandskog trenera Guusi Hiddinka? Odgovor cini se biva jasan. I pored toga sto su se poslednjih dana pojavile spekulacije o tome da bi Plave mogao da trenira tempreamentni hrvat Bilic (**** mater svoju), najvazniji kandidat je ponovo italijan Carlo Anvelotti koji je sa vlasnikm Chelsea potpisao predugovor na tri godine.

Back