Chelsea FC

Chelsea took command of the Champions League quarter-final against Liverpool as Guus Hiddink's side stunned Anfield with an exhilarating attacking exhibition.

Chelsea storm back from a goal down at Liverpool to take a commanding lead after the first leg of their Champions League quarter-final.

Ivanovic beats a crowd of Liverpool players to head in Chelsea's first

picture.php

Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.

Svaka cast Celziju,bio je red da neko spusti ovaj Liverpul!!!Ali jos vece SVAKA CAST nasem Banetu Ivanovicu!!!Ako je jos neko sumnjao da li ovaj momak zasluzuje da nosi dres Celzija,od veceras u to nema sumnje.Nas Bane je bukvalno sam sa dva odlicna gola ugasio Liverpul.Cestitam Celziju jos jednom i od srca im zelim da osvoje Ligu sampiona jer zasluzuju to!

Svaka čast, zaista dobra utakmica.
Bolji tim je pobijedio.
Ali Banetovo kretanje kod prvog gola...za prepričavanje :D
Sjajna tekma, mogao je Celsi dati jos 3 komada, one 3 Drogbine 100%-ne sanse (poravio je utisak onim golom) ... I LIverpul je imao par odlicnih sansi, i steta samo sto je kolko-tolko ubijena neizvesnost oko prolaska, jer tesko ce Liverpul dati 3 gola Celsiju u gostima ...

A Bane je carina, rekoh ja skoro da zasluzuje mesto u prvom timu, i da treba da stice iskustvo umesto da vuku Karvalja ...

Kretanje kod gola je pokupio od Vidica, i eto neke koristi Celsiju od Mancestera :D ... Kao sto Vijera i dalje trazi Vidica na Trafordu, tako se i Alonso pogubio u vremenu i prostoru ... Svaka mu cast, nije mala stvar resiti ovaj dvomec sa dva gola, i to u gostima protiv ljutog rivala ...

Samo polako na vasem mestu ne bih tako otpisivao Liverpool mnogo
puta je dokazao da ume najbolje da odigra kad je najteze i da uradi
nemoguce! Nije jos sve gotovo Liverpool je to i ja verujem u njega!
:bye:

Walk on,walk on,with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.

Mi smo nas posao zavrsili...Liverpul je trenutno prosjecan klub sa bogatom istorijom...
Nemamo cega da se bojimo u revansu...neka se oni boje jos vece blamaze...
Opsirnije...kada budem imao vise vremena...

Mi smo nas posao zavrsili...Liverpul je trenutno prosjecan klub sa bogatom istorijom...
Nemamo cega da se bojimo u revansu...neka se oni boje jos vece blamaze...
Opsirnije...kada budem imao vise vremena...

Liverpool je klub koji je za 45 minuta Milanu dao 3 gola...da imate odličan rezultat, imate, ali da je sve završeno, nije.
Naravno, želim vam sve najbolje, tj samo da Liverpool ispadne :mrgreen:

Back