Chelsea FC

@prison break #1

Hvala na lepim željama, mada mi se ipak čini da ni ove sezone neće biti ništa od titule. Veliku smo priliku propustili juče... :(
Mada, dobro, kao što sam juče već rekla Jeki, nada umire poslednja, ja ostajem optimista do kraja, ali su nam šanse ipak veoma, veoma male... :(

Nije nista strasno...bili smo dobri...nijesmo imali srece...a uostalom to je derbi...jos kad se samo sjetim prvog naseg medjusobnog duela...ni tada nijesmo imali srece...
Nece se ni Liverpul naigrati protiv Vile...a sampioni su dobili 2 crvena kartona(Skols i Runi), tako da...i dalje smo u igri...nista strasno...siguran sam da nasi momci iducu utakmicu pobjedjuju, da se iskupe za ovaj poraz...:ok:
I neće,petarda je malo koliko sam mislio da će Vila dobiti s obzirom u kakvoj su formi.
Naravno kad su debili us.rani. Nisu prenosili tenis nego Man.Utd (naravno)... Zar si mislio da ce ikada prenositi nesto drugo?

Sto se titule tice, sve mi se cini da cemo pevati "A sad adio" i ove sezone...

Znam da su prenosili MJ ali mogli su i da se informišu za gradski duel i njihov istorijat...rekao sam generalno kako imaju sluha samo za tenis,jer mi on u zadnje vreme ide nenormalno na penkalo :evil:

I neće,petarda je malo koliko sam mislio da će Vila dobiti s obzirom u kakvoj su formi.

Znam da su prenosili MJ ali mogli su i da se informišu za gradski duel i njihov istorijat...rekao sam generalno kako imaju sluha samo za tenis,jer mi on u zadnje vreme ide nenormalno na penkalo :evil:
Potpisujem. I Bogu i ljudima su dosadili sa tim tenisom.
Fudbal je jedno 100X puta zanimljiviji sport... A ne ovo 2+ sata gledam kako mala zelena loptica ide gore dole...

Kakva majka, takva i tašta!

Krenule prije u šoping, ali zaboravile da plate! Udarna vest u britanskim medijima u petak je da su majka i tašta engleskog fudbalskog reprezentativca Džona Terija privedene, jer su uhvaćene kako u automobil stavljaju robu u vrednosti od 800 funti, koju nisu platile.

Da sve bude još zabavnije Terijeva majka i tašta imaju isto ime - Sju. Majka kapitena engleske fudbalske reprezentacije, 50-godišnja Sju Teri i njegova tašta, 54-godišnja Sju Pul priznale su krivicu u policiji.

Mame su malo pozajmile stvari iz prodavnice "Marks & Spencer" i iz supermarketa"Tesco". Upravo su te dve kompanije sponzori Engleske fudbalske federacije.

Šta je ovo trebalo sredovečnim gospođama, teško je reći, pogotovo što njihov Džon ima nedeljnu platu u Čelsiju 135.000 funti, a tu su još i premije za dobre rezultate i sponzorski ugovori.

Nije tajna da je kapiten engleske reprezentacije i Čelsija veoma otvorene ruke kada je familija u pitanju. I majci i tašti plaća skupocene izlete pirom sveta, a obe je vodio i na Svetsko prvenstvo u Nemačkoj 2006. godine.

Takođe, i jednoj i drugoj je kupio kuće u eksluzivnoj ulici u Sariju, gde Džon Teri živi sa 26-godišnjom suprugom Toni i njihovo dvoje dece. Ta ulica se u kraju popularno zove "Ulica Terijevih".

Izvor britanskog lista "San" (The Sun) izjavio je da su svi bili šokirani kada je policija otkrila da su uhapšene majka i tašta Džona Terija.

"Jedna od njih rekla je policiji da uopšte ne zna zašto je uzela i sportsku opremu (patike i trenerku), jer ni ne voli da nosi te stvari. Bila je prilično uzdrmana i šokirana", dodao je taj izvor.

Izvor blizak Teriju kaže da će ga ovaj slučaj prilično uzdrmati, jer njegova majka nikada nije uradila nešto slično u svom životu.

Advokat Terijevih kaže da je reč o "strašnom nesporazumu" i da su obe žene potpuno nevine. Bilo kako bilo, preti im podizanje optužnice za krađu.

Džon Teri je izjavio da nije uzdrman tom vešću i da je potpuno skoncentrisan na prijateljski meč Engleske i Slovačke.

"Imam dovoljno godina i igračkog iskustva da ovakve stvari i naslovi u medijima ne mogu da utiču na mene. To je porodična stvar i advokati se brinu o ovom problemu. Ja sam koncentrisan samo na fudbal, kao i svi moji saigrači iz reprezentacije", rekao je Teri.
Auuuuuuuuuuuuuu:hahaha::hahaha:

Ovog vikenda su se igrali dueli reprezentacija...

Engleska je pobijedila Slovacku u prijateljskom mecu sa 4-0...(jedan gol je dao Lampard, jedan Teri ali je bio ofsajd)

Nasi fudbaleri su bili izvrsni! Siguran sam da ce tako i ostati!:heart:

Steta sto Bane ne igra vise u Celsiju, jer igrama u repki pokazuje da ima ogroman kvalitet ... Ako ga vec budu prodavali, neka mu Juve bude sledeca destinacija ... 3x je bolji od Grigere, a moze odlicno da odigra i centralnog ...

Steta sto Bane ne igra vise u Celsiju, jer igrama u repki pokazuje da ima ogroman kvalitet ... Ako ga vec budu prodavali, neka mu Juve bude sledeca destinacija ... 3x je bolji od Grigere, a moze odlicno da odigra i centralnog ...

Iskreno, nije mu lako da se izbori za mjesto...iako je odlican...
Jer Celzi nije kao Mancester da ima samo dva vrhunska centralna beka...

Ovog puta heroj noci je Džon Teri:heart:...prvo asistencija(pola gola) a zatim i gol i specificno slavlje nakon gola zajedno sa Runijem:D
Runi je nazalost pokazao jos jednom da je veoma agresivan(u drugom poluvremenu), ali i na srecu da je sjajan igrac(akrobatskim pokusajem u prvom poluvremenu)...

Na kraju su se malo posvadjali Podolski i Balak jer Podolski nije dobro radio svoj posao...ali sigurno tu nece biti daljih problema...

Plavi i dalje pravi!
A sada misija Njukasl!:D

Ovog puta heroj noci je Džon Teri:heart:...prvo asistencija(pola gola) a zatim i gol i specificno slavlje nakon gola zajedno sa Runijem:D
Runi je nazalost pokazao jos jednom da je veoma agresivan(u drugom poluvremenu), ali i na srecu da je sjajan igrac(akrobatskim pokusajem u prvom poluvremenu)...
Rekoh ja vec da je Runi bolestan covek, psihicki nestabilan i kad tad ce nekog osakatiti kao Roj Kin svojevremeno ... Bio bi jos sjajniji da je noramalan u glavi ...

Balak se potrudio da razveseli naciju golom protiv Velsa, pravom golcinom, opet!(daljina 31m) :klap:
...Njemacka je pobijedila u gostima 0-2...

Na kraju su se malo posvadjali Podolski i Balak jer Podolski nije dobro radio svoj posao...ali sigurno tu nece biti daljih problema...
Balak je potpuno drugi igrac kad igra za Nemacku ... TAmo je vodja ekipe i motor, i pruza bolje partije kad ima takvu ulogu ... U Celsiju je samo kap u moru stranaca, koji su tu da zarade pare, a ne da se bore za dres kao u repki ... Ne samo u Celsiju nego u svim klubovima (mada ima izuzetaka tipa Nedved, Zaneti i Eto) ...

Runi je nazalost pokazao jos jednom da je veoma agresivan(u drugom poluvremenu), ali i na srecu da je sjajan igrac(akrobatskim pokusajem u prvom poluvremenu).
..

Plavi i dalje pravi!
A sada misija Njukasl!:D
MOja dusica... :D

Iskreno, nije mu lako da se izbori za mjesto...iako je odlican...
Jer Celzi nije kao Mancester da ima samo dva vrhunska centralna beka...
Mancester ima dva vrhunska, svetske klase, jednog fantasticnog (Evans) koji ce biti svetska klasa, i jednog koji moze vrlo dobro da igra stopera (O'Shea) ... Ne znam kolko bi se Bane i tamo naigrao kao stoper (bar bi kao bek bio siguran), vece izglede ima u Celsiju da igra na toj poziciji, tamo je samo Teri nedodirljiv, a u Mancesteru i Rio i Vidic ...

Ovo je klasicna provokacija Walken...necu ni da odgovorim:D
Uopste nije provokacija, ne znam zasto si to shvatio tako ...

Bane je jednak kvalitetom kao i Karvaljo i Alex, i lakse mu je da se sa njima bori za mesto pored Terija, nego sa Vidicem i Ferdinandom za to jedno mesto ... Tamo igrao beka sigurno, jer je 5x bolji od Nevila i Brauna, ali kao stoper se ne bi naigrao ...

Danas smo na teskom ispitu...
Idemo u goste Njukaslu koji se bori za opstanak...
Bice motivisani zestoko...jos kad se doda da im je novi trener - Sirer...bice jos motivisaniji...
A jos da pridodamo da nama nece igrati Drogba i Bosingva...i da su sigurno umorni mnogi nasi igraci zbog obaveza u reprezentacijama...

Nece biti uopste lako...a treba nam pobjeda kao i uvijek!

Naprijed momci!

Back