GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
@Walken Drago mi je da si ispunio opkladu! A svakako sam znao da ce to biti lijep post!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kaze:"I can't ever see myself leaving Chelsea football club - I love this club. I've been here since the age of 14 and I never want to leave. I've done a statement because there was some speculation a few months ago and that's what I'm putting in it - I never want to leave Chelsea Football Club, simple as that."[/QUOTE]
![]()
![]()
![]()

Sto se Crvenih tice, uradili smo jednom - uradicemo opet.Uopšte nismo imali sreće prilikom žreba: izvukli smo Liverpul u četvrtfinalu (prva utakmica se igra na Enfildu), a ukoliko prođemo dalje, ićićemo na pobednika meča Barselona - Bajern.

Sto se Crvenih tice, uradili smo jednom - uradicemo opet.
.
Sto se Crvenih tice, uradili smo jednom - uradicemo opet.![]()

Jednom ko nijednomSto se Crvenih tice, uradili smo jednom - uradicemo opet.![]()

Ivana nemoj da si kvarna..Jednom ko nijednomovog puta sreca vam je okrenula ledja
![]()

Common Chelsea ! ! ! 

***..otpadate iz trke za titulu..vise srece sledeci put!Izbacili smo ih jednom - izbacicemo ih opet.
Inace izgubismo od Totenhema...Strasno...
..ovo sto sam napisao nezelim da se svadjam..lol..sada Liverpool mora da pobedi Vilu!Izbacili smo ih jednom - izbacicemo ih opet.
Inace izgubismo od Totenhema...Strasno...
Ajde,drago mi je naravno što ste izgubili ali me je užasno iznervirao RTS što nije prenosio utakmicu...ej,londonski derbi...magarčine iz sportske redakcije izgleda imaju sluha samo za usrani tenis![]()
![]()

Naravno kad su debili us.rani. Nisu prenosili tenis nego Man.Utd (naravno)... Zar si mislio da ce ikada prenositi nesto drugo?Ajde,drago mi je naravno što ste izgubili ali me je užasno iznervirao RTS što nije prenosio utakmicu...ej,londonski derbi...magarčine iz sportske redakcije izgleda imaju sluha samo za usrani tenis![]()
![]()
nikad ne reci nikad !Naravno kad su debili us.rani. Nisu prenosili tenis nego Man.Utd (naravno)... Zar si mislio da ce ikada prenositi nesto drugo?
Sto se titule tice, sve mi se cini da cemo pevati "A sad adio" i ove sezone...
nikad ne reci nikad !![]()