Chelsea FC

Moguce da nam Alves dolazi na leto. :)
Inace, moja dusica :heart: kaze:

"I can't ever see myself leaving Chelsea football club - I love this club. I've been here since the age of 14 and I never want to leave. I've done a statement because there was some speculation a few months ago and that's what I'm putting in it - I never want to leave Chelsea Football Club, simple as that."[/QUOTE]
:heart: :heart: :heart:

Poslednja izmena:
Pozdrav plavcima!!!!

Ocekivano prosli Juve-a, dobili Man. City-a, ostvarili niz pobjeda od dolaska Hidinka, nadam se da se sad donekle vidi da je dobar potez dovodjenje Gus-a, KONACNO smo izgledali k'o tim, o tome sam pric'o , Gus , k'o da me je cuo, --uspostavio igru, sanse se redjaju, djelujemo kompaktno, Drogba se vraca u formu, Essien ce tek da razbija.

Sledeci mec je protiv uvijwek za nas nezgodnog Totenhema, nadam se da nam nece otkinuti koji bod koje smo dosad nekako sveli na normalan zaostatak za Man.Utd.-om.

Izvučeni su parovi za mečeve Lige Šampiona.
Uopšte nismo imali sreće prilikom žreba: izvukli smo Liverpul u četvrtfinalu (prva utakmica se igra na Enfildu), a ukoliko prođemo dalje, ićićemo na pobednika meča Barselona - Bajern.
(Inače, ostala dva para su Viljareal - Arsenal i Mančester - Porto.)

Predstoje nam zaista teški mečevi, ali, ja verujem u Plavce...
004-1.gif
004-1.gif
004-1.gif
Come on, Chelsea!
Blue is the colour!!!
004-1.gif
004-1.gif
004-1.gif

Uopšte nismo imali sreće prilikom žreba: izvukli smo Liverpul u četvrtfinalu (prva utakmica se igra na Enfildu), a ukoliko prođemo dalje, ićićemo na pobednika meča Barselona - Bajern.
Sto se Crvenih tice, uradili smo jednom - uradicemo opet. :)
A sto se barse tice, ja sam njih i prizeljkivala pa makar nas izbacili.Ko ih shvrlja, to je jedini klub koji ne mogu da smislim...

Divnoooooooooooooooooo...
Zrijeb je bio sjajan!
Konacno sve onako kao sto zelim!
Do titule cemo se prosetati pobjedama protiv Juventusa, Liverpula, Barselone(Bajerna) i Arsenala(mozda Mancestera ako ih sudije budu gurale)...
E...tako se osvajaju titule! Svi najbolji, sve glavne dase evropskog fudbala, na koljena!

Lampard je u pravu...muka mi je od meceva sa Liverpulom! Ali bas lijepo...da ih posaljemo kuci vec u cetvrtfinalu...ipak ih mi uvijek najljepse ispratimo do aerodroma...:D

Vec gledam prazničnu atmosferu na Plavoj pozornici sa 40 hiljada Plavih zastavica...i šačicu od 2 hiljade crvendaća koji se trude da se cuju na nasem stadionu...ah...kako cemo da ih osvojimo:D

Eto tako...ocekujuci 27. maj i novu posjetu stadionu Olimpiko...

:gace::gace::gace:Common Chelsea ! ! ! :gace::gace::gace:

pa kao vi mozete da izbacite liverpul
pa kao sto je porto izbacio mancester pre 5 godina tako ce i vas liverpul zato sto vas je dobio pre 2 godine to su zapazanja navijaca celsija na temi mancestera

Ajde,drago mi je naravno što ste izgubili ali me je užasno iznervirao RTS što nije prenosio utakmicu...ej,londonski derbi...magarčine iz sportske redakcije izgleda imaju sluha samo za usrani tenis :evil: :thumbdown:

Jes' da nisam bila kod kuće u to vreme, ali mi se ipak čini da su u to vreme prenosili Mančester Junajted, zar ne?!? :)

Inače, i ja sam užasnuta porazom protiv Totenhema. I to baš sada kad je i Mančester izgubio... :sad2:
Ako ja u skorije vreme ne pretrpim neki nervni slomčić zbog sporta, niko neće... Baš mi nije bio dan danas... :sad2::sad2::sad2:

Nije nista strasno...bili smo dobri...nijesmo imali srece...a uostalom to je derbi...jos kad se samo sjetim prvog naseg medjusobnog duela...ni tada nijesmo imali srece...
Nece se ni Liverpul naigrati protiv Vile...a sampioni su dobili 2 crvena kartona(Skols i Runi), tako da...i dalje smo u igri...nista strasno...siguran sam da nasi momci iducu utakmicu pobjedjuju, da se iskupe za ovaj poraz...:ok:

Celzi i dalje teoretski ostaje u borbi zaa titulu..Liverpul danas jednostavno mora dobiti Vilu ako zeli da se priblizi jos vise sampionima..Mancester prvo bez Vidica pa sad i bez ove dvojice + nisu u nekoj formi to je dobro i za Liverpul pa i za Celzi..zelim vam srecu u daljem delu sezone;)

Ajde,drago mi je naravno što ste izgubili ali me je užasno iznervirao RTS što nije prenosio utakmicu...ej,londonski derbi...magarčine iz sportske redakcije izgleda imaju sluha samo za usrani tenis :evil: :thumbdown:
Naravno kad su debili us.rani. Nisu prenosili tenis nego Man.Utd (naravno)... Zar si mislio da ce ikada prenositi nesto drugo?

Sto se titule tice, sve mi se cini da cemo pevati "A sad adio" i ove sezone...

Back