Chelsea FC

Blues 'want their title back'

Chelsea skipper John Terry insists his side will fight to regain the Premier League title from United
next season.

Terry, a title winner in 2005 and 2006, feels his side will use memories of last season as inspiration as they bid to notch a fourth title in the Blues' history.

"Just talking about it makes the blood boil," Terry told Chelsea TV. "But you assess it and we haven't had a bad season due to things that have happened with injuries.

"When you look at it like that, maybe you can look at it in a positive way."

While Sir Alex Ferguson has already outlined his desire to notch a 10th Premier League title, Terry has his heart set on regaining a trophy he feels is synonymous with his club.

"There is no point in saying 'If we had players back' or 'If this didn't happen or that didn't happen we would have beaten Manchester United'," he said.

"We haven't and that makes me more determined to come back next year and really fight and push Man United and get the trophy back we feel is ours."

Dzmrndzavi:
i posle ovakvih bljuvarija vi kazete da neko treba da"tolerise chelzi"???

a takve bljuvarije se ponavljaju iz dana u dan,sto je najlepse ne prica ih samo murinjo...
Zasto su bljuvarije? Sta je lose rekao? Pa logicno je da zeli da se bori za trofej i logicno je da bi ga i osvojili da nisu bile onolike povrede.
Sta, kad je Celzi osvojio trofej dekica im je samo cestitao? Nista nije rekao?
Osim toga Murinjo je cestitao Junajtedu na osvajanju trofeja, zato ne razumem sta je problem?

@Alex.L Vrlo uticajan.Vrlo. :lol:

logicno je da bi ga osvojili da nisu bile onoliko povrede... logicno je i da bi manchester osvojio ligu sampiona da ga nisu snasle onolke povrede,po toj logici...
cestitati se treba nije to problem.

zadnji red pise,jedan deo: boricemo se da skinemo manchester sa trona i vratimo trofej koji osecamo da je nas?!?!!?

mislim stvarno moras biti objektivan da bi tako nesto skontao a ja nisam raspolozen da se svadjam...
mozete sami razumeti valjda ukupnu situaciju...

Ma ni ja ne zelim da se svadjam, ali logicno je da ce se boriti da skinu mancester sa trona, i logicno je da osecaju da je trofej njihov. Mozda je to malo preterana izjava, tj. zvuci prepotentno ali mozda su novinari tako napisali. Mozda su to izvukli iz konteksta ili sta vec...

Moj 2000-ti post na mojoj najomiljenijoj temi :D .
Za 48 sati dobicemo novog igraca. Maluda dolazi, sve je vec sredjeno.

Sve vas pozdravljam, veceras putujem za Apatin i ostajem do 15.jula, tako da necu moci da se dopisujem sa vama. :(

pozz4all

Au,ala ste se ucutali.........Evo sta sam danas nashla na netu:

Murinjo: Bekam je vise od fudbalera

11.07. - Menadzer Celsija Portugalac Zoze Murinjo veruje da je engleski reprezentativac Dejvid Bekam povukao "pametan" potez kada je odlucio da potpise ugovor sa LA Galaksijem i preseli se u SAD.
Bekam, koji je trenutno na odmoru, mogao bi da debituje za novi klub vec 21. jula, kada Celsi igra prijateljski mec sa Galaksijem u Los Andjelesu. Bekam ce u petak u Kaliforniji biti predstavljen americkoj javnosti, a Murinjo veruje da ce engleska fudbalska ikona znacajno doprineti popularizaciji i razvoju tog sporta u SAD.
"Ne znam da li ce Bekam igrati protiv nas, ali mislim da je ovo veliki momenat za LA i za fudbal u SAD. Mislim da nisu mogli da izaberu boljeg igraca za ostvarenje zacrtanih ciljeva. On nije samo fudbaler, Bekam je vise od toga. Veoma je velika steta sto je evropski fudbal izgubio takvog igraca, ali svi mi u Evropi zelimo da fudbal u Americi napreduje", rekao je Murinjo.

Čelsi se sprema za Etoa

Sada kada je Milan, kako prenose italijanski mediji, definitivno odlučio da angažuje brazilskog asa, Čelsi se sprema da napravi bum preuzimanjem Samjuela Etoa. Didije Drogba tvrdi da je veoma nezadovoljan statusom u Čelsiju, kao i budućim planovima kluba, jer, kako BBC izveštava, u taktiku kojom je nekada rukovodio isključivo Murinjo, sada su se umešali i Piter Kenjon, Frenk Arnesen i Avram Grant iz uprave.

Drogba tvrdi da se u takvim uslovima ne mogu razvijati šampionske ambicije, i želi da promeni klub.

“To će se desiti sad ili nikad. Nalazim se pred poslednjim velikim ugovorom u karijeri, i ne nameravam da protraćim tu šansu”, izjavio je reprezentativac Obale Slonovače.

Pored toga, Murinjo je jasno naglasio da napadačkom stilu u Premijer ligi više odgovara karakter igrača kao što je Etoov. Neki izvori već tvrde da je Čelsi spremio između 45 i 50 miliona eura, kao i 7,2 miliona eura koje su spremni da izdvoje za godišnju platu Kamerunca.

Baster: Prihvatite ponudu Celsija za Alvesa

12.07. - Mendzer jednog od trenutno najboljih desnih bekova na svetu Danijela Alvesa apeluje na upravu Sevilje da prihvati uzmi-ili-ostavi ponudu Celsija od 14 miliona evra i pusti Brazilca u London, prenose spanski mediji.
Direktor Celsija Piter Kenjon pripremio je 14 miliona evra za Alvesa i juce je izjavio da ova ponuda vazi do kraja nedelje, jer ce u suprotnom "plavci" da se okrenu angazovanju fudbalera Totenhema Paskala Cimbonde.
Alvesov menadzer Hoze Rodrigez Baster odmah je nazvao predsednika Sevilja Hozea Mariju Del Ninja i saopstio mu da "mora biti realniji". Del Ninjo za Alvesa inace trazi 20 miliona evra obestecenja.
"Danijel zeli da dva kluba postignu dogovor. Zelimo da vidimo da se predsednik Del Ninjo zaista bavi tim, jer ne mozemo nista da tvrdimo dok 100 odsto ne budemo sigurni. Nadamo se da ce Del Ninjo shvatiti sta je najbolje za sve", kazao je Baster.

Ok,American boy,I was asking for national Serbia`s TVs......

Celsi ponovo pobedio, sledi Bekam

18.7. - Fudbaleri Celsija nastavljaju pobednicki niz na pripremama u Kaliforiniji, a ovaj put savladana je juznokorejska ekipa Suvon Bluvings rezultatom 1:0.
Strelac jedinog gola ponovo je bio Didije Drogba, kada je posle soloprodora Sona Rajta Filipsa, u 80. minutu, lako sproveo loptu u mrezu. Reprezentativac Obale Slonovace bio je efikasan u prethodnoj utakmici protiv Klub Amerike, koju je Celsi dobio sa 2:1.
Menadzer Celsija Zoze Murinjo, kao sto je prethodno obecao, promenio je na poluvremenu ovog meca celu prvu postavu.
Celsi ce narednu pripremnu utakmicu odigrati 21. jula protiv LA Galaksija, za koji ce debitovati engleski reprezentativac Dejvid Bekam.

Gde li je Jeka,da je pitam nesto......... :s

Back