Chelsea FC

Pozz rema, sta se radi ;) ? Nema te neshto ;( ... Iskuliraj pojedine osobe kao sto sam to ja uradila, sva objasnjenja vezana za: Mafiju,Romana, finansije, "odvratnosti" Murinja, nelojalnosti prema klubu, perioda navijanja, mrznje prema Celziju i slicnih stvari mogu naci na ako ne na svakoj onda na svakoj drugoj predhodnoj stranici.
Ulaziti u vecne diskusije nema cilja a ni razloga, prema tome svi koji zele da kazu, dodaju, primete ili na bilo koji drugi nacin pokusaju da obezvrede klub ili njegove navijace sve odgovore mogu naci na predhodnim stranicama, a posto mi nasa milsljenja ne menjamo ne vidim zasto bi vecno izigravali papagaje.

Evo jedne slicice :D :
357113-1.jpg

Normalno da me nema kada se bavim bitnim poslom i ne svracam i visim ovde ko "neki".Moj bitan posao je bleja :) Leto je pa mi se ne sedi cesto pored kompa jbg-a sta cu kad sam nepopravljiv ;) Poz svima !

Drogba se i dalje dvoumi

30. 06. - Napadac Celsija i reprezentacije Obale Slonovace Didije Drogba izjavio je da jos nije siguran da li ce i naredne sezone igrati za londonski klub, prenose engleski mediji.
Drogba (29) je ranije rekao da postoje klubovi u Italiji i Spaniji, koje voli od detinjstva i da bi mu bilo zao da ne ostvari decacki san i zaigra u nekom od njih.
"Zelite da znate hocu li da se vratim u Celsi? Reci cu vam to kada budem spreman. Volim engleski fudbal i ne zuri mi se da napustim Englesku, ali zaista mi je tesko da predvidim sta ce da se desi naredne nedelje", rekao je Drogba.

Roben karijeru nastavlja u Realu

30. 06. - Vezni fudbaler Celsija i holandske reprezentacije Arjen Roben karijeru ce nastaviti u madridskom Realu, prenosi spanski "As".
Ovaj list tvrdi da je Roben poslednjih nekoliko dana pregovarao sa celnicima Celsija o produzenju saradnje, ali nije uspeo da se dogovori.
Celsi bi trebalo da dobije oko 20 miliona evra obestecenja za holandskog reprezentativca, a u narednih nekoliko dana bice ozvanicen ovaj dogovor.
Roben (23) je u Celsi stigao 2004. godine iz PSV-a za 12 miliona funti.

Maluda zeli u Celsi

01. 07. - Francuski reprezentativac i fudbaler Liona Floran Maluda izjavio je da u ovogodisnjem letnjem prelaznom roku zeli da pojaca Celsi, prenose engleski mediji.
Maluda (27) je pre nekoliko nedelja izjavio da zeli da napusti Lion, iako je ovaj klub osvojio sest uzastopnih titula u sampionatu Francuske.
"Celsi je moj izbor. Razgovarao sam sa menadzerom Celsija Zozeom Murinjom, imao direktne pregovore sa celnicima londonskog kluba, za razliku od Liverpula, gde se previse ljudi umesalo u posao", izjavio je Maluda.
On je nekoliko puta ranije izjavljivao da bi voleo da se preseli u Englesku, a povoljna okolnost za njega jeste to sto bi u Celsiju saradjivao sa nekadasnjim saigracima Mikaelom Esjenom i Didijeom Drogbom.

Dobro bi bilo da Maluda dodje, a sto se Robena tice te glasine oko prelaska demantovao je sam Piter Kenjon. On tvrdi da Roben ostaje. Nadam se da Drogba nece da predje.
A Jankovic potpisao za Palermo.

a sto se Robena tice te glasine oko prelaska demantovao je sam Piter Kenjon. On tvrdi da Roben ostaje

I Anri je tvrdio da ostaje i Venger je tvrdio da Anri ostaje pa? Jel ostao?
Ako dođe Maluda onda Roben sigurno ide.
Ali nije mi jasno. Imaš Robena, 23 godine, odličan igrač i ti ga menjaš za nekog Maludu koji je zablistao na SP a ima 27 godina :shock: I te pare koje će dobiti od Reala daće Lionu, skoro sve, ako neće i dodati koje milionče. Ja tu ne vidim nikakvu svrhu. Jedino ako Čelzi misli da će kupovinom "velikih" igrača biti velik klub

Sto bi otisao Roben ako dodje Maluda (koji je inace fenomenalan igrac i nije zablistao na SP nego blista vec par sezona, a i u najboljim je godinama za fudbalera)? Roben desno, Maluda levo, u sredini Esijen i Lampar i eto fenomenalne sredine... Ako neko ima para onda je to Celsi?

O odlasku Robena se priča od kako je Kalderon došao na čelo Reala. Sad dolazi Maluda, Roben 'oće da ide. Zar nije pomalo sumnjivo? Osim toga Čelzi ima i Rajt - Filipsa i Džoa Kola koji nisu daleko od Robena po kvalitetu pa nisu odigrali pola prvenstvenih utakmica, i to kad im se saberu nastupi(ajd Kol je bio povređen). Sa Maludom, jedan je višak, a Roben nešto zateže oko ugovora.

Ja se samo nadam da Frenki ostaje. A za Robena, iskreno ne znam. On je odlican- to stoji, ali se mnogo povredjuje i skoro 6/8 sezone provede na klupi ili uopste ne igra, tako da ti takav dobar igrac i nije nesto od velike koristi. Maluda je odlican, tako da bi bi bio i vise nego adekvatna zamena za Robena. A Son Raj Filips iako nije imao veliku minutazu nije los.Dzo Kole je odlican, samo da nije bilo one povrede...
A i Drogba nesto k.enja oko ostanka.Iskreno, posle ovog odlaska Anrija ma sta oni rekli- ne verujem. Mozda samo Teriju 100% verujem da ostaje, ostali I don't think so...

Evo sta sam ja nasla za Frenka:
Lampard ponovo odbio Celsi, na pomolu veliki transfer - I deo

01.07. - Vezni fudbaler Celsija Frank Lampard odbio je poslednju ponudu "plavaca" za produzetak saradnje, prenose ostrvski mediji.
Celsi je voljan da Lamparda ucini svojim najplacenijim igaracem, sto znaci da mu je ponudio nedeljnu platu vecu od 180.000 evra, koliko imaju Andrej Sevcenko i Mihael Balak.
Lampard (29) ima ugovor sa Celsijem do juna 2009. godine a za njega su zainteresovani Barselona i Juventus.
"Nisu mi ponudili nista pa cu nastaviti dalje. U idealnom svetu ovaj slucaj bi bio zavrsen pocetkom juna, ali ovo nije idealan svet. Osecam se cudno, ali nisam iznenadjen jer u fudbalu nista ne moze da te iznenadi", kazao je Lampard.

Lampard ponovo odbio Celsi, na pomolu veliki transfer - II deo

Ranije je vlasnik kluba Rus Roman Abramovic porucio Lampardu, kapitenu Dzonu Teriju i Holandjaninu Arjenu Robenu da mogu slobodno da odu ukoliko ne prihvate ponudjene ugovore, a taj stav potvrdili su i neki celnici kluba. Spanski mediji su pre par dana preneli da je Roben vec novi clan Reala iz Madrida.
Lampard je odradio tri godine od sadasnjeg ugovora i ima puno pravo, prema britanskim propisima, da otkupi "svoju slobodu" i predje u drugi tim. Ukoliko engleski reprezentativac klubu isplati sumu od 13 miliona evra, moci ce u letnjem prelaznom roku da predje u bilo koji klub.

Pocinjem mnogo da se nerviram. Zasto je kog djavola Frenki odbio novi ugovor, ako je sve ovo istina? Ako mu je toliko zinulo du.pe za pare neka ide gde hoce. Ako mu klub i igraci ne znace nista, onda i ne treba da ostane. I ne samo on nego bilo ko. Mada sam citala da je pokazao zelju da krijeru zavrsi u Celziju, tacnije rekao je:"Celzi je moj klub. Tamo su moji suigraci tamo je moj dom. Ne idem nikuda." . Mada kazem vam, posle ovog sa Anrijem ne verujem nista i nikome. A to sa Anrijem je bio cist primer da je stampa ponekada u pravu. Bez obzira koliko gluposti napisali istina je tu negde.
A i Roman me nervira. Ako Roben i Lampard hoce da idu- neka idu. Ali Teri mora da ostane. Kakve su mu to idiotske izjave? Neka ide i on, ako mu se nesto ne svidja, ali Teri je dusa Celzija. Bilo bi mi mnogo krivo da on ode. To vise ne bi bio isti klub bez njega. :(

MadonnaGirl:
Iako je bila istina za Anrija,ja ti predlazem da uvek imas nekog crva sumnje kad su u pitanju novine.Sto se tice Terija,skroz se slazem sa tobom!!!
Uvek cu da sumnjam u novine, to je cinjenica, ali nekako sada cu uvek da makar na tren pomislim da je istina.

@Dzmrndzavi Nisu ga kupili. Ma sta ce nam Pantelic. Za te pare neka srede ugovor sa Frenkijem pa da i on ostane.

Balak ponovo operisan

03. 07. - Reprezentativac Nemacke i prvotimac londonskog Celsija Mihael Balak po drugi put je operisao clanak leve noge, saopstila je Fudbalska federacija Nemacke (DFB).
U saopstenju se navodi da je izvrsena "manja korekcija" i da se nije radilo o ozbiljnijem hirurskom zahvatu. Balak je imao problema sa zarastanjem rane posle prve operacije, koja je uradjena u aprilu.
Prema recima zvanicnog lekara reprezentacije Nemacke Hansa Melera Volfrta, operacija koja je uradjena pre tri meseca potpuno je uspela, a danasnja intervencija treba samo da ubrza proces Balakovog oporavka.

Odlicna vest.Polako se sve vraca u normalu. Konacno je resena i misterija oko navodnog odlaska Murinja. I on ostaje, a nadam se i Frenki i Roben. Da dodju jos jedan-dva igraca i da mirno mozemo da cekamo pocetak sezone.

ljudi sta se lozite da ce neko otici

evo za Drogbu (a sigurna sam da ce biti ista prica i sa svima ostalima, kako ne shvatate da im je sad svima isti cilj, a to je da Romanu izvuku sto vise kesha):

Napadač Čelsija Didije Drogba, demantovao je natpise ostrvskih medija vezanih za njegov prelazak u Milan. Drogba je dodao, da je razmišljao o prelasku u neki od italijanskih ili španskih klubova, ali sada je, prema njegovim rečima, odlučio da ostane u Čelsiju.

"Čelsi je moja sudbina i želim da ostanem sledeće sezone i osvojim Ligu šampiona", rekao je reprezentativac Obale Slonovače.

pozz sheva... :D kako je andrej...? :)

Back