Chelsea FC

GRIZZLY:
esijenu nije primarna pozicija zadnji vezni...
koliko mogu da primjetim...a vec godinama ne propustam nijednu utakmicu Celzija...nemamo jos desnog beka koji je standardan...Balak i Sevcenko jos nijesu pravi... o Bulahruzu da ne pricamo...a Son Rajt Filips se tek uigrava...a Kalu igra najbolje kad udje na 15 minuta
Mancester nam je oduzeo titulu ali prvenstveno povrede.....
nego koja mu je "primarna"? napadac?
balak i shevcehnko se ne uklapaju u smornu murinjovu koncepciju...
son rajt filips je tu zadnje 2-3 godine i js se uigrava?!?!? kul...nece on nikada biti u prvom planu kod portugalca...
a sto se kalua tice,to je jos jedan promasaj,ako igrac ne moze odigrati jednu celu utakmicu u najboljem izdanju,onda ima neku falinku,ali ovaj je mlad to se navrh svega moze ispraviti...ali to sto ga nisu procenili ne ide nikom na dusu no "kompetentnom"rukovodstvu skauta i menadzera chelzija...

JekaiGeorge:
"Nema tolerancije za netoleranciju" zvucis kao neki politicni vodja koji sprema pokolj. :lol: :lol::lol:

A nije promenio nick zato sto mu je dosadno, nego zato sto je banovan. :D
pokolj,dabome,ima oma cim se dokopam moderatorstva na ovom podforumu banujem fluida i mustanga,a tebe i lanu m. postavim za "cuvare"manchesterove teme,dok ce ova biti obrisana,a ko god nesto kaze protiv uniteda,sledi oma dozivotni ban... :lol: :lol: :lol:

68Mustang428CJ:
Mene samo skini sa liste moderatora i ja cu biti prezadovoljan i zahvalan.
Ni slicajno. Meni si bas odlican na toj poziciji.
Ne valja ako su na "vladajucim" pozicijama pogresni ljudi. :D
A osim toga MI ne zelimo da ti odes, a valjda se glas "naroda" ceni? :lol:

@Dzmrndzavi (kakav ti je ovo nick,ali stvarno?!)
Mene i Lanu za cuvare Man.Utd teme? Are you lost your mind?! :lol: :lol: :lol:
Sva sreca pa se neces dokopati moderatorstva u skorije vreme (da ne kazem nikada).:lol:

joj ljudi jel ste videli nove chelsijeve dresove za gostovanja...?
tako su mocni!!! :D
tlm-a1.jpg

dummy.jpg

@sweetchick Hvala za slike ;) ! BAs su dobri, kako Teriju lepo stoji ta boja. Bas je sladak.

@Sherlock R A S I S T O !!!!! Ako si igrao FM secas se verovatno sta pise na pocetku. Secas li se? :lol:

@68Mustang428CJ Ma ti si odlican, ali ako bas bas hoces da vise ne budes mod onda je Ilic vrlo adekvatna zamena. I on je super.

@Sherlock (again) Ma ubi me matematika :lol:

FM igram i kada spavam :lol:
Ali ja sam samo rekao da im trebaju sljasteci dresovi da bi protivnicki igraci mogli da ih uoce na terenu, kada padne mrak.:roll:

Mata te muci a? Pa knjigu u sake onda i smanji forum. :lol: :lol:

Back