Chelsea FC

mislim da grešiš...

problem je i što kad je fit, smorinju moraju da igraju esien, makelele, lampard, komični balak i tragikomični shevchenko, pa ne možemo da gledamo cola i robenna, drugi najbolji par krilnih igrača u premiershipu...

Karvaljo se zesce povredio, Balak je upravo bio na operaciji, Roben se oporavlja od pitaj Boga koje povrede ove sezone i rekli su na sajtu da najverovatnije ne igra u utorak... Dobro ljudi gde je kraj... Nisam gledala MU, ali kad sam cula... Znaci bruka! Da golman ispusti loptu, i pored toga autogol u utakmici poput ove, a u Celzijevoj jos jedan ne sviran penal za ruku... Stvarno nema smisla, kad vec namestaju makar nek to rade dostojanstveno... Mene bi bilo sramota da ovako osvajam titulu... Pricajte sta god hocete o njima ali oni makar prethodne dve titule nisu osvajali na ovaj nacin...
Sto rece neko (sa kim se potpuno slazem...):

"manchesteru sve pohvale, na autogolovima, verovatno su to vezbali na treningu jer moraju da imaju neku rezervu ako ne bude bilo penala." :D

Autogol koji je dao Fil Nevil je u krajnju ruku(ili nogu :D ) smešan!!! Svi znamo da je mnogo godina igrao u Mančesteru(brat mu je i kapiten tog kluba), da je suviše iskusan da onako pogreši, i da Evertonu bodovi skoro ništa ne znače u ovom trenutku.

Ljudi vi mislite da je namerno postignut taj autogol? Ne bih se bas slozila,ali sta ga znas...

@Elvin Problem kod Robena je sto je skoro uvek povredjen ili mu nesto fali. A logicno je da ce ako mora da bira izmedju Lampsa i Robena da pusti Frenkija. Esijen je isto fantastican, Makelele takodje. Roben je brz i stvarno bi nam dobro dosao sestog. Cula sam da igra, mozda i ne ne znam vise sta je istina...
Karvaljo opet povredjen sto znaci da ce Esijen u odbranu,a Mikel u sredinu.

@Feces Ako se nastavi ovako, da bude vise povredjen nego fit, mozda budes i u pravu.

Sevcenko u Barseloni?

29. 04. - Fudbaler Celsija i ukrajinski reprezentativac Andrej Sevcenko mogao bi na kraju sezone da predje u Barselonu, prenosi "El Mundo Deportivo".
Spanski list tvrdi da ce Sevcenko da predje u Barselonu za 23 miliona evra.
Sevcenko (30) je na kraju prosle sezone presao u Celsi iz Milana, ali nije uspeo da se prilagodi na engleski fudbal.
Ukrajinac bi u Barseloni mogao da zameni Kamerunca Samjuela Etoa, koji bi na kraju sezone mogao da napusti katalonski klub zbog neslaganja sa trenerom Frankom Rajkardom.
Za Etoa je navodno zainteresovan menadzer Arsenala Arsen Venger, koji ima zelju da naredne sezone Kamerunac u paru sa Tijerijem Anrijem predvodi napad londonskog kluba.

Alex.L:
...što znači da ćete pući kao..............
Zasto? Esijen se dobro pokazao. Jos nije potvrdjeno da ce Karvaljo odsustvovati,ali mi se tako cini...
Ne verujem da cemo puci, pa makar Drogba igrao stopera. Imamo lepu prednost i sada treba odigrati pametno i smireno. Ne moramo da jurimo rezultat,ali to ne znaci da treba igrati bunker jer Liverpul nije tim protiv koga se moze igrati bunker. Predpostavljam da ce se igrati na kontru i ako uvalimo jos jedan ne verujem da ce Liverpul moci da nas stigne.

A ako Eto predje kod vas to ce biti odlicno (za vas). :-)

Esjen se možda dobro pokazao na mestu štopera, ali je bez njega vezni red šupalj!

JekaiGeorge:
A ako Eto predje kod vas to ce biti odlicno (za vas)

Naravno da će biti dobro za nas. Neće valjda biti dobro za Čeha, van der Sara ili Reinu :lol: :wink:
Mada se ne bih bunio ni da dođe Adriano umesto Etoa!

Cestitam svim fanovima na pobedi protiv Liverpula i zalim zajedno s njima na glupom neresenom rezultatu protiv Boltona.U svakom slucaju ok smo odigrali protiv Liverpula prvu-dobra tekma,znace se sve posle jos 90 min.Mogu samo da kazem da cu navijati i biti uz plave svim srcem pa dokle god stignemo i sta god da osvojimo :) Pozdrav jos jednom svima...

Ferguson i Benitez protiv Murinja - I deo

30.04. - Menadzeri Mancester junajteda i Liverpula Aleks Ferguson odnosno Rafael Benitez zatrazili su od celnika Fudbalske asocijacije Engleske (FA) da obrate paznju na izjave trenera Celsija Zozea Murinja i ostro ga kazne zbog toga sto nipodastava protivnike, prenose engleski mediji.
Murinjo je nedavno nazvao napadaca Mancestera Kristijana Ronalda "lazovom", a arbitre je optuzio da se ponasaju kao da im je "zabranjeno da sude penale protiv" Junajteda. Sa druge strane, Benitezu smeta to sto je Portugalac okarakterisao Liverpul kao "mali klub".
"Iznenadjen sam jer nista nije preduzeto protiv Zozea, a on nastavlja da optuzuje. Ranije je optuzivao Barselonu, svedskog sudiju Andrsa Friska, nemackog sudiju, a onda je uvredio Liverpul, klub sa velikom istorijom. Gurao je svoj nos i u UEFA. Pa zar to nije krsenje pravila? Isuse! On kuka sve vreme", rekao je Ferguson.

Ferguson i Benitez protiv Murinja - II deo

Benitez smatra da je Murinjo preterao i da ce mu navijaci Liverpula pokazati kako se navija za veliki klub na revans utakmici polufinala Lige sampiona, koja je na programu u utorak.
"Murinjo je ovoga puta napravio veliku gresku govoreci o istoriji i tradiciji Liverpula. Doveo je u pitanje sve sto smo postigli poslednjih godina i cetiri trofeja koja smo osvojili u poslednje dve sezone. On mora da zna da cemo u utorak igrati sa 12 igraca i da ce nam taj 12. igrac, to jest nasa publika, pomoci da postignemo pogodak", rekao je Benitez.

Ja bas i ne verujem da je Murinjo rekao sve ovo...Da li neko zna???

Alex.L:
Autogol koji je dao Fil Nevil je u krajnju ruku(ili nogu :D ) smešan!!! Svi znamo da je mnogo godina igrao u Mančesteru(brat mu je i kapiten tog kluba), da je suviše iskusan da onako pogreši, i da Evertonu bodovi skoro ništa ne znače u ovom trenutku.
Video sam ovaj autogol Nevila. Onako da zakuca loptu u sopstvenu mrežu iskusan igrač je mnogo, mnogo sumnjivo.

ma ljudi ko jos namesta utakmicu od 2-0 na 4-2
sad vam je krivo sto je ove sezone Murinjo promasio koncept ekipe dovodjenjem Balaka (sjajan igrac ali se nikako ne uklapa sa Lampardom) i igra vam je mnogo sporija zbog toga
prosle dve godine ste bili mnogo bolji i brzi i igra je bila tecnija pa i lepsa
pobedjujete na suvi pojedinacni kvalitet vasih igraca
videli smo u Liverpoolu kako Esijen igra stopera ako takav bude u utorak i ako Rafa ne bude eksperimentisao imamo vas

Murinjovo vredjanje Man Jun i Liverpoola ( kojima plavci nisu ni do kolena po velicini) pokazuje njegov kompleks nize vrednosti

Pa dobro zar vecina vas ovde ne kuka stalno kako je Kronaldo prevarant, lazov i sta vec ne..Pa onda? Murinjo je to samo rekao javno. A sad sto neke to pogadja, njihov problem...
Mada mi nije jasno sta ima veze Ronaldo sa svim tim? Ponekad dobije penal, pa sta? To nikome nije zabranjeno. Moram da priznam da je i mene malo iznerviralo to sto je tako napao Kronalda bez razloga, ali kad Murinjo misli da govori istinu niko ne moze da mu zacepi usta. Uvek je takav bio uvek ce takav i da bude.

A sto se tice nazivanja Liverpula "malim klubom" to vec nije rekao. Bez obzira sta vi mislili o njemu i bez obzira koliko daleko moze da ide sa svojim izjavama on nije glup. Samo glupa osoba moze da izjavi da je Liverpul mali klub. Sigurna sam da su novinari, kao po obicaju, izvrnuli njegove reci.

Ma,to je stara Murinjova taktika.Pred najvaznije utakmice on preuzima pritisak novinara i publike na sebe kako bi sto je vise moguce rasteretio svoje igrace,bas kao prosle godine pred utakmice sa Barselonom.U tome nema niceg loseg...

ZzZzZz:
Pa kad se namesta utakmica, onda treba da se napravi situacija da izgleda sto manje sumnjivo.
U pravu si.

@Lana.M
Tacno tako. Mada mi je stvarno krivo sto je i on osuo paljbu na Ronalda. Danas mi ga je mnogo bilo zao kad sam procitala jednu pricu u BLIC-u "Tuzna prica decaka sa osmehom" .. O tome kako mu je otac umro od alkohola, a on i Kristijano su bili mnogo povezani i on ga je terao da ide na lecenje medjutim on to nije hteo. Pa mu je brat bio narkoman,ali on je prihvatio da ide na lecenje tako da je sada ok. Sestra mu nije imala nista pa joj je on otvorio butik,a ona ga nazvala CR7. Sve to je postigao licno on i sve pogodnosti koje sada ima njegova porodica sve je to on obezbedio.

Sada ce neki osuti paljbu po meni,ali what can I do...

Shevi se povredio, ne igra sutra... :cry: Koji bedak, bas sam se nadala da ga ponovo gledam... :(
Robben je otputovao, pa videcemo da li ce da igra... Za sutra nista ne mogu da prognoziram jer nemam ni ideju kako ce biti... hm...
eusa_think.gif
Ma sta za dzabe gubim nerve... Sta bude, bice... I tako ce verovatno biti najbolje...
icon_nervious.gif

P.S. Sto se tice ovih gore clanaka, necu ni da komentarisem... Citala sam originalne izjave na zvanicnim sajtovima i to sto pise gore nema veze sa onim sto su gore navedeni izjavili... Prvo je tu neki engleski tabloid menjao i preformulisao tekst, a zatim i neki shljb novinar sa naseg podrucja preveo (sto se iz prilozenog da i videti)... Pa zar vi zaista mislite da bi neko poput Zozea, Rafe i Fergusona dozvolio sebi da se spusti na ovaj nivo (prepucavanje po zutoj stampi)... Ma dajte molim vas...
icon_frown.gif

@Zzzz ti najbolje znas... ;)

@Jeka i ja sam citala tu pricu... Ali problem je sto se on u opste ne ponasa tako... Ni na terenu ni van njega...

Seva se povredio? Eeee...Super, ma savrseno...Sta li jos mora da se desi? Mozda neko sutra sipa pish-prasak Drogbi u sok ili naprave sacekusu Teriju... ma uzas...

Uzdam se samo u onaj gol prednosti i u Zozea.

Murinjo i Ševčenko u svađi
Eurosport
Eurosport

Žoze Murinjo posvađao se sa Andrejom Ševčenkom zbog izostavljanja igrača iz tima u predstojećem revanšu polufinala Lige Šampiona sa Liverpulom. Ukrajinac je izostavljen iz startnih 11, pošto je na na treningu prijavio povredu prepona, a veruje se da je to uradio zato što nije želeo da utakmicu započne sa klupe.

Portugalski menadžer je navodno besan na igrača i veruje se da ima punu podršku ostalih igrača prvog tima oko onoga što je okarakterisano kao, u najgorem slučaju laka povreda.

Igrač, koji je Čelsi koštao 45 miliona evra, trebalo je da bude na klupi za rezerve, ali je sada takođe izostao i sa spiska od 18 igrača koji će biti u kombinaciji za utakmicu.

Ševčenko nije otputovao u Liverpul, što je razbesnelo njegove siagrače koji veruju da bi Ukrajinac trebalo da bude sa timom, bez obzira da li će se pojaviti na terenu.

Trening koji je održan u nedelju jasno je ukazao da bivši centarfor Milana neće početi utakmicu sa Liverpulom, pošto je Murinjo odabrao formaciju 4-3-3, gde Džo Kol i Salomon Kalu pružaju podršku sa krila isturenom Didijeu Drogbi.

Incident bi mogao da pogorša Murinjov odnos sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem, koji se poslednjih nedelja popravio, uključujući i javno pomirenje.

Sastanak sa vlasnikom bi mogao da sačeka završetak meča na Enfildu, pošto je Murinjo svestan da će biti u daleko boljoj poziciji ukoliko Čelsi prođe u finale Lige Šampiona.

Back