Ljudi,ovde su se neki mnogo iznervirali,a nema razloga za tako nesto...Man. nam bezi 3 boda...koliko jos ima kola do kraja??? Bice sve ok...
Na exkurziji je bilo super.Malo sam spavala(svega 3h) ali valjda cu to nadoknaditi...

I pozdrav za milanfan dugo,dugo je nisam videla
ovo sam malopre nasla na netu:.
Dzerard: Murinjo, ne kukaj!
23.04. - Kapiten Liverpula i fudbaler engleske reprezentacije Stiven Dzerard poruci je menadzeru Celsija Zozeu Murinju da prestane da kuka na sudije jer to nece spasiti njegov tim od eliminacije iz polufinala Lige sampiona, prenose ostrvski mediji.
Dva kluba sastace se u polufinalu Lige sampiona, a prvi mec na programu je u sredu na "Stamford bridzu". Dzerard se prisetio poslednjeg susreta dva tima u polufinalu Ls, kada je Celsi eliminisan posle pogotka Luisa Garsije, koji je izazvao brojne reakcije.
"U ono vreme u Celsiju su svi kukali zbog tog gola. Murinjo i dalje ne moze da ga prezali. Smejem se svaki put kad to cujem. NJihove prituzbe su smesne. Sve i da pogodak nije bio priznat, Petr Ceh bi dobio crveni karton zbog rusenja Milana Barosa. Sta bi Celsi imao da kaze na to? Dosta mi je svih sr... kako nije bio penal, crveni karton ili gol. Koga je vise briga? Sudija je presudio i tu se prica zavrsava", kaze Dzerard.