Chelsea FC

@sweetchick Zahvaljujuci tebi i ja sam ukapirala :-D ... Do sada sam kopirala url adresu pa nije htelo.
A Seva izgleda da se polako vraca u formu. I bilo je vreme, Mnogo bolje igra otkako ima punu podrsku svojih saigraca,navijaca i Murinja. KAd dostigne nivo igre kakvu je pruzao u Milanu bice sjajno.

splash_chelseatv-1.gif

A evo jedne fotografije samo za tebe:
shevchenko_ukraine-1.jpg

JekaiGeorge:
A Seva izgleda da se polako vraca u formu.
A evo jedne fotografije samo za tebe:
shevchenko_ukraine-1.jpg

a meni?!!! :cry:

Inace, on nije ni izlazio iz forme! On je uvek u formi ali taj engleski nacin igre... al sad ce biti najbolji, samo polako! Jos da je bio gol, onaj udarac glavom! Ih! :???:

@Sheva7 Evo i za tebe jedna ;-) . Ja sam bila 100% sigurna da ce onaj udarac biti gol, ali maler....
Nema veze sto nije dao gol bitno je da se polako vraca na staro,a mnogo bi znacilo Celziju kad bi on zaigrao kako ume.
mancity_h10-1.jpg

A evo i za mene jedna (nije u redu da samo vi balavite :lol: )
vrloalivrlosladak-1.jpg

Solidna igra-bitna pobeda.Diara jeste ok igrao,ali posle zutog treba da prestane da faulira-samo sam cekao kada ce dobiti drugi zuti.Sevcenko polako dolazi na svoje.Drgogba malo u padu forme.Lampard u jednom trenutku sutirao sa 40 m - ne znam sta mu bi.Onaj prvi slobodnjak u prvom poluvremenu je opravdano sutnut na go,al drugi....to samo RC i Sinisa Mihajlovic :) Balak-sta reci,mislim da je promasena investicija-ne snalazi se najbolje, a i nije za engleski fudbal.Ceh dobro branio.Ajde dosta analize-eto samo za par igraca ;) Pozdrav svima-danas cemo videti oce li Totenhem bar bod odvojiti MUTD.Pozdrav :)

Tokan:
Шта ли ће муж на ово да каже ? :)
ХИ! Ово није видео! :oops: А у позадини (на екрану компјутера) ми је Шевина слика тако да ... мисли да су то "дечија посла"! ;) п.с. У праву си Токане за поменуте постере!

Dobro je sto misli da su "decija posla". Bar nema one tipicno muske izjave:"Ne mogu da verujem da ti se svidja taj *****." :lol: :lol: :lol:

by the way Junajted pobedio tako da smo i dalje 6 bodova u zaostatku. A ne znam koliko golova imaju vise od nas.
Govorka se da je Bajern zainteresovan za Murinja.

Па ја баш размишљах у шта би се могли кладити, ал овако преко нета је мало шта изводљиво :) А кад видим колико вас има, размишљам да вам дам број жиро рачуна па да ми уплатите коју кинту :D Aјте предложите нешто симболично, да вам не узимам ништа значајно :) Maда ћу ја бити и морално задовољан ako будем у праву :D

Ne mogu, ali ne mogu, da verujem. I Vejn Bridz povredjen. E ovo stvarno nije normalno. Lepo kaze Zoze ovo je kletva. Stvarno ne mogu da verujem. Stvarno je tesko izboriti se sa tolikim povredama. Sva sreca pa imamo Terija.
@Tokan Nista mi ne pada na pamet, ali mislim da ces biti vrlo zadovoljan ako dobijes opkladu :-D

Back