Chelsea FC

Da,sada niko nije hteo shevchenka........Murinjo je od kada je dosao u celzi govorio da su dva igraca koja najvise zeli Shevchenko i Kaka...........pa pogledajte samo sta je sve govorio kada je sheva dosao u celzi..........
i nije istina da celzi igra isto kao milan...u teoriji formacija im je ista zbog igraca u sredini ali je to skroz drugi fudbal sa mnogo dugih lopti i malo prave igre a i lampard balack i ostali mnogo vise sutiraju na gol nego sto asistiraju,sto svakako nije slucaj sa veznim igracima milana....... shevchenko je navikao u milanu gde se igra fudbal.....naravno da ne moze da se uklopi u ovo napucavanje lopti...a i istina je da se igra previse agresivno za njega

Mislim da ovo niko nije napisao pa bi bilo dobro da postavim:
Amerikanac u Celziju

21.01. - Odbrambeni fudbaler Standarda iz Lijeza Oguci Onjevu preci ce u londonski Celzi za sumu od 4,5 miliona evra, prenose ostrvski mediji.
Strani mediji prenose da ce Onjevu, koji je proslog decembra proglasen za najboljeg fudbalera Sjedinjenih americkih drzava, u toku dana stici u London.
Celzi je Amerikanca dobio u borbi sa Relal Madridom i Fulamom.

@Lana,Madonna Hvala za avatar. Morala sam da ga promenim, a zbog skorasnjih dogadjaja mislila sam da mi ovaj savrseno odgovara,kao i mala promena lokacije :-D
Odlicna je vest sto dolazi defanzivac. Izgleda da polako stvari dolaze na svoje mesto.

@alucard_hellsing Mrzim sto ovo moram da kazem, ali u pravu si. Ali ja se nadam da ce stvari krenuti na bolje. Teri se oporavlja,Karvaljo ce biti spreman za sledecu utakmicu,a dolazi nam i novi odbrambeni. Ali nikad se ne zna, iskreno mislim da ce biti zapetljano u vrhu. :-D

Holandski fudbalski stručnjak Rud Gulit, koji medju navijačima Čelsija uživa veliki ugled, žestoko je kritikovao trenera "plavaca" Žozea Murinja zbog "kuknjave" da nema dovoljno novca za pojačanja, pišu engleski mediji u utorak.

"Ne shvatam kako Murinjo stalno ponavlja koliko mu fali para za pojačanja, kada raspolaže najvećim transfer budžetom u Evropi", rekla je nekadašnja igračka i trenerska legenda kluba sa Stamford Bridža.

"Portugalac se stalno žali, nedostaje mi Džon Teri, nedostaje mi ovaj ili onaj, a na transfere je potrošio 300 miliona evra. On se stalno ponavlja, kao pokvarena ploča", dodao je Gulit.

Па сто посто, ****** толике паре и толико кукање, мислим брука. Истина је да је доста повређено играча, али са тим парама се може да купи мањи градић, то што је велики број играча преплаћен је искључива грешка Муриња и Абрамовича.

Али ево, Челзи за сада лагано излази на крај са Викомбом. 2:0, два гола Шевченка.

U FINALU SMO!!!! 4:0. Svaka cas Sevi i Lampiju. Odlicna utakmica i odlicna igra. Murinjo je bas bio zgodan i sladak i ona jakna mu uzasno dobro stoji. A navijaci su me odusevili kad su skandirali njegovo ime i na kraju:WE want five!. Bilo mi mnogo zao Terija, nekako je imao tuzno lice. Sve u svemu FINALE!!!!

Come to the Shed and we'll welcome you
Wear your blue and see us through
Sing loud and clear until the game is done
Sing Chelsea everyone.
BLUE IS THE COLOUR!!!!!

Joj mene totalno poremetilo to što nam je meč protiv Lverpula bio odložen. Ja sve mislio da smo mi i vi u istoj fazi, a vi ste već u finalu, a mi nismo još odigrali ni polufionale(koje ima dva meča).

Presekla sam se kad sam procitala naslov Mourinho:"I want to leave".
Medjutim Kenjon opet smiruje stvari i kaze da stvari dolaze na svoje mesto i da nema apsolutno nikakvog razloga da Zoze ne ostane do 2010. A uz to Teri treba da potpise novi ugovor i ceka da vidi sta ce biti sa Murinjom.

"When JT tells me, before he signs his new contract, because he has almost signed it, when he tells me it would be very difficult for him to play for another manager in his career, it is because he accepts my philosophy and it is the way he feels. He feels comfortable," Mourinho said.
But when asked whether Terry had asked him outright whether he would be at the club next season, Mourinho replied: "Yes. My answer was 'I think so'."

@Lana Itekako mu dobro stoji 8-) . Nego nesto su malo prikazivali klupu pa nisam mogla bas dobro da ga osmotrim :lol:

Tu sam ljudi ne brinite ne mozete me se tek tako lako otarasiti.Bodrim i gledam Chelsea-imamo mali pad forme-baksuz sa povredjenim igracima al dobro-samo lagano-nadam se da ce sve doci na svoje mesto.Arsenal je u formi to me brine u finalu kupa...a nama trenutno pad forme.Valjda ce se vratiti povredjeni do tada. 4:0 videh juce al to nista ne znaci sto se tice forme - al dobro je za moral bar :) Pozdrav svima :)

sheva je najbolji (najsladji)... da vas cujem sad! u mamicu vam vasu, aj sad... :)
i vi sto toliko volite mourinha (taj bi i rodjenu majku prodao) jel ste culi za jednu stvar koja se zove marketing... chelsiju krene lose (sve same neresene utakmice), sta mislite dal bi tribine bile pune da mourinho nije izjavljivao one gluposti? ali to da je smeker, jeste... ali ne svidja se on meni, vise volim shevu zato sto je tako dobar, i tako se raduje od srca i bas mi je bilo krivo kad su ga novinari onako pljuvali... ovo je samo koliko je on dobar i simpatican (i kako smesno prica italijanski :) )

sweetchick:
sheva je najbolji (najsladji)... da vas cujem sad! u mamicu vam vasu, aj sad... :)
i vi sto toliko volite mourinha (taj bi i rodjenu majku prodao) jel ste culi za jednu stvar koja se zove marketing... chelsiju krene lose (sve same neresene utakmice), sta mislite dal bi tribine bile pune da mourinho nije izjavljivao one gluposti? ali to da je smeker, jeste... ali ne svidja se on meni, vise volim shevu zato sto je tako dobar, i tako se raduje od srca i bas mi je bilo krivo kad su ga novinari onako pljuvali... ovo je samo koliko je on dobar i simpatican (i kako smesno prica italijanski :) )

Nemoj da me nerviras i da vredjas Murinja. To sto si izjavila uopste nije tacno. Sto se Seve tice drago mi je sto je dao one golove i tako smanjio pritisak,ali kao sto kaze Murinjo:"Rano je za vatromet". Mnogo su ga platili i normalno je da od njega ocekuju rezultate,a jos normalnije je sto je zbog losih rezultata na klupi. Igraci se ne biraju po lepim ocima ili po slatkoci vec po igri koju pruzaju na terenu. Stvar je vrlo prosta: Dobar si-igras. Nisi dobar- ne igras. A to sto je tebi Seva najsladji ne cini ga najboljim. I meni je Murinjo najsladji ali da me neko pita ko je legenda, odgovorila bi mu:Alex Ferguson. Daleko je Seva od najboljeg. Pogledaj samo Drogbu,Anrija pa ih uporedi.
A osim toga novinari su malo toga izmislili sto se tice njegove lose igre. Vise je bilo izmisljotina oko Sevinog cinkarenja Murinja Romanu.

Back