Chelsea FC

ПРОМАШАЈ 2006 – Андреј Шевченко: Газда енглеског фудбалског првака Челзија руски милијардер Роман Абрамович недавно је изјавио да неће више да троши десетине милиона евра на појачања, већ да клуб треба да почне да се ослања на подмладак у који је такође много уложио (за власништво и на играче за три и по године дао више од 600 милиона). На уму му је сигурно био Украјинац Андреј Шевченко (30) кога је платио више од свих.

Милан се другог најбољег стрелца у историји одрекао летос за 45 милона евра што је највећи трансфер у енглеском фудбалу и један од пет најиздашнијих свих времена. Добитник „Златне лопте” угледног листа „Франс фудбал” за најбољег европског фудбалера 2004. у Лондону није ни сенка голгетера за којим су жалили Миланови навијачи. Полусезона је била довољна да слава „Принца Украјине”, почне да тамни.

Најупечатљивији пример Шевченкове јаловости у нападу јесте листа стрелаца у првој лиги. Његов саиграч Дидије Дрогба из Обале Слоноваче води са 12 голова после 20 кола. Украјинац дели 52. место с три поготка. Убојитији није био ни у другим такмичењима. Јединим голом у Лиги шампиона, против Левског код куће (2:0), избио је на друго место листе стрелаца у еврокуповима са 57 погодака (води Немац Герд Милер са 62) што значи да је највећи део посла обавио у матичном Динаму из Кијева и Милану.

Martin O'Nil izjavio da su svi napadi na Murinjov racun gluposti da je on vec dovoljno dokazao englezima. Licno, slazem se sa njim jer trenutna kriza nije rezultat loseg vodjenja ekipe od strane Murinja vec velikog broja povreda. Mnogi igraci ne igraju na totalno drugacijim pozicijama od uobicajnih i generalno gledano bice tesko dok se Teri ne oporavi.
Evo sta Murinjo kaze:
"Everybody knows in this moment that Chelsea cannot defend. I am the first one to know that.

"Maybe we are not as good as we think, maybe I am not such a good manager, maybe the players are not such good players.

"When the game goes on and the opponent sees one mistake, and another mistake, and another mistake, they smell the chance.

"It is exactly the opposite of previous times for us. Teams knew they couldn't score against us and we could dominate matches, now they know they can.

"They chased the luck and the luck came. But Paulo Ferreira is not a central defender so he does what he can.

"Hilario is our third-choice goalkeeper and in my opinion he does what he can to the maximum. Ricardo Carvalho is the only central defender we have and he is doing the maximum he can, because he knows he is the only one to play there."

Kad malo bolje pogledam totalno je u pravu. :-(

Videcemo kako ce biti danas protiv Aston Vile,mada mislim da ce opet biti nereseno. Bularuz se oporavio i mislim da je i Roben spreman.

Opet nereseno. ako je za utehu Celzi je bio bolja ekipa ali jednostavno nemaju srece.
@Walken Definitivno si bio u pravu za Terija. Mnogo im znaci. A i Roben takodje. Sa Terijem i Robenom Cehovo odsustvo se manje primecivalo,ovako je ocigledno.Teri se vraca za nedelju-dve (oporavak mu je mnogo brzi nego sto je ocekivao),Roben verovatno igra sledeci mec,a Ceh se vraca februara.

Murinjo izjavio da je bio zadovoljan igrom svojih plavaca. Iako nisu osvojili sva tri boda bili su nadmocnija ekipa, igrali su kao i tim. Inace takodje je rekao da nema nameru da placa neke nerealne sume za neke igrace, pre bi te pare dao svom 55 godina starom pomocniku da igra DC nego sto bi platio za nekog igraca. Ne trebaju mu milioni vec mu trebaju Teri i Ceh.
Teri se definitivno vraca sledece nedelje tako da sam ubedjena da ce stvari krenutni na bolje. 6 poena i nije neka razlika.

qurac titula i qurac titula qurac titula i qurac titula...
Ponavlja se istom melodijom u nedogled.
Melodija je: na nanana nana na nanana nana na

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Izgleda da Celzi u utakmici sa Vikombom nece imati nijednog pravog stopera. Teri ne igra, Bularuz ne igra, Karvaljo ne igra, Fereira suspendovan zbog zutih kartona. Murinjo izjavio da ce po svemu sudeci Baltemar Brito (55) na teren :lol: :lol: hahaha . Mnogo je blesav (ne Brito nego Murinjo). Ali hvala bogu posle te utakmice se sve vraca u normalu. Ne verujem da cemo da izgubimo,ali cak i da se to desi nema veze. Prioritet je Premijer liga i LS.
@ iguman stefan
brate, I don't give a shit....

Srecna Nova svima(posebno Jeki ;-) )...slavilo se pa se kasni zbog toga ;-)
Protiv Maklsfilda nece sigurno biti problema(imaju niz od osam utakmica bez poraza...e pa prekinucemo ga 8) )...a za sledece kolo premijer lige ce biti spreman Teri a i Roben tako da ce sve doci u red...inace prije februara dolazi i Ceh po posljednjim najavama
6 bodova je mala razlika, ima jos mnogo utakmica da se igra...samo lagano...
jedina stvar koja uopste ne valja je da postoji mogucnost da Dzo Kol ne zaigra vise nikad...

Sve vise je ovih sto "upadaju" na ovaj topic i pljuju Chelsea.Ne znam sta im je postali mnogo agresivni.Ja imam zastavu Chelsea-ja preko celog zida i bas mi zao sto ti isti ne mogu da dodju da je skinu.. :) Ja volim Chelsea i ako ode Murinjo i Abramovic i dalje cu ga voleti i navijati za njega.Uostalom engleski fudbal,London,Stamford Bridz i sam Chelsea ce mi uvek biti lepe stvari i ono sto ce mi ostati drago.Onaj ko ne razume nek se zapita dal je pravi navijac ili samo prati modu-ja za sebe znam za koga navijam i za koga cu navijati.A ta vasa teorija - pa onda bi navijao sada za Manchester zato sto je prvi u ligi a ne navijam!Pozdrav svim Chelsea-jevim navijacima,simpatizerima i onim sto su bar tolerantni,za sve ostale razmislite sto dolazite uopste i ostavljate odgovore na ovom topicu-mislim da samo gubite vreme-ja po ostalim topic-ima idem samo da cestitam pobedu ili iskomentarisem utakmicu-ljubazno,tolerantno i realno.A sto se mene tice ... to se zna ... CHELSEA FOREVER

Danas je Badnji dan 6.1. a Celzi je pobijedio Maklsfild sa 6-1(2-1)
het trik Lamparda(jedan gol iz penala), Rajt-Filips, Mikel i Karvaljo
nakon 2-1 imali smo i igraca vise...sve u svemu lagana pobjeda!!!
Idemo dalje...cekamo Terija ;-)

rema:
Sve vise je ovih sto "upadaju" na ovaj topic i pljuju Chelsea.Ne znam sta im je postali mnogo agresivni.Ja imam zastavu Chelsea-ja preko celog zida i bas mi zao sto ti isti ne mogu da dodju da je skinu.. :) Ja volim Chelsea i ako ode Murinjo i Abramovic i dalje cu ga voleti i navijati za njega.Uostalom engleski fudbal,London,Stamford Bridz i sam Chelsea ce mi uvek biti lepe stvari i ono sto ce mi ostati drago.Onaj ko ne razume nek se zapita dal je pravi navijac ili samo prati modu-ja za sebe znam za koga navijam i za koga cu navijati.A ta vasa teorija - pa onda bi navijao sada za Manchester zato sto je prvi u ligi a ne navijam!Pozdrav svim Chelsea-jevim navijacima,simpatizerima i onim sto su bar tolerantni,za sve ostale razmislite sto dolazite uopste i ostavljate odgovore na ovom topicu-mislim da samo gubite vreme-ja po ostalim topic-ima idem samo da cestitam pobedu ili iskomentarisem utakmicu-ljubazno,tolerantno i realno.A sto se mene tice ... to se zna ... CHELSEA FOREVER

ooo ***** ti sunce glupo...

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Back