Chelsea FC

Walken:
Udario je Vidica laktom, vise je bio na zemlji nego sto je igrao, stalno se bunio kod sudije da Vidic dobije karton iako nije bio rec o faulu.....
Ako je tako bilo onda je to nekorektno od njega. Mada nisam zapazila da mu se to cesto desava, obicno nije igrac koji uzalud pada (sto ne znaci da nekada ne padne namerno).

JekaiGeorge:
Ako je tako bilo onda je to nekorektno od njega. Mada nisam zapazila da mu se to cesto desava, obicno nije igrac koji uzalud pada (sto ne znaci da nekada ne padne namerno).
Drogbi je jos u Marselju manjkalo fer-pleja, cudi me kako ga Teri ili Lampar (igraci koji dobiju udarac i nastave da igraju kao da nema sudije, i koje nikad nisam video da igraju prljavo) nisu malo poducili.... Inace Vidic propusta par tekmi zbog toga, i izgleda da nema preloma...

Prosle godine, utakmica Celzi protiv Mancester Sitija. Dzo Kol pada od nekog(i can't remember) igraca celavog i cisti je faul. Covjek ga gurnuo najace. Celzi dobija 2:0. Sudija kaze da nije faul. A covjek iz MancesterSitija se svadja sa sudijom i tvrdi kako je faul. I bio je faul.To je fer plej od strane ''osrednjeg kluba''. A Dzo Kol nije mogao da vjeruje. Kazete Drogba agresivan. On jeste, ali kad vidim Deka iz Barselone Drogba mi dodje kao puslica u fauliranju.

sarabubasara:
Prosle godine, utakmica Celzi protiv Mancester Sitija. Dzo Kol pada od nekog(i can't remember) igraca celavog i cisti je faul. Covjek ga gurnuo najace. Celzi dobija 2:0. Sudija kaze da nije faul. A covjek iz MancesterSitija se svadja sa sudijom i tvrdi kako je faul. I bio je faul.To je fer plej od strane ''osrednjeg kluba''. .

hehe...svaka mu cast :-D :-D

sarabubasara:
Kazete Drogba agresivan. On jeste, ali kad vidim Deka iz Barselone Drogba mi dodje kao puslica u fauliranju.
Da, ali Deco nema visinu od 188cm i nema 85 kila kao Drogba, niti toliko misica, pa je za ocekivati da padne kad ga odbrambeni malo jace pokupi... Ako se gledali Mancester - Celsi videli ste da se Vidic par puta odbio od Drogbe jer je covek prejak....

sarabubasara:
Prosle godine, utakmica Celzi protiv Mancester Sitija. Dzo Kol pada od nekog(i can't remember) igraca celavog i cisti je faul. Covjek ga gurnuo najace. Celzi dobija 2:0. Sudija kaze da nije faul. A covjek iz MancesterSitija se svadja sa sudijom i tvrdi kako je faul. I bio je faul.To je fer plej od strane ''osrednjeg kluba''. A Dzo Kol nije mogao da vjeruje.
U Engleskoj se uvek prednjacilo u fer pleju (sa velikim izuzetkom Vinija Dzonsa).... Secam se da je Di Kanio bio sam ispred praznog gola, ali je uzeo loptu u ruke, jer golman ostao na zemlji posle duela sa igracom koji je dodao Di Kaniu... Te godine je od FIFE dobio nagradu za fer plej...

U Engleskoj se vise nego u bilo kojoj zemlji potencira na fer igri. Recimo u 90% slucajeva igrac izbaci loptu iz igre ako vidi protivnickog igraca na zemlji, dok je taj procenat mnogo nizi u ostalim zemljama. Verovatno zato sto su engleski navijaci i stampa zeznuti po tom pitanju. Cesto se desava da navijaci igracu iz svog kluba skandiraju "Cheat,cheat, cheat!!!", a za stampu i da ne pricam.
A nije cudo sto se Drogba odbio od Runija, taj covek je nevidjeno jak. Neoboriv.

da ce sezona biti zanimljiva, bice, da ce Mancester uzeti titulu, hoce.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Jel cuo ovde neko da shevcenka oce Njukasl???
Mislim onakav potencijal kakav je bio u Milanu,pa se zeznuo u Engleskoj,mislim da bi bilo najbolje da ode ponovo nazad.........

SHERLOCK kakve veze uprava Partizana ima sa Celzijem???
Aj mi to objasni,i vise se ne mesam u te stvari.......
:roll:

MadonnaGirl:
Jel cuo ovde neko da shevcenka oce Njukasl???
Mislim onakav potencijal kakav je bio u Milanu,pa se zeznuo u Engleskoj,mislim da bi bilo najbolje da ode ponovo nazad.........

SHERLOCK kakve veze uprava Partizana ima sa Celzijem???
Aj mi to objasni,i vise se ne mesam u te stvari.......
:roll:

Znas li pesmicu:
Ko voli Partizan ko voli Celzi jebace mater crvenoj zvezdi :lol:
Ako nisi primetila to pisem na kraju svakog posta.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Ne postoje reči kojima bi se opisala naša mržnja prema gamadi koja je uzurpirala NAŠ klub!
Stoko marš iz Partizana!

Sherlock:
Znas li pesmicu:
Ko voli Partizan ko voli Celzi jebace mater crvenoj zvezdi :lol:
Ako nisi primetila to pisem na kraju svakog posta.

EDIT:
UPRAVA NAPOLJE!
Stoko marš iz Partizana!
Nisam cula za tu pesmicu. A na kraju svakog tvog posta vidim ono za Partizanovu upravu.
@Madonna Nisam cula da Sevu hoce Njukastl... Zanimljivo. Ja mislim da ako igde ode to ce biti Italija. Ne moze on da se uklopi u sistem igre na ostrvu.

Back