Nice !
Sutra sa Blackburnom bese ?
Sutra sa Blackburnom bese ?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sutra sa Blackburnom bese ?niko ne spava kad Celzi igra! :wink: 8)bob marley:chelsea je pre abramovica bio sasvim ok.Murinjo je cisti primer coveka koji mrzi fudbal,ponekad me podseti na majmuna kako skace pored aut-linije,tolko su im interesantne utakmice da covek najlepse zaspe pored njih!
GRIZZLY:elvine meni te je zao zbog toga sto trosis vrijeme na gluposti...
svaki klub igra dobro da bi imao vise navijaca......i normalno je da sa dobrim igrama dolaze novi navijaci
e sad.....ti navijaci se razlikuju po tome da li im je to 1. tim za koji navijaju ili mijenjaju tim kako im je kad cef...
meni je to tim koji najvise volim i jedini pravi i nema potrebe da svaki put dokazujemo koliko volimo i koliko navijamo za nas tim! svako ima pravo da navija za bilo koji tim!
ja npr. isto vidim da se u mom drustvu mijenja stanje...momci koji su prije navijali za Barsu poceli su da gotive Celzi! I jel treba da im kazem nemojte da navijate! NE!
Ali znacu da oni nijesu pravi navijaci i da ce u slucaju da Celzi pocne lose da igra svi poceti da navijaju za drugu ekipu koja tada osvaja trofeje!( po mom razmisljanju Celzi nikad nece igrati lose jer ima dobru klupsku politiku i novac ---- znaci 2. najbitnije stvari za uspjeh! a tu je i harizma i igra sto se ogleda na terenu ) iz toga slijedi da ce Celzi imati sve vise i vise navijaca.....a ja cu uvijek kako god bilo biti vjerni navijac Celzija!!!!
GRIZZLY:.....a ja cu uvijek kako god bilo biti vjerni navijac Celzija!!!!
prijatelju izgleda da patis od nesanice!!!GRIZZLY:niko ne spava kad Celzi igra! :wink: 8)
nedaj boze , nego jel ti znas da u Barseloni kad ekipa pobedi a igrala je ocajno masu im belim maramicama jer nisu zadovoljni, ljudi zele napadacki fudbal,lep fudbal.E pa sad ti proceni zasto su Murinja oterali iz Barse,cela ta njegova filozofija ubija sve sto je lepo u fudbalu,pobogu vidi sta je napravio od Sevcenka,ko da pojma nema a covek jedan od najboljih fudbalera na svetuJekaiGeorge:Nova pobeda. Pobedjivanje postalo rutina :-) . Svaka cast momcima.
@bob marley Izgleda da si ti,prijatelju, slep.
Totalno si u pravu.rema:nedaj boze , nego jel ti znas da u Barseloni kad ekipa pobedi a igrala je ocajno masu im belim maramicama jer nisu zadovoljni, ljudi zele napadacki fudbal,lep fudbal.E pa sad ti proceni zasto su Murinja oterali iz Barse,cela ta njegova filozofija ubija sve sto je lepo u fudbalu,pobogu vidi sta je napravio od Sevcenka,ko da pojma nema a covek jedan od najboljih fudbalera na svetu
Da li je moguce..pa da li znas da Murinjo i Benitez su bili najbolji pretprosle godine.Da su strucnjaci to ne moze nikko da porekne.Svaki trener ima svoju taktiku-i da je taktika Chelsea-ja povucena nije jedini tim sa tom taktikom.To uopste ne upropastava fudbal - cak naprotiv-pogledaj proslu utakmicu tu sigurno nije bilo povlacenja protiv Barce-a da smmo videli lep fudbal slazu se i navijaci Barce i Chelsea-ja.Ono sto ti vidis na domacim terenima to je tuga...Englesku ne diraj-tamo se igra vrhunski fudbal i svaka utakmica je za sebe-kod njih je pun stadion i svaka utakmica je mali derbi.I jos jedna stvar sto se tice sponzorisanja Chelsea-ja setite se Reala i njihovih transfera i velikog sjajnog tima teskog ne znam ni sam koliko miliona pa sta su uradili - nista,nista u Evropi,nista u Spaniji.Ziv dokaz da pare nisu jedina stvar u timu...bitno je koji igrac se kupi, a posle toga samo uklapanje u taktiku trenera koji mora da osmisli sve-Murinjo je tu jedan od najboljih.P.s.Sve ovo potkrepljuju moji drugovi-navijaci Arsenala,Barcelone i Manchester United-a.Ipak njihovo misljenje mi je bitnije...
Priznajem opasniji ste i od Head Hunters-a :wink: A sto se tice zadnje utakmice Celzi je nadigrao Barsu,ali setite se utakmice prosle godine na Stamford B. sta je Murinjo napravio od terena,prilicno kukavicki,a to mu se na kraju i obilo o glavu.Tolko o velikom takticaru Murinju!!!JekaiGeorge:Totalno si u pravu.
@marley Murinjo je trenutno u samom vrhu najboljih trenera na svetu, a ljudi koji to tvrde, su, moras priznati, mnogo veci strucnjaci od tebe i od mene. Covek sjajno obavlja svoj posao, pogledaj sta je napravio od Celzija i ne znam na cemu mu se to zamera. Malo je ostar na jeziku, pa sta? Meni se bas zato i svidja, covek je faca i boli ga uvo sta se o njemu misli. Ima petlje da o svemu i svakome kaze sta misli. Ne moze neko samo iz puke ljubomore ili sto ga eto ne voli da osporava njegovu strucnost. Ne znam sta si se ti i jos neki uhvatili za tog Abramovica. Pa sta ako je pun para? Jel' to zlocin? Sta koga briga kako je do tih para dosao, od vas ih nije uzeo, a svako se snalazi kako zna i ume. Mnogi klubovi bi voleli da imaju bogatog sponzora kao sto je on. Bez para nema dobrih fudbalera, nema dobrog stadiona, nema dobrog trenera, samim tim i nema dobre igre. A Murinjo nije upropastio Sevu, cak sta vise trpeo je mnogo vise nego sto bi neko drugi i bio je u pravu. Seva je proradio. Igrao je tako kako je igrao samo zato sto se na ostrvu iga mnogo drugacije nego u Italiji.
I stvarno mi nije jasno sta vi pojedinci imate protiv Zozea? Ostavite coveka na miru!
MOURINHO RULES!!!
PozMurinjo nije nista dirao teren ni prosle kao ni ove sezone kad su se sastajali. To su samo glupe glasine. Mozda je teren bio malo vlazan ali to je zato sto na ostrvu cesto pada kisa (dan za danom i tako 4 dana pre susreta padala je velika kisa) za razliku od Spanije gde retko kad pada.bob marley:Priznajem opasniji ste i od Head Hunters-a :wink: A sto se tice zadnje utakmice Celzi je nadigrao Barsu,ali setite se utakmice prosle godine na Stamford B. sta je Murinjo napravio od terena,prilicno kukavicki,a to mu se na kraju i obilo o glavu.Tolko o velikom takticaru Murinju!!!
JekaiGeorge:Pobeda, again!!!! Sheffield United 0 Chelsea 2 . Hilario odbranio penal.. Celzi melje sve pred sobom.
Go,CHELSEA,Go!!!
Svi uz Chelsea !!!!!