Chelsea FC

Mali golman Hilario ima 31 godinu :shock: Ja mislio da ima 17-19 godina, obično su treći golmani mladi talenti. Bularuz je bio savršen, nasuprot njemu Ševa je bio očajan.

Daj bre rema ne zezaj decka. Arsenal se i kod nas kaze Arsenal, a Chelsea je Celzi. Ne diraj mi Alexa on je jedan vrlo pristojan Arsenalov navijac.

Hvala na podršci kad mi je bila potrebna :wink: :wink: :lol:

JekaiGeorge:
POBEDA!!!!!!!! "Velika" barsa na kolenima. Sezacionalna igra Celzija i sasvim zasluzena pobeda.
brate ako je ona igra senzacija..... :roll: ja sam onda frenk lampard.

Chelsea je sasvim korektno odradio taktichki deo posla, odbranu, kvarenje igre, i to se ispostavilo kao dovoljno da se pobedi muljava Barca. Boulahruz je dokazao zashto ga je Murinjo doveo, a to je svestranost u odbrani, bek, centarfor, mozhe sve. s obzirom da je igra Chelsea bila centrichna i defanzivna, nije imao prilike da pokazhe dal je kompletan u napadu, al dobro. Drogba je uvek bio vrh kao napadach, a sad je Top3. jednostavno vishe ne mora da muljavi i da se gura, rushi, razbija ko pre, dovoljan mu je jedan potez, malo prostora i eto gola. mozhe da 100% nosi napad. Shevchenka mi je zhao, prosto mu ne ide.

no Chelsea mora josh da rucha pasulja ako ocje da osvoji trofej. sredina im ne postoji u napadu, Lampard nije ono shta je bio, Ballack se ne vidi, a napad im je isto uzhas sva srecja da imaju Drogbu.

Pa naravno da je bila fantasticna igra. Sta su samo ispromasivali. Onaj Sevcenko je igrao uzasno (uzasno je cak blaga rec). Ne znam koliko ce jos Murinjo da ga trpi, ali znam da ga ja ne bih trpela ni minut duze. Cisto sumnjam da ce se on navici na igru na ostrvu, bez obzira sto igraju 4-4-2 istu formaciju kakvu igra Milan. Ovde se igra mnogo brzi fudbal i mnogo se vise trci, a izgleda da Sevi bas nista ne polazi za nogom. Ej, kakav je igrac to bio. I meni ga je malo zao.
Lampard je igrao sasvim solidno, on je odlican igrac samo sto ne moze da bas u svakoj utakmici zablista. Steta sto je dobio onaj zuti, propustice revans ali nema veze, slavice sa klupe :-) .
Bularuz me je totalno odusevio, Murinjo je bio u pravu kad je rekao da je to trenutno najuniverzalniji igrac. Teri je isto bio odlican, mada meni je on uvek odlican. Nekako bez njega Celzi nije Celzi.
Ova pobeda je od izuzetnog znacaja i na revansu Celzi ide bez tereta, dok barsa sa druge strane mora da pobedi.
@Kipper mislio si sestro , posto sam zensko pa ne mogu da ti budem brat. :-)
@Alex I ja sam mislila da je Hilario mladji, ali nema veze on je ipak mali golman :-) . Petr i Karlo su big boys. :-)

E ovako:Juce popodne sam imala jedan `sukob` sa tzv. navijacima Barce, i sinoc sam ih posle pobede sve zvala da se malo nasladjujem(tako su i oni mene zvali kada Zvezda izgubi :lol: )
Mogu da se kladim da danas niko u oci nece smeti da me pogleda.........Btw,ne znam da li je neko napisao ali je cak i onaj trener barselone izjavio da je Chelsea zasluzio tu pobedu...........xexexe

@Jeka&George Ne mogu da verujem da navijas za Chelsea a ne znas ni kako se izgovara-kaze!!!Drug mi zivi u Londonu sinoc me i zvao sa tekme :) . Obrati paznju na navijanje - posebno pesmu Chelsea , Chelsea , Chelsea koju pevaju obicno na pocetku utakmice i par puta tokom utakmice,takodje ako slusas komentatore oni ce reci Chelsea-ako si slusala strane komentatore,jedino takozvani nasi treneri i mozda jos poneki mediji guraju to Celzi ali to je oduvek bio nas problem.Nas problem je sto sve menjamo i svi brendovi se kod nas drugacije izgovaraju...ima primer i za grupu Deep Purple koju svi zovu Dip parpl - a kaze se dip purpl (u je ono okrenuto e ko je ucio engleski znace).Znaci pored svih navijaca Chelsea-ja, komentatora i stranih medija ti hoces da me ubedis da se kaze Celzi...tesko .... Cestitka momcima na pobedi protiv Barce,zao mi sto Sevcenku nikako da krene...nadam se da ce biti bolje,Drogba opet odradio posao i posebna pohvala Hilariu na odbranama!Takodje cestitka svim ljudima ovde koji bodre i navijaju i prate Chelsea!!!!p.s.Jeko nema ljutnje :)

Sto se tiče izgovora ti si u pravu. Ali postoje jezičke barijere koje su sadržane u gramatici i lingvistici svakog jezika. Da li će reći Čelzi ili Čelsea je manje važno. Mi na stadionu vičemo "Zvezda, Zvezda" a oni nama 'ladno kažu Red Star, Stela Rosa, Estela Roha, Etoal Ruž, Červena Hvjezda......a svi znaju o kome je reč. Malo gori slučaj je onaj koji mene izvodi iz takta. Kada ni trener ni igrači ni novinari ni navijači ne znaju protiv koga igra Zvezda. Najskoriji slučaj je slučaj Slovana iz Liberca.
Za svakog smo igrali sa "Liberecom". Iz kog dupeta su izveli ovaj Genitiv? Gde nadjoše da se taj klub zove Liberec? Samo zato što je Slovan iz Liberca? I Sparta je iz Praga i Slavija i Dukla i Viktorija i Bohemija pa niko ne kaže da igraju sa Pragom.
Njoj ne možeš to da zameraš. Upotrebljava to što je kod nas uobičajeno. Ni ja ne kažem drugačije. Možda bih, kada bih bio u Engleskoj.

@rema ma kakav ljutis, medju nama nema ljutnje. :-) . Sto se izgovora tice mozda si u pravu, mada rekla ja Celzi ili Chelsea ti i svi ovde znate na sta/koga mislim. Jedino je vazno da mislimo na isto.
Danas sam u skoli posebno uzivala, kad su moje drugarice, inace "vatrene" navijacice barse iliti ronaldinja skinule svoje dresove i zapusile svoja ionako velika usta. Kako je slatka ova pobeda Celzija iliti,samo za tebe remo, Chelsea-a. :-)
Ja jos ne mogu da prestanem da se divim onom Bularuzu, kako je to fantastican igrac...
Nego ne znam gde nam se GRIZZLY izgubio, nema ga nesto.

Ok,mozda sam previse perfekcionista.Slazem se sto se tice Zvezde - nasi novinari a i ostali malo fusare na tom polju.Draze bi mi bilo kada bi izgovarali kako treba al sta je tu je.P.s.Mislim da se slazes da Crvena Zvezda moze da se prevede pa zato i stoji prevod na vise jezika ipak je drugacije jer Chelsea nije samo klub cak i taj deo grada zovu tako.To je malo sire - a nepravilan izgovor je ipak drugacije od samog prevoda.Poz

Bularuz mi bio jedan od drazih u ovoj pobedi a protiv Readinga je isto odlicno odigrao.Mislim da mu je forma skroz dobra :-) Ma nemam zamerke - cak ni Sevcenku - nece coveka pa sta sad :) P.s.Iako navijam za Chelsea mislim da je Ronaldinjo dobar igrac-slazete se? P.p.s.Barca mi je na drugom mestu sto se tice navijanja ali i pored toga sam celim srcem bio sinoc uz Chelsea ! :)

Nemojte nista unapred ima vremena ... Tako su govorili i za onu godinu pa nas Liverpul izbacio sa onih 1:0 :( Samo polako ima vremena za sve ... :) P.s.Jeko imam i dres i zastavu Chelsea-ja , zaostajes moras da pozuris pa da me stignes u artiklima :) Poz

@rema imam i ja dres i zastavu i kacket, a uskoro cu imati i tepih i trenericu. Narrucicu preko njihovog sajta (tepih i trenericu). Sad hocu da kupim Terijev dres (muski, posto nema zenski ;-) ) ja imam zenski dres, ali pozadi pise samo Chelsea, a ja hocu da pise Terry. :-)

Inace, Murinjo hoce da dovede Bufona i da tako resi problem golmana. Ne znam zasto to radi, po meni ni onaj mali Hilario nije los. Ne znam kako ce da uklopi i Buffona i Ceha i Kudicinija. Opet ce biti nezadovoljnih.

U Jeko znaci ja kasnim sa artiklima...pi moracu da se potrudim ;) Ja imam onaj dres za jubilej sto je bio sa zlatnim rubovima :) a zastava je ona "Back to back Champions" - doneo mi drug iz Londona :) Poz..i nastavi da navijas ...sledeca utakmica Portsmouth kuci (iskreno imaju tim za iznenadjenje - nadam se da Chelsea nije umoran za jos jednu prvenstvenu utakmicu posle LS i naravno jos jednu pobedu)

@rema Na njihovom sajtu mozes ceo stan/kucu da opremis u Celzi dezenu :-) . Ima ama bas sve. Samo sto jos i wc solju ne naprave plavu :-) . Nameravam da porucim onu Murinjovu knjigu :"Anatomy of a winner" . Ima i neke slike, pa cu tako da citam i odmaram oci :-) ...
@Walken Ne znam za Lyon, ali barsa igra nesto labavo ove sezone. Ako bude igrala kao sto je igrala bice adios barca na Camp Nou.

Opet fantasticna igra Celzija. Seva KONACNO razbio maler. Fantastican gol je dao, a potom dobio zuti zbog slavlja sa publikom. Balak takodje. A Murinjo je dva puta sutirao loptu, a da ona nije izasla iz igre. Hahaha kako je sladak :-) .
Najbitnije je da je Sevcenku krenulo.
CHELSEA4EVER!!!

Kako bre u skolu u subotu? Bila je bas dobra utakmica, lepo su igrali, a najbolje je bilo kad je Seva zagrlio navijace i kad je Murinjo napravio slatku facu u stilu:"Je*i ga desava se." :-)

eto krenulo i njemu - da razbije maler :) Cestitam svi fanovima na jos jednoj pobedi - naravno gledao sam utakmicu - zamalo da ne primimo ni taj gol-Terry za malo da stigne sa onim klizecim :) Al dobro sta je tu je - bitna je pobeda-to se racuna.Sutra Manchester-Liverpool bilo bi super kada bi im Liverpool otkinuo bar jedan bod mada i nisu u nekoj formi.Poz

Evo i mene...
Uzivao sam ovih dana u pobjedi protiv Barse...sve mi bolje ide...nasladjivao sam se i sa ovim tzv. navijacima Barse :lol:
Barsa je igrala lose...da nije bilo Mesija i one sanse kada je Zambrota promasio volej bila bi to jedna zalosna ekipa...ovako samo solidni.........potpuno zasluzena pobjeda
Drogba majstor...a odbrana uvijek sjajna.....koliko je samo prilika promaseno...moglo je biti mnogo lose po Barsu
Na mene je ostavilo utisak i izletanje u napad Terija u prvih 5min nego njegov centarsut nijesu ispratili.......
Danas nova pobjeda....ma padaju svi redom :lol: ......opaaaaaaaa 8-)
poz za sve navijace Celzija a posebno Jeku ;-)

zaboravih da pomenem da se potvrdilo i ovog puta da Barsa samo sa igracem vise moze da pobijedi Chelsea..........tako da porucujem svim navijacima Barse da se nadaju da ce na Nou Kampu neki Celzijev igrac dobiti crveni :lol: :lol: :lol:
@rema nije bitno da li cu ja napisati Celzi ili Celsi vazno je da svakom igracu znam i godinu rodjenja...naravoucenije: Vazno je navijati za Chelsea ;-)

Back