Chelsea FC

Ohoho evo i GRIZZLY-ja...Sad smo kompletni :-) ... Da znas da se slazem sa tobom da treba da mole boga da neki nas igrac na Camp Nou dobije crveni :-) . Ili da onaj balavc Mesi opet nesto odglumi. Na mene Teri uvek ostavlja utisak, po meni on je temelj Celzija, bez njega nebi bilo to to.
@LanaM Ne sekiraj videces ti jos Sevinih golova (nadam se). Lepo je bilo kad je otrcao do navijaca i poceo da ih grli, a i oni njega. :-)
Bas mi je drago sto je konacno dao taj gol.
@rema ja se nadam bas suprotno, nadam se da ce pobediti Junajted (moj drugi omiljeni tim u Premijer ligi), mada bi nama vise odgovaralo da pobedi Liverpul.
Pozz4all

E bas mi je drago sto se Seva(konacno)vratio u formu..................lepo sam ja rekla,njegovo vreme tek dolazi............sad ce on da pokaze zasto je on jedan od najboljih napadaca na svetu.......cestitam na pobedi!!!Pozz :)

Volim i ja Manchester ali ipak Chelsea-ju odgovara pobeda Liverpula :) Sledeca tekma protiv Blackburn-a u gostima u sredu - nadam se da cemo zabeleziti jos jednu pobedu.P.s.Mnogo glupo su dobili kartone u prosloj utakmici al dobro sta je tu je :) Poz

Ma on je dobar i bice dobar gde god da ode, ali navikla sam da ga gledam u Celziju i ne bi volela da ode. Ako on ode iz Celzija, bice to gubitak za njih. Sta si mislio pod onim "nas"? Ako i ti navijas za Celzi welcome to the club! :-D

Ma nemoj - divno volim ljude koji mrze - to hate je divna rec ... kakvih sve likova ima idite pa se sladite svojim pobedama a ne slabostima trenera ili ekipe tima za koji ne navijate.Ja obozavam Chelsea i Murinja a vi se zapitajte za koji tim navijate i dokle je stigao.Ne mrzim nikog ali ovo je po meni na nivou osnovne skole....Mozete samo da zavidite.Poz

JekaiGeorge:
Danas u Blicu na celoj strani naslov:"Murinjo odlazi u Inter". Sta vi mislite o tome? Koliko znam sa Celzijem ima ugovor do 2010 godine...

To je tek juce izaslo???Moja drugarica(najveci fan Intera na svetu)prica to vec nedeljama.........koliko sam ja uspela da cujem,ako sa Celsijem ne osvoji LS,otici ce u Inter,a ako osvoji ostaje sa Celsijem........sto se mene licno tice ne bih volela,ali..............
pozz4u & milanfan :)

rema:
Ma nemoj - divno volim ljude koji mrze - to hate je divna rec ... kakvih sve likova ima idite pa se sladite svojim pobedama a ne slabostima trenera ili ekipe tima za koji ne navijate.Ja obozavam Chelsea i Murinja a vi se zapitajte za koji tim navijate i dokle je stigao.Ne mrzim nikog ali ovo je po meni na nivou osnovne skole....Mozete samo da zavidite.Poz

Ja sam samo ispostovao ono sto sam nasao...

A repliku na tvoj komentar mozes naci tamo...bas je vruca tema;)

Ma to je sasvim bezveze, a komentare necu ni da komentarisem. Totalna glupost i totalni dokaz koliko velika zavist i ljubomora pojedinaca moze biti.
Moze samo Murinju da pljunu pod prozor. On je fantastican.
Jose RULES!!! :-D

Ironija svega je da Ronaldinjo koji privatne treninge ima bas na plazi je bio najlosiji u prosloj tekmi.Znaci ne zavisi nista od toga.Mogu da se izvlace ali pobeda je zasluzena.Osim toga mogu da pricaju sta god hoce...ja i dalje obozavam CHELSEA !

Evo jedne pesme da malo navijamo :

Blue is the colour, football is the game
We're all together, and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
'cause Chelsea, Chelsea is our name
Verse 1
Here at the Bridge whether rain or fine
We can shine all the time
Home or away, come and see us play

Evo jos jedne:

And it's super Chelsea, super Chelsea F.C

We're by far the greatest team,