Alex.L
Domaćin
- Poruka
- 3.576
Mali golman Hilario ima 31 godinu :shock: Ja mislio da ima 17-19 godina, obično su treći golmani mladi talenti. Bularuz je bio savršen, nasuprot njemu Ševa je bio očajan.
Hvala na podršci kad mi je bila potrebna :wink: :wink:
Daj bre rema ne zezaj decka. Arsenal se i kod nas kaze Arsenal, a Chelsea je Celzi. Ne diraj mi Alexa on je jedan vrlo pristojan Arsenalov navijac.
Hvala na podršci kad mi je bila potrebna :wink: :wink:

. Obrati paznju na navijanje - posebno pesmu Chelsea , Chelsea , Chelsea koju pevaju obicno na pocetku utakmice i par puta tokom utakmice,takodje ako slusas komentatore oni ce reci Chelsea-ako si slusala strane komentatore,jedino takozvani nasi treneri i mozda jos poneki mediji guraju to Celzi ali to je oduvek bio nas problem.Nas problem je sto sve menjamo i svi brendovi se kod nas drugacije izgovaraju...ima primer i za grupu Deep Purple koju svi zovu Dip parpl - a kaze se dip purpl (u je ono okrenuto e ko je ucio engleski znace).Znaci pored svih navijaca Chelsea-ja, komentatora i stranih medija ti hoces da me ubedis da se kaze Celzi...tesko .... Cestitka momcima na pobedi protiv Barce,zao mi sto Sevcenku nikako da krene...nadam se da ce biti bolje,Drogba opet odradio posao i posebna pohvala Hilariu na odbranama!Takodje cestitka svim ljudima ovde koji bodre i navijaju i prate Chelsea!!!!p.s.Jeko nema ljutnje
Samo polako ima vremena za sve ...