Chelsea FC

A odakle ste ? Ja sam iz Bg-a a mislio sam da ste i vi ...dakle ?
P.s.Vidim da pricate o platama...ma sta vam je ljudi svi oni lepo zive ...a ko bude zeleo ipak malo vece pare otici ce kao sto kaze 68charger440+6 (kakav ti bre ovo nick ? :) ) otici ce negde ... za vece pare :)

Pa pise odakle sam.

profilut9.jpg

Buffon je ostao u Juveu iako je mogao da bude najplaceniji golman na svetu....

I Anri je ostao u Arsenalu, i ako je mogući transfer mogao biti 75 000 000€(u Real, za Barsu se ne zna koliko je nudila €, i da li jeste).
Sa tih 75 000 000€ bi bio oboren rekord transfera Zidana u Real(70 500 000€), a verovatno bi postao najplaćeniji napadač sveta.

P.S. Pošto već očekujem odgovore, da kažem unapred da Ronaldinjo nije napadač!!!

68Charger440+6:
Pa Drogba uvek moze otici negde drugo ako mu se ne svidja u Chelsea. Za igraca kao sto je on uvek ima zainteresovanih klubova.
Drogba u januaru prelazi u milan, jer koristi pravilo da igrac stariji od 28 godina, i kome je ostalo 2 godine ugovora moze da raskine ugovor po ceni 2/3 plate.... Tako bar pise u zurnalu....

Drogba u januaru prelazi u milan, jer koristi pravilo da igrac stariji od 28 godina, i kome je ostalo 2 godine ugovora moze da raskine ugovor po ceni 2/3 plate.... Tako bar pise u zurnalu....
ne seriiii...
to bi bilo odlicno
a ne da bacaju ogromne pare na Ronaldinja
mada ko zna koliko istine ima u tome!?

Žao mi je oba golmana, mada nisam video povredu nijednog od njih dvojice. Video sam da su Kudićiniju stavili onu "kragnu" oko vrata.

Bio mi Teri smešan kad je stao na gol, a nije znao da li sme da uhvati loptu u ruke, pa pitao okolne igrače :lol:

Jos jedna pobeda, ali Pirova. Ne mogu da verujem kakav maler da se oba golmana povrede na istoj utakmici. To uopste ne valja. Nadam se da ce Ceh da se oporavi do srede (nadam se da potres mozga nije bio bas toliko jak). A mislim da je Cudiciniju stradao vrat. Moda je samo jace istego neku zilu, pa ce da se oporavi. Ako se ne oporave do srede bice to bas nezgodno.

Back