Chelsea FC

Sto neko napisa na netu, Matic presao igricu... trenutno po formi verovatno najbolji zadnji vezni na planeti :worth:
B5ihWFoCQAAYBu1.png

Ako nastavi ovako biće mrtva trka između njega i Fabregasa za najboljeg igrača sezone, i to ne u Čelsiju nego u čitavoj ligi :worth: ... Obojca trenutno dominiraju na svojim pozicijama, a posebno je za Fabregasa šteta što je protraćio 3 godine u Barsi lutajući po pozicijama, jer kad igra na svojoj, jedino je Ćavi i to kad je u najboljoj formi bolji od njega ...

Najjaci je Ivanovic sto se rukuje sa njim posle zutog :mrgreen:

Od krupnijih gresaka kojih se trenutno secam, mislim da vas je ostetio za dva penala(ruka Lukasa i Skrtelov start nad Kostom).

Za nas, mislim da je Kosta trebao da dobije crveni posle namernog stajanja na Canovu nogu.

Uglavnom, dobar mec, ali zavrsnica nedostaje na obe strane.

:)

Jedan šestogodišnji dečak, inače veliki navijač Aston Vile, napisao je pismo treneru Čelsija, Žozeu Murinju, u kome ga moli da preuzme fudbalski klub iz Birmingema
i pomogne mu da ostvari bolje rezultate.
"Dragi gospodine Murinjo, zovem se Džad. Imam šest godina i navijam za Aston Vilu. Vi ste moj omiljeni trener. Molim vas da li možete da preuzmete Vilu i povedete (Dijega) Kostu?
Potrebna nam je pomoć", napisao je u pismu šestogodišnji dečak u nadi da će se nešto promeniti i da će klubu za koji navija napokon krenuti nabolje.

za-murinjaa.jpg

Pre svega, cestitam svim navijacim Celsija na tituli! :klap: :klap:

Vreme je da se polako okrecemo sledecoj sezoni. Dakle, sledece promene su po meni potrebne:
Pozadi Kejhil nema vise sta da trazi u prvoj postavi i protiv Liverpula je bio kriv za gol. Zuma, Teri i da se dovede jedan vrhunski stoper (Varan,Godin...) Felipe je igracina za Aspilikuetu, ofanzivan bek koji moze mnogo u napadu, Aspi je ofanzivno limitiraniji igrac cak i od Mikela. Mozda dodje Koentrao. Sto se veznog reda tice sigurno ce da dodje jedan od trija Grizman, Bejl, Pogba. Da kazemo da su Matic, Fabregas i Azar sigurni u prvoj postavi, Oskar i Vilijan su problematicni, moraju mnogo vise golova da postizu. Pa Sirle koji je igrao jedno 80% manje od Vilijana ove sezone ima 5 gola a ovaj samo 2. I u napadu jedna legitimna zamena za Kostu tipa Ikardi, Dibala i to je to.

Ako sam dobro razumeo, Falkao je sada i zvanicno u Celziju.

Pomalo cudan potez Murinja, Falkao od povrede kolena vise nije ni senka one igracine koja je bio, ali mozda Specijalni uspe bar na trenutke da iz njega izvuce starog El Tigrea.

Ako sam dobro razumeo, Falkao je sada i zvanicno u Celziju.

Pomalo cudan potez Murinja, Falkao od povrede kolena vise nije ni senka one igracine koja je bio, ali mozda Specijalni uspe bar na trenutke da iz njega izvuce starog El Tigrea.

Trazila se zamena za Drogbu, po mogucnosti sto jeftinija. Cini mi se da trziste nije nesto povoljno ako trazis dobar odnos cene i kvaliteta, a da je u pitanju rezervni napadac. Svi traze neke basnoslovne sume. Valjda i Murinjo zna sta radi, kako da izvuce maksimum iz njega. Ako nista, pristojan komercijalni potez, Celsi ima sve vise pristalica u Juznoj Americi zbog brazilskog kontigenta igraca, a sad su tu i dva Kolumbijca...

- - - - - - - - - -

Inace kakva statistika :worth:

CJG-zEuWwAA97Ts.jpg

Back