Chelsea FC

sarabubasara:
navijam za chelsea, a meni bukvalno najbolji igraci su Claude Makelele(Klod Makelele) i golman Petar Chech(Petar Ceh).Barselona...eh...imaju dobre igrace, ali brate nije Ronaldinho centar svijeta...sreca da ima one zube inace ne bi bio toliko poznat, garantujem vam...
Al' si zapela za te zube,sano ih spominjes ko da ti je s njima pregrizo vratove polovini familije!!!!Batali zube,covek igra odlican fudbal! 8)

Ajde ljudi pokazite malo vere.Pa samim tim sto su za njega `pljunute` velike pare,od njega se mnogo ocekuje.......mozda ga je i to zbunilo........svi ocekuju cudo od njega.......
ja sam u tom slucaju optimisticna.Sheva ce postati jos jedno od zastitnih lica Premijer Lige,ubedjena sam u to........

@Lana M. Pozz4you... Dobrodosla (predpostavljam da si zensko po nick-u :-) )
@ Maddona sta ti znaci "u kuci velikog brata? " . Da se nisi mozda prijavila :-) ? Kazi da te gledamo, ako jesi ;-) ... pozz4 you, too...

josemourinhomana210478clf4.jpg

specijalno za jeku
he he :-D

_0pu§TεNº_:
josemourinhomana210478clf4.jpg

specijalno za jeku
he he :-D
thanks, ulepsao si mi dan :-) .... Bas je sladak cak i pljuje sa stilom :-) ...
Iskidala sam se od smeha kad sam ti videla avatar...XAXAXAXA!!!! Gde se samo seti... :-) ;-) ;-)

kad smo kod avatara sta kazete za moj novi avatar? Licno i personalno sam ga komponovala :-) :-) (tj. pravila :-) )

pozz4all people... ;-)

@Lana M. thanks.On je stvarno super sladak na svakoj slici... hmmm...Jednog dana cu definitivno otici u London :-) ...Ali definitivno...
and thanks GRIZZLY... pozz 4 you (GR & Lana & Madonna) :-)

Danas ESPN prenosi Leviski - Celzi. Bas mi je zao sto ne mogu biti kuci da gledam neki tim sa istocne Evrope.

Englezi su mi se smucili vise, svaki put (ali bas svaki) kad ESPN prenosi LS jedan tim obavezno mora biti iz Engleske.

Back