milanfan
Primećen član
- Poruka
- 757
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Al' si zapela za te zube,sano ih spominjes ko da ti je s njima pregrizo vratove polovini familije!!!!Batali zube,covek igra odlican fudbal! 8)sarabubasara:navijam za chelsea, a meni bukvalno najbolji igraci su Claude Makelele(Klod Makelele) i golman Petar Chech(Petar Ceh).Barselona...eh...imaju dobre igrace, ali brate nije Ronaldinho centar svijeta...sreca da ima one zube inace ne bi bio toliko poznat, garantujem vam...
Nece se uskoro prilagoditi...jadni Roman samo baca pare,bolje da ih je meni dao....JekaiGeorge:Ja se i dalje nadam da ce se prilagoditi.Mada u Premijer ligi se igra mnogo brze nego u Italiji, ali to ne bi trebalo da mu bude problem. Stvarno ne znam sta je s' njim..

igra on vise nego dobro fudbal...ALI kazem...bice poznatiji od Pelea kad podje u penziju zbog zuba... :?BUBIVII:Al' si zapela za te zube,sano ih spominjes ko da ti je s njima pregrizo vratove polovini familije!!!!Batali zube,covek igra odlican fudbal! 8)
Boze pusti te zube!!!!!!!!!sarabubasara:igra on vise nego dobro fudbal...ALI kazem...bice poznatiji od Pelea kad podje u penziju zbog zuba... :?

thanks, ulepsao si mi dan :-) .... Bas je sladak cak i pljuje sa stilom :-) ..._0pu§TεNº_:![]()
specijalno za jeku
he he :-D

:-) ... Rzmislicu o tome ;-) .. Kad bolje razmislim sta ce mi sveska, ja bi se zadovoljila jednim rukovanjem i slikom... ;-)Walken:Trazi mu onu cuvenu svesku koju nikom ne da...
Daj bre,zar ti se toliko svidja Jose?JekaiGeorge::-) ... Rzmislicu o tome ;-) .. Kad bolje razmislim sta ce mi sveska, ja bi se zadovoljila jednim rukovanjem i slikom... ;-)
Daaaaaa :-) ...BUBIVII:Daj bre,zar ti se toliko svidja Jose?![]()
![]()