Chelsea FC

npfg4g.jpg

Sve se ovo desava zato sto podmladjuju sastav...eh sad mogli su to da rade na kraju ove sezone ili pametno ko Ferguson sto radi godinama u nazad. Naravno i sto su se previse oslanjali na Toresa, koji je trebao da leti na leto, a ne Drogba kojeg su mogli zadrazati jos ovu sezonu.
Al dobro boze moj, za koju godinu ponovo cemo osvojit LS :D

Sve se ovo desava zato sto podmladjuju sastav...eh sad mogli su to da rade na kraju ove sezone ili pametno ko Ferguson sto radi godinama u nazad. Naravno i sto su se previse oslanjali na Toresa, koji je trebao da leti na leto, a ne Drogba kojeg su mogli zadrazati jos ovu sezonu.
Al dobro boze moj, za koju godinu ponovo cemo osvojit LS :D

Sta fali sto su podmladili sastav?
Pa nije problem tim, nego trener.
Ovo je isti onaj tim koji je prosle sezone osvoji LS.(sem magicnog drogbe)

Sta fali sto su podmladili sastav?
Pa nije problem tim, nego trener.
Ovo je isti onaj tim koji je prosle sezone osvoji LS.(sem magicnog drogbe)
Nije samo ''sem'' ...Pa Drogba je maltene doneo titulu Celsiju, a onda umesto njega igra rupa od igraca poput Toresa! Drogbin izostanak je evidentan.
Naravno problem je i los trener, ali i DI Mateo nije blistao ove sezone, a prosle godine od najneuspesnije sezone za klub stvorio najuspesniju!
Ali dobro kad je pocela sezona negde sam i ocekivao da ce biti puno oscilacija u igri i da ce biti ''slabijih rezultata'' iz razloga sto nema Drogbe, a prave zamene nije doslo. Isto tako, Lamparda sve manje ima u timu...
Jedini ''spas'' sezone bi bilo da dovedu Tiotea i Falkaa ;)

Nije samo ''sem'' ...Pa Drogba je maltene doneo titulu Celsiju, a onda umesto njega igra rupa od igraca poput Toresa! Drogbin izostanak je evidentan.
Naravno problem je i los trener, ali i DI Mateo nije blistao ove sezone, a prosle godine od najneuspesnije sezone za klub stvorio najuspesniju!
Ali dobro kad je pocela sezona negde sam i ocekivao da ce biti puno oscilacija u igri i da ce biti ''slabijih rezultata'' iz razloga sto nema Drogbe, a prave zamene nije doslo. Isto tako, Lamparda sve manje ima u timu...
Kako nije blistao, pa imao je odlicne rezultate, u ondosu na danasnje.
Neke igrace su mozda preplatili(Oskar), ne znam sta ce im Mozes, em nije klasican napadac, em igra na poziciji gde ima dosta fudbalera.
Oterali su Lukakua, a nemaju centarfora(izuzev toresa).
Proradice tores u II delu 100 %!:mrgreen:

Kako nije blistao, pa imao je odlicne rezultate, u ondosu na danasnje.
Neke igrace su mozda preplatili(Oskar), ne znam sta ce im Mozes, em nije klasican napadac, em igra na poziciji gde ima dosta fudbalera.
Oterali su Lukakua, a nemaju centarfora(izuzev toresa).
Proradice tores u II delu 100 %!:mrgreen:
E vidis meni su preplatili Azara, Oskar je meni dobar...a slazem se za Mozesa (nepotreban).
Nema sanse on da proradi...on ne zna da se krece :mrgreen:

Mozda Tores da 20 golova ove sezone (na silu) ali nikad vise nece biti onaj igrac iz Atletika i Liverpula, sto je ulivao strah u kosti protivnickim centarhalfovima. Nema vise tu brzinu, izgubio je korak i zavrsnicu.

Mozda Tores da 20 golova ove sezone (na silu) ali nikad vise nece biti onaj igrac iz Atletika i Liverpula, sto je ulivao strah u kosti protivnickim centarhalfovima. Nema vise tu brzinu, izgubio je korak i zavrsnicu.

Ne zezaj riberi sad.
Zzm se. Jbg, da je ostao u Liverpulu, davao bi u proseku 25 golova po sezoni, ovako moze samo da ga blajzne. Sto kazes ti mozda i da^;ali nije to to.
Puko je Celzi, nema Esjena(moj imiljen igrac u celziju), nema Malude(nekada sjajan igrac), Lampard mator, Tery solidan, ali cesto povredjen.
Lose je izvrsena smena generacija, imaju Azara, Oskara, i jos neke mlade igrace(nisu se u potpunosti adaptirali na jak tempo u engleskoj) i matorce s druge strane, koji i da oce ne mogu da pruze partije na nivou starih.Ove godine 3 mesto plafon. :D

Los trener ? Koja proseravanja...Benitez je solidan trener,covek je osvojio LS i igrao u finalu 2 godine kasnije,takodje sa Valensijom je uzeo kup UEFA i Primeru.
Nije do trenera,nego Celzi i nije neki klub...Jeste da bude 3. najbolji u Engleskoj...Cim su prestali da parkiraju autobus ,havarija na sve strane...

Ne zezaj riberi sad.
Zzm se. Jbg, da je ostao u Liverpulu, davao bi u proseku 25 golova po sezoni, ovako moze samo da ga blajzne. Sto kazes ti mozda i da^;ali nije to to.
Puko je Celzi, nema Esjena(moj imiljen igrac u celziju), nema Malude(nekada sjajan igrac), Lampard mator, Tery solidan, ali cesto povredjen.
Lose je izvrsena smena generacija, imaju Azara, Oskara, i jos neke mlade igrace(nisu se u potpunosti adaptirali na jak tempo u engleskoj) i matorce s druge strane, koji i da oce ne mogu da pruze partije na nivou starih.Ove godine 3 mesto plafon. :D
da je pukao, pukao je zesce,ali je to zato sto nema nikakve konzistentnosti sa trenerima i naravno, ne mozes napraviti ekipu da valja.
esijen nakon povreda nije isti igrac i eto ga tamo u laksoj ligi, maluda se raspada.
azar i oskar su se adaptirali,samo sto azaru nijesu dali dovoljno zadataka,nijesu mu dali sansu da postane glavni u ekipi,sto je bio u Lilu.Tu ulogu je preuzeo Mata. Slicno se desilo i Mati prosle godine kad nije znao da se izbori.

sezona postaje sramotna i vec neko vrijeme tako.

da je pukao, pukao je zesce,ali je to zato sto nema nikakve konzistentnosti sa trenerima i naravno, ne mozes napraviti ekipu da valja.
esijen nakon povreda nije isti igrac i eto ga tamo u laksoj ligi, maluda se raspada.
azar i oskar su se adaptirali,samo sto azaru nijesu dali dovoljno zadataka,nijesu mu dali sansu da postane glavni u ekipi,sto je bio u Lilu.Tu ulogu je preuzeo Mata. Slicno se desilo i Mati prosle godine kad nije znao da se izbori.

sezona postaje sramotna i vec neko vrijeme tako.
Slazem se da Maluda i Esjen nisu isti igrac...Povrede, godine, slaba forma, sve to utice, ali su nekada nosili ovaj klub.
Di Mateo mozda nije najbolje dugorocno resenje predstavljao, ali videlo se da ga igraci vole, sada je druga prica, navijaci mrze beniteza, a za igrace nzm.

Kakva utakmica, 4:0 a tek je 60. minut. Po igri, do kraja cenim jos gol ili dva sigurno.

Jedan napadac dolazi sigurno, ko ce to biti, jos je nezahvalno prognozirati. Moja licna procena je da je Falkao odlucio ostati do kraja sezone u Atletiku, a da ce Celsi u januaru uzeti nekog srednjeg kvaliteta, ne previse skupog, cisto kao zamena ako se Tores povredi. A Falkao da dodje na leto.

Au, braco i sestre, ovo je idila..
ako sam do sada kritikovao Beniteza(za to sam imao i razloga) sada mu treba skinuti kapu...sjajan mec!
Steta za Piazona, mogao je do 1 gola, ali bice dana za megdana.
Sjajno!:zskace:

Back