Chelsea FC

Lopovluk, jad , tuga, beda... Još jedan pokazatelj da se Mančesteru namešta titula i kako su engleske sudije DNO... No, najveći utisak na mene je ostavio ''Sir'' Ferguson - treba ga isterati iz fudbala dosta je ''bilo po njegovom''- izlapela, matora džukela...

Kad se Liverpulovci solidarisu s nama, onda je jasno dokle je doslo sa Mancesterovim bezobrazlukom :D

Au, jos ne mogu da prezalim utakmicu. Nisam se osecao ovako opljackan jos od Barselone 2009. Sve, sve, ali dati Toresu zuti umesto Evansu. Da ga nije potkacio to bi bila situacija 1 na 1, Ferdinanda bi skoro sigurno pretrcao, 3:2 i onda bunker do kraja sa igracem manje... to je definitivno presudilo utakmicu.

Kad se Liverpulovci solidarisu s nama, onda je jasno dokle je doslo sa Mancesterovim bezobrazlukom :D

Liverpulovi navijači protiv ManUTD-a i Fergusona? :eek:

Pa je li to moguće?! :mrgreen:

Au, jos ne mogu da prezalim utakmicu. Nisam se osecao ovako opljackan jos od Barselone 2009. Sve, sve, ali dati Toresu zuti umesto Evansu. Da ga nije potkacio to bi bila situacija 1 na 1, Ferdinanda bi skoro sigurno pretrcao, 3:2 i onda bunker do kraja sa igracem manje... to je definitivno presudilo utakmicu.

Pa realno, imali ste pobjedu u rukama, a sigurno da bi do kraja utakmice Tores dao još 2 gola, tj. 5:2 bi bio neki logičan rezultat da nije bilo ovih sila zla :D

Dobra utakmica... Celsi ostecen za jedan penal, a i Junajtedov igrac je trebao dobiti crveni posto je bio zadnji igrac odbrane, na kraju samo zuti. Dosta slicna situacija kao sa Ivanovicem za vikend, ako ne i vise u korist Ivanovica, i kao sto sam rekao u drugoj temi, u takvoj situaciji Junajtedov igrac ne bi dobio crveni, i ispostavilo se da i nije dobio.

Payback nikada nije bio sladji... :D Pokrali nas bogovski, Tores da je ostao na nogama ovaj bi mu slomio nogu, kontakta je bilo, tako da ne razumem cemu crveni. Potpuno je upropastio utakmicu, jos ako je istina da je vredjao Matu i Mikela - baj, baj pistaljko...

Sto se druge tekme tice, odlicno odigrano... OSkar, mene taj decko sve vise odusevljava.. Kakvu lakocu pokreta ima to je cudo... Romeu je katastrofa, ne znam sta ce nam... Staridz ima ogroman talenat, strastan sut i sve, samo da je malo manje sebican...

tumblr_md61vird0t1qgpj8fo1_250.gif

Back