fauler
Elita
- Poruka
- 17.701
Koji lopovluk,pa ovo ni jelen liga videla nije,žasu..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se Liverpulovci solidarisu s nama, onda je jasno dokle je doslo sa Mancesterovim bezobrazlukom![]()

Au, jos ne mogu da prezalim utakmicu. Nisam se osecao ovako opljackan jos od Barselone 2009. Sve, sve, ali dati Toresu zuti umesto Evansu. Da ga nije potkacio to bi bila situacija 1 na 1, Ferdinanda bi skoro sigurno pretrcao, 3:2 i onda bunker do kraja sa igracem manje... to je definitivno presudilo utakmicu.
Pa realno, imali ste pobjedu u rukama, a sigurno da bi do kraja utakmice Tores dao još 2 gola, tj. 5:2 bi bio neki logičan rezultat da nije bilo ovih sila zla![]()

Liverpulovi navijači protiv ManUTD-a i Fergusona?
Pa je li to moguće?!![]()
Pa realno, imali ste pobjedu u rukama, a sigurno da bi do kraja utakmice Tores dao još 2 gola, tj. 5:2 bi bio neki logičan rezultat da nije bilo ovih sila zla![]()
Da, ali koliko ja znam posle Junajteda i Evertona najvise mrze Celsi![]()

Taj rivalitet sa Čelsijem je novijeg datuma, oko onih tekmi u LŠ, a ovo između Liverpoola i ManUTD-a je potpuno drugi nivo![]()
Grešiš,rivalitet između Čelzija i Liverpula je ogroman i traje već dugi niz decenija ali što se navijača i samog navijanja tiče...

Grešiš,rivalitet između Čelzija i Liverpula je ogroman i traje već dugi niz decenija ali što se navijača i samog navijanja tiče...

to samo jednostrano, nama se fucka za vas jer nam nijeste nikakva prijetnja![]()

I meni se cinilo da je bio bas los, kad ono proglasen MOTM...Dobra utakmica, Hazard se igra...
Romeu dosta loš, kao i Moses...

Nadam se da sreća,koja vas prati u LŠ ove godine,neće biti prisutna i za vikend u PL.