Jeka#26
Poznat
- Poruka
- 8.932
To ni meni nije jasno... A pola uefalone tamo... Nema ni veze sta rade...Bane i Kolarov po asistencija i gol
Mata ubija, a nema mesta u repki...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To ni meni nije jasno... A pola uefalone tamo... Nema ni veze sta rade...Bane i Kolarov po asistencija i gol
Mata ubija, a nema mesta u repki...
Couldn't agree more...zato sto se momak iznurio za njih igrajuci na olimpijadi i na evropskom, imao je citavo ljeto preokupirano u trenutku kad je bio u padu forme. tako smlacjen je i poceo sezonu,ali RDM mu je dao par dana odmora i eto rezultata. i u shpaniji je ogromna konkurencija,mata ce se kad tad vratiti,a njegovo iskljucenje moze samo da bude nama u korist.
tako da bih izbijegla bilo kakve teorije zavjere...
Kings Of Europe - The Chelsea Story: Ahead of the start of the defence of their crown, Sky Sports is taking a look back at the remarkable story of Chelsea's Champions League victory. In a special hour-long programme to be aired on Saturday evening, we'll reflect on how the Blues overcame the odds to lift Europe's biggest prize.

PrecenjenBusquets najprecenjeni igrac kog znam... cisto bacanje para. Ne znam sta ljudi vide u njemu?
... Daleko najpotcenjeniji igrač na svetu ... Busquets je doktor fudbala, jedan od glavnih igrača najbolje repke i najboljeg kluba na svetu, i ja ne bih dao ni za 50 miliona jer takvi igrači su prava retkost ...
Profesor doktor akademikNiti je bacanje para, niti je doktor fudbala. Nesto izmedju. Ali ne bih ulazio u dalju raspravu sa Walkenom jer ce me koliko do nocas ubediti da je Buskec posle Xavija i Pirla najbolji veznjak na planeti![]()