Chelsea FC

zato sto se momak iznurio za njih igrajuci na olimpijadi i na evropskom, imao je citavo ljeto preokupirano u trenutku kad je bio u padu forme. tako smlacjen je i poceo sezonu,ali RDM mu je dao par dana odmora i eto rezultata. i u shpaniji je ogromna konkurencija,mata ce se kad tad vratiti,a njegovo iskljucenje moze samo da bude nama u korist.
tako da bih izbijegla bilo kakve teorije zavjere...

zato sto se momak iznurio za njih igrajuci na olimpijadi i na evropskom, imao je citavo ljeto preokupirano u trenutku kad je bio u padu forme. tako smlacjen je i poceo sezonu,ali RDM mu je dao par dana odmora i eto rezultata. i u shpaniji je ogromna konkurencija,mata ce se kad tad vratiti,a njegovo iskljucenje moze samo da bude nama u korist.
tako da bih izbijegla bilo kakve teorije zavjere...
Couldn't agree more... :D

Dok traje pauza u klupskom fudbalu da podelim nesto sa ekipom, dokumentarni film prikazan na Skaj Sportsu pred pocetak ovogodisnje sezone Lige Sampiona, prica o tome kako je Celsi against all odds uspeo da osvoji LS.

Kings Of Europe - The Chelsea Story: Ahead of the start of the defence of their crown, Sky Sports is taking a look back at the remarkable story of Chelsea's Champions League victory. In a special hour-long programme to be aired on Saturday evening, we'll reflect on how the Blues overcame the odds to lift Europe's biggest prize.

Link

247277_436019629790291_655705293_n.jpg

sjajna utakmica, mata ce biti najbolji igrac lige kako ga je krenulo, savrsheno igra momak. tores je izgubio samopouzdanje zauvijek, dobro se krece,ali fali mu odlucnost , nema zavrsni udarac, dzabe sto azar,mata, oskar, ramires i mikel igraju za njega,pa i bane i esli kol,dzaba. kejhil i luiz su bili odlicni ,kao i mikel.ostatak na nivou,mata iznad svih nivoa. o jea.

Igrom slucaja sam najvise gledao Celzi ove godine, uz Milan naravno. I ono sto me odusevljava jeste David Luiz, koliko puta taj covek krene u napad to nisam video ni kod jednog stopera. Znaci svaki put kad ima priliku on krene napred, ma i kad nema, ponekad pretera ali uvek stigne da se vrati... ne znam kako bas ga posmatram, trci napred kao lud, Hazard pocinje nesto da mrsi, izgubi loptu ja reko evo ga sad gol nema Luiza u odbrani, trci Defo napred kad ispred njega Luiz i oduzima mu loptu...kako ne znam, jedino ako se teleportovao :lol:

Losa partija totalno... Azar po meni glavni krivac za poraz mada vecina igraca je odigrala ocajno cast izuzecima (Ivanovic, Ceh...)
Jedina razlika na ovom i onom mecu sa Atletikom je ta sto je Atletiko imao Falkaa. Sve u svemu treba da budemo ''zadovoljni'' sa ovim ipak malim porazom...

Niti je bacanje para, niti je doktor fudbala. Nesto izmedju. Ali ne bih ulazio u dalju raspravu sa Walkenom jer ce me koliko do nocas ubediti da je Buskec posle Xavija i Pirla najbolji veznjak na planeti :)
Profesor doktor akademik :D ... Imao je onu sramotu protiv Intera, i posle toga ga svi gledaju kao dajvera i prosek igrača, a nit je toliki dajver nit je prosek igrač ... Uz Ćavija je bio najbolji igrač 2010-e u Africi, a sada na Euru je bio jednako dobar kao i Iniesta ... Nije ni Pep bio lud kad je Turea pustio da bi Buskets igrao :...

Sta mislite, da li stvarno dolazi Falkao za 48mil? Inace, sokirana sam celom onom pricom o Teriju u Valensiji.. Ocajnicki nam treba napadac... ALi ocajnicki... Nema sanse da Tores igra celu sezonu ovako kako igra.. Staridz nije los, ali nam treba neko ko ce biti kao Drogba... Ocekujem mnogo bolju igru sutra nego protiv Sahtjora... Ono je bila bruka i sramota..

Back