.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
Eh sad....ajde de...lakše malo..... čuj podseća na Kaku...i to još bržeg..... stvarno ste vi Čelzijevci paljevine ..... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Eh sad....ajde de...lakše malo..... čuj podseća na Kaku...i to još bržeg..... stvarno ste vi Čelzijevci paljevine .....![]()
Ma kakav Juventus...
Propo klub od onog prelaska u Seriu B nisu se konsolidovali...
Dupe dajem da neće ništa uraditi u LŠ ove, a ni sledeće godine...Pritom mislim na značajniji rezultat, ne na osvajanje.

Bgm nije samo jedan.Objasni mu ti, ocigledno se bolje razumes u fudbal od Di Matea
Celsi je mali klub i to ce zauvek biti, otici ce Roman jednog dana a onda i sva "slava" Celsija
Toliko para a Atletiko dovede samo jednog igraca koji sve to unisti![]()
Pa i ja bi pravila festu da sam gubila sa 2:0 pa izjednacila.. Ljudi se trudili, sad ti golovi jesu plod nase greske, ali gol je gol.. Majstorski Cehu kroz noge, sramota... Mikel - definitivno na transfer listu. Lampard ako nastavi onako, lepo na klupu. Teri - da mu se nacrta kako izgleda ofsajd zamka -.- . Tores, isto nista nije igrao.. Ramires uopste nije licio na sebe, ne znam sta mu je.. .Luiz nije bio los, sem sto je jako ostar, a to me plasi.. Oskar, nasa nova 11ica.. Decko maestralno odigrao.. I van ona dva gola, Pirlo nije mogao da dise bas ga je odlicno cuvao.. Azar, sem sto je padavicar, nije bio los. Iritira me sto stalno pada, ja bi mu dala zuti za simuliranje. Bane dobar, imao je samo jednu gresku, ali zbog onakvog suta to mu se prasta..nisam bila kuci da gledam utakmicu,svaka chast oscaru na dva prelijepa gola
do sad,oscar se pokazuje kao najbolje utrosenih 25 milki ikadapodsijeca na brzeg kaku, meni makar
ne izanalizirah pametnije juventusove golove,ali po prici drugih ljudi,cini se da je mikel kriv za oba,sto je katastrofalno
i nikako nije dobra cinjenica da smo ispustili vodjstvo od 2 0
naslovi italijanskih novina velichaju juventusov bod
na shta su spali kad prave feshtu sto su izvukli bod protiv nas u grupnoj fazi
a italijanski sampioni....
naslovi italijanskih novina velichaju juventusov bod
na shta su spali kad prave feshtu sto su izvukli bod protiv nas u grupnoj fazi
a italijanski sampioni....
Bice navijaci Celsija (pricam o pravim navijacima Celsija iz Engleske) i te kako srecni ako izvuku bod u Torinu
A Celsi tradicionalno ne igra dobro protiv Italijana. Secam se poraza od Lacija, poraz od Rome, poraz od Intera, a prosle sezone su uz velike muke jedva izbacili Napoli, koji je 4. - 5. ekipa u Italiji
A Celzi je za 5 vise uzeo strasnog igraca ...Mislim da u promasajima Celzi vodi.. Setimo se Sevcenka..Ne razlikuje se Celzi mnogo od ostalih velikih engleskih klubova. Evo,npr Liverpul je za 35 milja uzeo Endija Kerola koji je bio cist promasaj prosle sezone
A Celzi je za 5 vise uzeo strasnog igraca ...
Mislim da u promasajima Celzi vodi.. Setimo se Sevcenka..
Sevcenko je bogotacJedan od najboljih napadaca IKADA
...Mozda i najbolji igrac iz istocne Evrope poslednjih 20 godina...3 najbolji strelac Lige sampiona...A cija je krivica sto nije bio dobar u Celziju ne znam,manje vise nije njegova...
hteli da povuku sedmicu nakon njegovog odlaska a on ....
Roben uopste nije bio los, cak je davao brzinu timu, strasne prodore je imao... Zasto su ga prodali nikada mi nece biti jasno...Slazem se u potpunosti !
Dosta strasno dobrih igraca su bili bledi u Celziju...Evo poslednji primer je Tores![]()
Mozemo da izdvojimo i Balaka,Robena,pa i KezmanaJedan od najboljih igraca PSV-a ikada se bukvalno istopio za ono kratko vreme sto je proveo u Celziju...
Roben uopste nije bio los, cak je davao brzinu timu, strasne prodore je imao... Zasto su ga prodali nikada mi nece biti jasno...
Slazem se u potpunosti !
Dosta strasno dobrih igraca su bili bledi u Celziju...Evo poslednji primer je Tores![]()
Mozemo da izdvojimo i Balaka,Robena,pa i KezmanaJedan od najboljih igraca PSV-a ikada se bukvalno istopio za ono kratko vreme sto je proveo u Celziju...
Možda zato što je više bio povređen nego što je igrao a ima ogromnu platu, pri tom je sebičan i arogantan i malo ko ga voli. A Real ponudio 30 miliona..... Tako nekako se ja sećam toga pa me i ne čudi što su ga prodali. Prodao bih i ja Pata sada za te pare :=)
Ma jesi to ti Galijani?![]()
Analog Patu u nasem fudbalu je Kacar Gojko......ima dosta tavkih igraca koji su stalno povredjeni......
Nego pade mi na pamet,jel se secate Sebastijana Dajzlera koji je okoncao karijeru s 25-26 zbog povrede?!
I to stoji... Ali nije bio los igrac.. Mada, kad pogledas, recimo primer Pata, i ja bih ga prodala... Smetnula sam s uma te konstantne povrede...Možda zato što je više bio povređen nego što je igrao a ima ogromnu platu, pri tom je sebičan i arogantan i malo ko ga voli. A Real ponudio 30 miliona..... Tako nekako se ja sećam toga pa me i ne čudi što su ga prodali. Prodao bih i ja Pata sada za te pare :=)
Ma i ako je... Stvarno bi se svakom smucilo vise od tolikog polemisanja... Sud ga proglasio nevinim, sta su koj kkkk hteli? Lepo covek ode i ne ciganise se... Sad nek im igra monkey face ferdinand i njegov brat...