Chelsea FC

Ma kakav Juventus...
Propo klub od onog prelaska u Seriu B nisu se konsolidovali...
Dupe dajem da neće ništa uraditi u LŠ ove, a ni sledeće godine...Pritom mislim na značajniji rezultat, ne na osvajanje.

Konsolidovali su se oni prosle sezone jos kako, zavrsili su je bez poraza. Njihov tim je stub Italijankse reprezentacije, narocito odbrana. U godinama koje dolaze bice oni daleko uspesniji od Celzija, zivi bili pa bideli :)

Objasni mu ti, ocigledno se bolje razumes u fudbal od Di Matea :hahaha:

Celsi je mali klub i to ce zauvek biti, otici ce Roman jednog dana a onda i sva "slava" Celsija

Toliko para a Atletiko dovede samo jednog igraca koji sve to unisti :D
Bgm nije samo jedan.
Atletico ih je pocijepao u svim segmentima igre.
Samo ih je Falcao cijepao malo vise od ostalih.

To sto je Oskar dao 2 lepa gola je za pohvalu,ali za celsi i celsijevce bi mnogo bolje bilo da je dao 2 obicna gola kao plod akcije,jer nece pogadjati svaki put sa 30m.....
italijani ne mogu da pariraju finansijski drugima,ali juve ima dobar tim,nema tu pojedinaca kao nekada (del pjero,nedved,tiram,trezege) ali su kompaktni......i nije to vise italijansko davljenje i bunarenje,ima lepih pasova i ideja.....najitalijanskiji danas igra celsi,inferiorni su protiv svakoga i sve kao neke kontre,a imaju igrace da diktiraju igru protiv svih sem barcelone,i da budu barem ravnopravni realu i sitiju

nisam bila kuci da gledam utakmicu,svaka chast oscaru na dva prelijepa gola
do sad,oscar se pokazuje kao najbolje utrosenih 25 milki ikada :lol: podsijeca na brzeg kaku, meni makar
ne izanalizirah pametnije juventusove golove,ali po prici drugih ljudi,cini se da je mikel kriv za oba,sto je katastrofalno

i nikako nije dobra cinjenica da smo ispustili vodjstvo od 2 0

naslovi italijanskih novina velichaju juventusov bod :rotf:

na shta su spali kad prave feshtu sto su izvukli bod protiv nas u grupnoj fazi :lol:
a italijanski sampioni....
Pa i ja bi pravila festu da sam gubila sa 2:0 pa izjednacila.. Ljudi se trudili, sad ti golovi jesu plod nase greske, ali gol je gol.. Majstorski Cehu kroz noge, sramota... Mikel - definitivno na transfer listu. Lampard ako nastavi onako, lepo na klupu. Teri - da mu se nacrta kako izgleda ofsajd zamka -.- . Tores, isto nista nije igrao.. Ramires uopste nije licio na sebe, ne znam sta mu je.. .Luiz nije bio los, sem sto je jako ostar, a to me plasi.. Oskar, nasa nova 11ica.. Decko maestralno odigrao.. I van ona dva gola, Pirlo nije mogao da dise bas ga je odlicno cuvao.. Azar, sem sto je padavicar, nije bio los. Iritira me sto stalno pada, ja bi mu dala zuti za simuliranje. Bane dobar, imao je samo jednu gresku, ali zbog onakvog suta to mu se prasta..
Protracili smo pobedu i to plus pri rezultatu od 2:0, tesi me sto nismo igrali autobus i sto je igra koliko toliko licila na nesto... Mislim da imamo problem sa kontrama posto igraci zadnje linije ne stignu na vreme da se vrate kada im protivnici oduzmu loptu.. Sve u svemu, nisam zadovoljna, mogla su to da budu lepa 3 boda..

naslovi italijanskih novina velichaju juventusov bod :rotf:

na shta su spali kad prave feshtu sto su izvukli bod protiv nas u grupnoj fazi
a italijanski sampioni....

Bice navijaci Celsija (pricam o pravim navijacima Celsija iz Engleske) i te kako srecni ako izvuku bod u Torinu

A Celsi tradicionalno ne igra dobro protiv Italijana. Secam se poraza od Lacija, poraz od Rome, poraz od Intera, a prosle sezone su uz velike muke jedva izbacili Napoli, koji je 4. - 5. ekipa u Italiji

Bice navijaci Celsija (pricam o pravim navijacima Celsija iz Engleske) i te kako srecni ako izvuku bod u Torinu

A Celsi tradicionalno ne igra dobro protiv Italijana. Secam se poraza od Lacija, poraz od Rome, poraz od Intera, a prosle sezone su uz velike muke jedva izbacili Napoli, koji je 4. - 5. ekipa u Italiji

Ne razlikuje se Celzi mnogo od ostalih velikih engleskih klubova :D. Evo,npr Liverpul je za 35 milja uzeo Endija Kerola koji je bio cist promasaj prosle sezone :lol: A Celzi je za 5 vise uzeo strasnog igraca ...

Sevcenko je bogotac :D Jedan od najboljih napadaca IKADA ;)...Mozda i najbolji igrac iz istocne Evrope poslednjih 20 godina...3 najbolji strelac Lige sampiona...A cija je krivica sto nije bio dobar u Celziju ne znam,manje vise nije njegova...

Pa stvar je bila u tome što je njega heo Abramovič a ne Murinjo. I Murinjo pošto ga nije hteo nije mu ni padalo na pamet da menja stil igre Čelzija zbog Ševčenka a Ševčenku nije odgovaralo to čuveno engleko napucavanje lopte u vis pošto je u Milanu navikao da igra fudbal. A i u Milanu je iza sebe imao Kaku,Pirla i Sedorfa koji su mu dodavali lopte a u Čelziju Lamparda i ostale koji su pamprčili loptu po golu kad god su stigli.... i to jednostavno nije moglo da uspe...... nije Ševčenko ni bio toliko loš, imao je odličnih poteza ali jednostavno se nije uklapao u tu ekipu i taj način igre a i već je gazio tridesetu ..... jeb.ala ga žena što je poslušao pa otišao tamo.....u Milanu bi još deset godina igrao :lol: hteli da povuku sedmicu nakon njegovog odlaska a on .... :roll:

Slazem se u potpunosti !
Dosta strasno dobrih igraca su bili bledi u Celziju...Evo poslednji primer je Tores :lol:
Mozemo da izdvojimo i Balaka,Robena,pa i Kezmana :D Jedan od najboljih igraca PSV-a ikada se bukvalno istopio za ono kratko vreme sto je proveo u Celziju...

Slazem se u potpunosti !
Dosta strasno dobrih igraca su bili bledi u Celziju...Evo poslednji primer je Tores :lol:
Mozemo da izdvojimo i Balaka,Robena,pa i Kezmana :D Jedan od najboljih igraca PSV-a ikada se bukvalno istopio za ono kratko vreme sto je proveo u Celziju...
Roben uopste nije bio los, cak je davao brzinu timu, strasne prodore je imao... Zasto su ga prodali nikada mi nece biti jasno...

Roben uopste nije bio los, cak je davao brzinu timu, strasne prodore je imao... Zasto su ga prodali nikada mi nece biti jasno...

Možda zato što je više bio povređen nego što je igrao a ima ogromnu platu, pri tom je sebičan i arogantan i malo ko ga voli. A Real ponudio 30 miliona..... Tako nekako se ja sećam toga pa me i ne čudi što su ga prodali. Prodao bih i ja Pata sada za te pare :=)

Slazem se u potpunosti !

Balak je dobro igrao, on radi veći posao na terenu nego što to izgleda.
Roben je isto bio ok, al dosta povredljiv igrač, neisplativ. Kežman je naduvan igrač uvek bio, nije kvalitet za premiership imao, nije zapravo imao kvalitet za bilo koju jaču ligu, što se i videlo posle Čelsija.

Možda zato što je više bio povređen nego što je igrao a ima ogromnu platu, pri tom je sebičan i arogantan i malo ko ga voli. A Real ponudio 30 miliona..... Tako nekako se ja sećam toga pa me i ne čudi što su ga prodali. Prodao bih i ja Pata sada za te pare :=)

Ma jesi to ti Galijani? :D
Analog Patu u nasem fudbalu je Kacar Gojko......ima dosta tavkih igraca koji su stalno povredjeni......

Nego pade mi na pamet,jel se secate Sebastijana Dajzlera koji je okoncao karijeru s 25-26 zbog povrede?!

Ma jesi to ti Galijani? :D
Analog Patu u nasem fudbalu je Kacar Gojko......ima dosta tavkih igraca koji su stalno povredjeni......

Nego pade mi na pamet,jel se secate Sebastijana Dajzlera koji je okoncao karijeru s 25-26 zbog povrede?!

Ju daleko bilo pa taj nema ni za četkicu za zube.......

A Dajsler se penzionisao zbog depresije......šta ti je život.....a Nemci se baš uzdali u njega.

I to stoji... Ali nije bio los igrac.. Mada, kad pogledas, recimo primer Pata, i ja bih ga prodala... Smetnula sam s uma te konstantne povrede...

Ma i ako je... Stvarno bi se svakom smucilo vise od tolikog polemisanja... Sud ga proglasio nevinim, sta su koj kkkk hteli? Lepo covek ode i ne ciganise se... Sad nek im igra monkey face ferdinand i njegov brat...

A3tUDMNCMAAZyT8.jpg

Back