HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
Ne vredi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da njemu svaki navijac Celzija moze sve da oprosti.. Nekako on ima toliki kredit da se meni srce napuni samo kad ga vidim na terenu..
Sto se Luiza tice, lepo si to primetila. Petlja, retardiran je, hoce da dribla, glupira se.. Zato mi se (izmedju ostalog xD) uzasno svidja Teri filozofija: " kad ima previse igraca, kad pritisnu, izbaci loptu iz svojih 16 i dovidjenja" ... A ne da izbacis loptu kao zena neka protivniku u noge.. Drugo, odbrana nam je bila kao sito. Bekovi u napad, Luiz levo-desno, jedino Kejhil sto je iole valjao.. Sto se Ceha tice, nema on neke toliko strasne godine za golmana, cak mnogi kazu da je u najboljim godinama za jednog golmana. Mada, ne skodi da vratimo onog malog Kurtoa (ili kako vec) iz Atletika.. Cula sam da smo ga pozajmili na jos jednu sezonu pa ga vracamo...
Inace, izgleda da Kinezi raskinuli ugovor sa Drogbom, ne mogu da ga placaju, klub pred bankrotom... Sto bi znacilo da je free agent, sto bi znacilo da bi mozda mogao jos jednu sezonu bar kod nas... Jed da ima godina, ali mi nesto milo opet da ga vidim...dzast sejin'' ...
.
Samo ne spominji Liverpul 2005. nijedan klub nije slucajnije osvojio LS
Onakvo razmontiranje u prvom poluvremenu ne pamtim, a onda je Liverpul nekako na silu (ali bas na silu) uspeo da izjednaci. Uglavnom Milan je bio mnogo bolji tim ali u fudbalu ne pobedi uvek bolji

E a pazi ovo, i oni Srbi sto su do juce navijali za Milan sad pocinju da menjaju klub jer se Milan raspada !? Citam neke komentare kazu "Ne zelim vise da navijam za ovaj raspad od kluba"

HYPE:kad je Tores dao gol u nadoknadi za 2:2 krenule su mi suze od radosti.

I kad MIkic dade gol za 2:2, burazer i ja polupali sve po sobi od radosti, komsiluk se krstio i levom i desnom. Mozes misliti kako nam je bilo 3 minuta kasnije.
Evo sad jos prica Bajkovic da nije bio penal, a ja majke mi nemam snage da pogledam snimak na YT.![]()
ma shta ti mlatis.Koliko je to vestacki veruj mi smejem se ovde ko lud. Kao razbijas case, drma te euforija, a pre 2003. nisi ni znala sta znaci Celsi. Vidim svi pricaju o novom klubu u koji neki cika ulaze velike pare pa ajde i ja da navijam za njih
Kad citam ovakve izjave izuzetno mi je drago sto navijam za one siromahe u crno-belom sto gube od konobara. Ja se radujem na stadionu JNA i nema potrebe da glumim kao neko ludilo i razbijam case po kaficima, kao
Ne vredi...
Nisam gledao Zvezdu ali video sam na yt da ste dali prvi gol posle cistog igranja rukom, tako da nemate pravo da se bunite zbog penala (koji uistinu nije postojao)
Veruj mi cak sam i ja popiiiiizdela kad je sviran penal. E koji je to maler nevidjeni... To nikada u nasu korist ne bi svirali, ne mogu da verujem da nas svigde kradu...I kad MIkic dade gol za 2:2, burazer i ja polupali sve po sobi od radosti, komsiluk se krstio i levom i desnom. Mozes misliti kako nam je bilo 3 minuta kasnije.
Evo sad jos prica Bajkovic da nije bio penal, a ja majke mi nemam snage da pogledam snimak na YT.![]()
sumnjam da gospodin zna sta je ofsajd, a kamoli to.Spamujemo temu, ali mislim da se ono smatra rukom uz telo, znaci on nije promenio pravac lopti, da ga je pogodila u glavu bilo bi isto(stitio je lice rukom), a to je regularan potez.
ma shta ti mlatis.
nadji zivot,prestani da provociras ljude . niko te nije pitao ovdje za misljenje,ocigledno si dosao samo da se nadgornjavas jer je Celzi izgubio protiv Atletika i sad smo kao mi smoreni i lako se damo isprovocirati.
Ni ti nisi znao da Barsa postoji do 2006. i LS, kao ni 90 % ljudi na Balkanu.Govoris da je Partizan veci klub od Celzija,sto je iskreno recheno,presmijesno.
Govoris da je Liverpul slucajno izjednacio protiv Milana, kao da je lako gubiti 3:0 u finalu Lige Sampiona , izjednaciti rezultat za 45 . minuta.Jel ' znas ti kakva mentalna snaga je potrebna za to, o fudbalskoj da ne pricam?!
Idi na JNA i mlati ljude, a 90 % navijacha takve prirode ne znaju ni ime jednog igracha.To znam jer imam drugova koje navijaju za Partizan i ne znaju n ijednog igracha ali jelte, idu u Humsku. Isto vazi i za njih par sto navijaju za lokalne klubove, Zvezdu i sl. Navijaju da bi se druzili , imali kakav takav zhivot,pili, a vecinski,izivljavali i mlatili sve zhivo. Svaka chast za prave navijace domacih klubova, njima naravno, kapa dolje i dubok naklon.Upoznala sam par njih i divim im se.
I tebi niko ne brani to da radis i niko ti nista nije rekao.Tako da pusti ti nas ovdje da izafektirano navijamo za strane klubove i isto tako ,lazno lomimo chase po kaficima, imamo nervozu u stomaku, vrishtimo po ulici i sl.Jer se sve to fizioloski moze odglumiti, da, kako ne. Pusti ti nas fensi shmensi izdajice i antisrbe, a ti budi Radovan Karadzic, jel moze?
Ja jesam, pa? poenta?![]()
Prvo ja ne mlatim vec pricam istinu koja vas veoma boli. Dakle 99% vas nije znalo za Celsi do 2003. a onda odjednom svi kao navijate, secete vene, lomite case, skacete sa Avalskog tornja zbog Celsija
A sto se tice huliganstva, hvala Bogu nikad se nisam tukao na stadionu niti nameravam
Barsa, Real, Milan, Bajern, Mancester, Liverpul, Juventus su institucije za Celsi.
Nisi ti anti-Srbin, ti si samo zbunjena i devojka u velikoj zabludi
Sto se tice "lekcije" o mentalnoj i fizickoj snazi u fudbalu, ja pre sat vremena dodjoh sa fudbala (doduse malog) a ti jesi ga igrala nekad ?
Ali ok, svako ima pravo da navija za koga hoce jel ? A sad nastavi da pises svoje pismo "Cika Romane, molim vas iskesirajte 200 milijardi biliona evra i dovedite Ronalda u Celsi. Voli vas vasa sarabubasara iz Srbije, go Chelsea !"
Ja jesam, pa? poenta?

Isto i ja, sad usao Radnicki u prvu ligu, imam priliku..Pa nista, ja gledam profesionalni fudbal uzivo, a ti ?![]()
![]()
Isto i ja, sad usao Radnicki u prvu ligu, imam priliku..Pa?
Jok, ja sam iz Nisa, tako da mogu da gledam ovaj pod.2... xDZnaci sad imamo 3 Radnicka u prvoj ligi, Radnicki iz Kragujevca, Radnicki iz Nisa i Radnicki iz Stamford Bridge-a
Covek svakog dana nauci nesto novo...
Znaci sad imamo 3 Radnicka u prvoj ligi, Radnicki iz Kragujevca, Radnicki iz Nisa i Radnicki iz Stamford Bridge-a
Covek svakog dana nauci nesto novo...

exactly..Stamford Bridge nije grad![]()
Jok, ja sam iz Nisa, tako da mogu da gledam ovaj pod.2... xD
Auuu sta sam se ja utripovao nestoStamford Bridge nije grad![]()
Ma cini ti se...Ma nemoj da pricas, iz Nisa siAuuu sta sam se ja utripovao nesto
Ali to je ono sto sam pricao, na fejsu pored svog imena napises "CFC", stavis Terijevu sliku i napises lokacija "Stamford Bridge" i kao jeeeeee ja sam velika navijacica Celsija
A da, i lomis case u pokusaju
Koliko znam u Nisu ima jak zenski fudbalski klub, Masinac valjda, tako da mislim da bi se tu najbolje nasla i snasla, u zenskom fudbalu
Koliko god se trudila muski ti bas i ne ide od ruke...
sumnjam da gospodin zna sta je ofsajd, a kamoli to.
ali naravno, ima puno pravo da ovdje drzi glavnu rijec,jer je mushko.

Dosta slicna utakmica kao ona prva protiv Napolija, unistili nas iz kontre. U drugoj, kad su oni trebali da jure rezultat, nisu puno pokazali.
Ali u svakom slucaju, ima Di Mateo jos dosta da uci i radi. Sve je to neiskustvo...