Chelsea FC

Realno gledajuci,nije tacno...Tim kao sto je Barselona,dobar tim,moze dobiti utakmicu i kada igra protiv 11 igraca,a Celzi je imao samo 10,i opet je prvi gol bio njihov.Barsu je tesko pobediti i sa standardnih 11,a kamoli sa 10 igraca.Dakle,niko ne osporava Barsin kvalitet,ali opet se moramo setiti da je Celzi u prvom mecu imao igraca manje.

Njihova greska.

Inace u toj prvoj utakmici u Engleskoj njih je Barselona ubila. Celzi nije uspeo da predje centar u prvom poluvremenu. Imali su mali period dobre igre pocetkom 2. poluvremena, ali to je sve.

Igra ekipe pocetkom drugog poluvremena najvise zavisi od izmena na poluvremenu i dogovora sa trenerom.A trener koji dopusti protivnickoj ekipi, makar to bio i Chelsea, da sa igracem manje preuzme inicijativu, se.em ti se ja na takvog trenera...I upravo u takvim situacijama se prepoznaju vrhunski treneri,koji nekom izmenom ili savetom promene ceo tok meca, a ne da Barca ceka autogol Terija da bi pocela da igra...

Terror Techa:
Igra ekipe pocetkom drugog poluvremena najvise zavisi od izmena na poluvremenu i dogovora sa trenerom.A trener koji dopusti protivnickoj ekipi, makar to bio i Chelsea, da sa igracem manje preuzme inicijativu, se.em ti se ja na takvog trenera...I upravo u takvim situacijama se prepoznaju vrhunski treneri,koji nekom izmenom ili savetom promene ceo tok meca, a ne da Barca ceka autogol Terija da bi pocela da igra...
Bas tako.Celzi je ipak dobro igrao,a da su imali standardnih 11 mozda bi i pobedili...

NOVA POBJEDA
Chelsea - Manchester City 2:0 (2:0) Drogba 30,33
drugi gol je postignut uz pomoc ruke ali sudija nije mogao da vidi
ali zasluzena pobjeda i bolja igra .... i igrac vise od 45.min
isljucen Distin
pozzzzz fanovima Celzija
tek cemo biti najbolji 8)

Romale romali ............ reci carobne :lol:

samo vas gledam patjenike...a ne bunite se kada je protivnicki igrac iskljucen u pauzi, zbog ispravnog protesta (nemam 3 blage sto mu je ovaj pokazao drugi zuti, zaista...mogao je opusteno da se smiri), a bunite se kada popijete zasluzen crveni...ne budite smesni...

jedan lik mi rece:"Vidite da Barca ne moze da dobije Chelsea nikad kad je 11 na 11", aludirajuci na crveni...a naravno, kada ga podsteim na penal, odmah se ucuti...

KOWYNUXX:
samo vas gledam patjenike...a ne bunite se kada je protivnicki igrac iskljucen u pauzi, zbog ispravnog protesta (nemam 3 blage sto mu je ovaj pokazao drugi zuti, zaista...mogao je opusteno da se smiri), a bunite se kada popijete zasluzen crveni...ne budite smesni...

jedan lik mi rece:"Vidite da Barca ne moze da dobije Chelsea nikad kad je 11 na 11", aludirajuci na crveni...a naravno, kada ga podsteim na penal, odmah se ucuti...
odmaraj u kontisu ;-)

KOWYNUXX:

Protest mozda jeste bio ispravan,ali je ovaj verovatno nesto uvredio sudiju ili mu bio isuvise dosadan i posle opomene da se smiri.Ako gledas sa te strane to je opravdan crveni karton.Sudija ustao na levu nogu ;-)

jedino tako moze da se opravda njegov postupak, i nikako vise...2 zuta za isti protest, mislim da nije OK nikako...pogotovo kada su svi igraci protestvovali...

ko drugome jamu kopa, sam u Dzon Teri.... :lol::lol::lol::lol:

Back