Chelsea FC

Sine eto ti ga tvoj Alex... sto bi ljudi rekli, kad ti se toliko svidja, vodi ga kuci :D Jos jednom je meni dokazao da je rupetina najveca... ma rupcaga. Davno sam rekao da ga treba oterati. Cujem da ga Juventus hoce... vodite ga i ne vracajte ga. Cim je Bane usao odmah je sve doslo na svoje mesto. Jos je stigao da uputi bekamovski pas za Drogbu, preko pola terena, koji zaobilazi odbrambenog i stize do napadaca, nazalost Drogba je promasio ceo fudbal. Iskreno se bojim da ce zbog nacionalnosti Villas Boas forsirati Alexa, Luiza i Bosingwu ispred Baneta...

Bane će u tom slučaju otići, a čisto sumnjam da će Čelzi dozvoliti takav promašaj.

293244_10150277028774213_635454212_7864141_115827_n.jpg

kakvi ste vi pervrerznjaci :mrgreen:

Stigao je Lukaku!:ok: Tu je vec od ranije i Romeu... Za sada smo dobili dva dobra mlada igraca...:super: Ocekuje se jos jedno pojacanje(u najgorem slucaju kao zamjena Zirkovu koji je presao u Anzi)... U ovom videu cete viđeti i nasu legendu Makelelea:)

P.S. U pripremnom periodu nijesmo sebi dozvolili ni remi...:klap: Osvojili smo trofej u Aziji!:) :super:
Sada nas ocekuje ozbiljniji dio posla!:) Vec sjutra smo na gostovanju Stouku...uvijek nezgodna utakmica(budi i lijepa sjecanja)...:)
Staridz je pokazao mnogo u pripremnom periodu(Teri ga je posteno ishvalio)...nazalost, mora da odradi suspenziju i zato ga nece biti na terenu...ali od njega svakako ocekujemo velike stvari!:super:

Svima koji navijaju za Celzi zelim da uzivaju u ovoj sezoni...bice u njoj mnogo radosti!:) :super:
maka :heart: ...
Svidja mi se sto nijesmo pobijedili Stouk i sto smo igrali protiv VBA kako treba samo 45 minuta...ne treba ona pocetnicka euforija na koji svaki put padnemo, ala Skolari, pa onda kud koji mili moji...ili kako se god to kaze...Vidi se da ima problema, ali AVB radi na tome...
Obezbijedili smo sjajna pojacanja- Mata i Lukaku su buducnost...fali nam kreativac pod hitno.Mata moze i u sredini da igra,ali mislim da ce on po lijevoj strani da "robbenishe"....da ako bude bolji od njega i lojalniji :D!
Modric mi je maksimalno precijenjen igrac :D i to sam rekla nekoliko puta...ali ako dodje, sto da ne, samo ne znam kako bi onda strpali MekEhrana u sredinu: Mali ima mnogo potencijala...
A nadam se da ce i Staridz dobiti sansu kad odradi ban :D...

Naša dosadašnja pojačanja su ponešto prozborila...:)
Najžešći lik je Lukaku, mada je i Mata odmah podvukao crtu ko je ponos Londona(naravno Čelzi)...:D

Ovđe su Romelu i Oriol na presu;) :ok:

P.S. Ja sam prezadovoljan pojačanjima... :) :super:

THE FUTURE IS OURS ! ! !

Naša dosadašnja pojačanja su ponešto prozborila...:)
Najžešći lik je Lukaku, mada je i Mata odmah podvukao crtu ko je ponos Londona(naravno Čelzi)...:D

Ovđe su Romelu i Oriol na presu;) :ok:

P.S. Ja sam prezadovoljan pojačanjima... :) :super:

THE FUTURE IS OURS ! ! !

lukaku je presladak :heart:
Romelu-Lukaku-005.jpg

romelu-lukaku-clap-200.jpg

romelu-lukaku-biographie.png

al izgleda k'o da mu je 11 godina,sto jes jes :lol:

Poslednja izmena:
article-2029690-0D8EA6C900000578-803_468x333.jpg

I Mata se zvanicno predstavio.Edukejtd led, nema shta.Sjecam se da , kad smo svi bili zapalili za Silvu, neko s foruma je preporucio Matu, rekavsi da je i mladji i manje sklon povredama nego Silva. Ja sam napisala da balvani kakvi smo , nikad necemo kupiti Matu :D.2-3 godine kasnije...Ocekujem da ce sad Torres krenuti da daje golove...

neka grizzly okachi video i zvanicno ga predstavi, on k'o da radi za zvanicni sajt :)

p.s.Prezadovoljna sam dosadasnjim pojacanjima, samo mi je malchice glupo sto su Kurtou poslali u Atletiko Madrid odmah...Ceh je sklon povredama, ali OK,tamo ce sigurno igrati, a Ilario ga dobro mijenja...Sto se Ilaria tiche, mislim da je najbolji 3. golman na svijetu (sada 2. :D) . Uvijek smo imali sjajne golmane...Ceh,Kudicjini,Ilario...

Šta ti je ukus, nikako ne mogu da shvatim da crnac može biti presladak ili lijep :D Isto važi i za crnkinje, naravno :D

Mada, Lukaku i ima dječačku facu, druga stvar što je građen k'o bizon.
Sviđa mi se njegov stav, nadam se da će biti odličan igrač.

Šta ti je ukus, nikako ne mogu da shvatim da crnac može biti presladak ili lijep :D Isto važi i za crnkinje, naravno :D

Mada, Lukaku i ima dječačku facu, druga stvar što je građen k'o bizon.
Sviđa mi se njegov stav, nadam se da će biti odličan igrač.
rasisto.niksicki :mrgreen:.
Pa generalno nisu moj cup of tea ,imam drugaricu koja je dan danas zaludjena njima, cak se jedna i smuvala sa nekim kosharkashem u sred ravne Vojvodine al nije bitno :lol: ...al eto , sam si rekao za Lukaku ...:D ...samo sto mi ne smeta njegova gradja ...:mrgreen: ....Volim crnce jedino kad su mede...:D ...nikad mi se ne moze svidjet ' Drogba recimo ili onaj Oguchi Onyewu(dajem primjer :mrgreen:) ...al zato Bank iz Zhice :heart: :lol: ....i denzel washington,al on se ne racuna :lol: ...

Group E
Chelsea
Valencia
Bayer Leverkusen
RC Genk
Dobili smo malo tezu grupu,al vjerujem da cemo zavrsiti prvi...Valensiju znamo iz cetvrtfinalnih okrsaja sa Murinjom i grupne faze , I think in 2007, kad smo bili u grupi sa Salkeom,Valensijom i Rozenbergom...Mata ce se vec susresti sa bivsim klubom...Bajer je isto kvalitetna i zeznuta ekipa,a Genk cemo lagano proci...nismo mi Partizan :mrgreen:
Mancester junajted je kao i po obicaju dobio prelaku grupu, dosta je i Arsenal dobro prosao, a Siti s obzirom da je u trecjem sheshiru imace problema methinks...i nije mi krivo zbog toga :mrgreen:

Back