HYPE
Domaćin
- Poruka
- 4.617
@HYPE
Nije ovo komjuterska igrica menadzer, vec realnost... A u realnosti se igraci ne mijenjaju kao carape...
Osim toga...sezona nije gotova... Tako da je prerano pricati o bilo kakvim promjenama...
Drogba je najbolji napadac na svijetu... Njemu treba da se zahvalimo na saradnji?! Ja mislim da prvo treba da se voli i postuje ono svoje, pa tek onda da se gleda u tudje dvoriste... A neke stvari koje mi imamo ne postoje u tudjim dvoristima...i one moraju da se cuvaju...
Jesi li vidio gol Kalua iz pretproslog kola protiv Birmingema?
Mikel je stijena od igraca...i cesto je vrlo koristan... U sjajnim odnosima je sa Esijenom...sto je bitno za tiski duh...
Bosingva je imao vise zestokih povreda u nizu... Treba sacekati jos malo...da se oporavi... On je izuzetan igrac...
Fereira je koristan itekako... Uvijek jednako profesionalan... Uvijek spreman da odradi posao... Savrsena rezerva...
Aleksov slobodnjak protiv Arsenala ove sezone...koliko to igraca moze uopste da ponovi?(rijetko ko to moze i na treningu) Da zaboravim njegovu pozrtvovanost od kada je stigao kod nas? Covjek je imao samo jednu gresku od kada je stigao... I to treba da se cijeni i pamti...
Lagano sa promjenama![]()
Ti bi cini mi se jos 10 godina gurao sa ovim timom
Videcemo sta ce biti, moje misljenje stoji, ja sam jos na pocetku ove sezone rekao da treba podmladiti tim inace nista od trofeja ove godine, kako ce izgleda i biti (iako se jos uvek potajno nadam tituli u PL

Evo meni je na primer lepsa defanzivna igra na kontre, mislim to je umetnost, pretrcati 80 metara, uz savrsene pasove i to pri velikoj brzini kretanja i ovog igraca sto dodaje loptu i ovog sto je prima, i na kraju dati gol... Sad, ono sto igra Barsa, tu igraci i ne trce previse, sredina se mirno dodaje i ceka da neko od napadaca utrci u prostor, nekad defanzivac presece, nekad bude ofsajd, nekad golman prvi stigne do lopte, ali to pokusavaju citavu utakmicu i po zakonu verovatnoce mora jednom ili dva puta da prodje. Eto te 2009. protiv Celzija nije im ni jednom proslo da daju gol, znaci ja sam jednostavno uzivao u tome kako odbrana izvrsava svoje zadatke, kako je sve dobro postavljeno, kako je svako maksimalno koncentrisan... i onda onakva kradja posle 180 minuta borbe...
И? Како је судио Веб? Шта би са оним пеналом из првог полувремена? Елем...