Chelsea FC

:hvala::hvala:
mada , kalu nije usao, tako da nisam smela da se hvalim :rumenko: :mrgreen:
Cini mi se da nije bio penal nad Ramiresom,nije bilo veceg kontakta izmedju njega i Evre, i nikakvog sa Van Der Sarom, sam ga je preskocio...igrali su grubo , mnogo grublje od nas, al bitno je da smo mi zavrsili sa crvenim na kraju
nista, po pitanju LS smo ukleti. mozda zato sto se previse trudimo...i ocekujemo...uvijek smo medju favoritima, ali nikad ne ispadne onako kako planiramo...

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...movich-wants-Guus-Hiddink-return-Chelsea.html

uprkos svemu, nisam za to da anceloti ode...hidinka obozavam, ali mislim da Karlo treba da ode samo pod uslovom da dodje Murinjo.Sa hIdinkom smo imali divnih par mjeseci, al i sa Ancelotijem citavu godinu. jeste hidink hrabriji i harizmaticniji,ali problem je prvenstveno u ekipi ne u njemu, a da ne pricam da je mijenjanje trenera na svako malo bez veceg razloga potpuna glupost.istina je , ova sezona je razocaranje, ali kad pogledate statistiku, nismo bili losi. stvar nije bila u nasim rukama, vec u rukama mancester junajteda i njihovom kolicinom kixeva...koje mi nismo iskoristili.
vidjecemo...
povezuju nas sa nejmarom, cija je cijena oko 20 miliona funti minimum. ja nisam za kupovinu nejmara, kad smo vec pukli 50 milki na toresa, a staridz razbija u Boltonu (isto se kod nas pokazao kao solidan!). isto vazi za Lukaku. Koji smo onda kupovali Toresa?!
Dakle...remont je preko potreban...iako sezona nije gotova, sad cu da zavrsim ovo :lol:

Ceh-Posle Dzo Harta, ima najvise clean sheetova.Nije sklon spektakularnim odbranama kao prosle sezone,ali nije sklon ni kiksevima. Odredjene stvari poboljsao ,recimo, mnogo je bolje postavljen prilikom izvodjenja kornera i prekida i nije vise uplasen toliko za svoju glavu. Takodje ima nesto vise autoriteta nego ranije, nesto sto su mu uvijek zamjerali, da za ralziku od Van Der Sara recimo, Ceh je prilicno tih chova. 7.5/10

Dzon Teri-Avaj. Sezona kikseva,protiv Mancester Junajteda je uz Baneta bio najbolji. Nezamijenljiv u svakom mogucem smislu, ali nesto slabija sezona u odnosu na proslost kad je neprikosnoven. Vracena mu je kapitenska traka, sto je pozitivno.7/10 od mene,al jedva.

Bane Ivanovic-Postaje nezamijenljiv kao Vidic u Mancester Junajtedu.Bio je konzistentniji od Terija i maximalno se trudio, trcao. Imao je par kikseva i on, i dolaskom Luiza ce se vjerovatno prebaciti na desnu stranu,ali svakako...Bane, od mene 8/10

Esli Kol-Zajedno sa Drogbom i Maludom, pao u formi. Vazi za jednog od najboljihj lijevih bekova na svijetu, ako ne i najbolji, rijetko je los, ali cesto pada u prosijek. 6/10

Bosingva-Vratio se sa povrede, kojima je sklon. U napadu zna ad bude OK,ali u odbrani kiksara i ne trudi se dovoljno.Kriv za dosta golova, ukljucujuci onaj u prvoj utakmici sa Mancester Junajtedom. 5.5/10

Aleks-Uvijek pouzdan, al sklon povredama uprkos svojoj cvrstoj gradji. Maksimalno spor, al trudi se, jadan. 6.5/10
Zirkov-Bila sam presrecna kad je dosao u klub.Tu i tamo pokaze neku magiju, al ne samo sto ima jaku konkurenciju u vidu Malude i Kola, nego igra previse sigurno i isto, krhk.nIJE OPRAVDAO moja ocekivanja,a dala sam mu 2 godine za to i stvarno ga voljela kao igraca.5.5/10

David Luiz-Sta reci?U kratko vrijeme, odusevio. Sjajan u odbrani, u napadu, maksimalno podsijeca na Karvalja.Neka tako nastavi, kad ga molim. Mislila sam da smo previse novca dali za njega,al za sad, svaki se cent vraca.7.5/10

Dzon Obi MIkel-Poceo dobro, zavrsio lose. K'o po obicaju. Mlad je ,al mislim da nikada , k'o da smo ukleti, nece izrasti u igraca kakav se ocekivalo da
izraste.Pominje se njegova prodaja.5.5/10

Esijen-Sijenka nekadasnjeg bizona, koljeno ga unistava. Trudi se, ali nije to to.6/10,jedva.

Ramires-Cinio mi se previse tanan za Premijer Ligu.U pocetku se mucio sa povredama, navikavao na tempo igre.Sjajno se krece po terenu, tehnicki odlican,nevidjen kliker. Ovakav nam je igrac trebao. 8/10

Lampard-Prosla sezona ,fantazija, 24 gola. Vec pet sezona, daje 20+ golova. Duze vremena nam se cini da nije to taj Lamps oko koga se zasnivala igra, tj koji je zasnivao igru, ali, sad je to stvarno istina. Njegov trud se ne dovodi u pitanje, ali godine su ucinile svoje.Sporiji je ,sut mu je slabiji i manje precizan. 4m jeseca povrede u njegovim godinama je nezgodna stvar, al ipak 7/10.To je Lamps. On ce i u 55 . igrati za 7/10, uvijek.

Maluda-Za mene, vijecni izvor frustracije. Kad je dosao, bila sam zadovoljna, a onda je pao u formi. Cinio se kao jos jedan propali transfer. Onda ga je Hidink preporodio,imao je sest savrsenih mjeseci sa njim. Sa Ancelotijem isto,uz Drogbu i Lamparda, najbolji igrac sezone 2009/2010.Pocetak sezone-nas najbolji igrac.Ali ne, godinu i po dana A klase, a ovo sve ostalo C klasa, nije dovoljno. Ubaci on tu i tamo neki gol, al nije to vise to. 6/10

Kalu-Za mene , nepravedno trpi tolike kritike. Nasa zlatna rezerva. Nikada nece biti Drogba, ali za sada , svoj dio posla odradjuje dobro.Be znjega se moze,ali ipak je lakse kad je tu. 7/10

Drogba-Najkompletniji napadac .Dava golove, al mislim da se masina konacno istrosila. Isto kao i sa Lampardom-sporiji je, sut mu je manje precizan i jak, driblinzi ne tako uspijesni kao ranije, lakse ga je oboriti. Malo se smirio sa sudijama, al i dalje zna da glumi primadonu kad nesto nije po njegovom.Mislim da je vrijeme da Drogba ode,njegov pad u formi , koji je potpuno opravdan, nas je kostao titule.al 6/10

Tores-Trebao je ad ans spasi. Dokazan u svakom mogucem smislu.NAvijam za njega, ali za sada, mlako i da nije bilo tog preostalog genija Didijea Drogbe ,fino bi se pozdravili. Trudi se on jadan, ali ne dajemo mu dovoljno prostora. Liverpul je zasnivao igru na njemu, mi to ne cinimo.A i ne da mu se.Ili smo mi ukleti.5.5/10.oVO 0.5 kao ohrabrenje.

Anelka-Vijeciti izvor frustracije.Imao je i on post na pocetku sezone.Treba da ide. 6/10,samo zato sto je Tores bio ocajan.Protiv Sanderlenda je izgledalo kao da ce dobiti novu ulogu,al lijen i nezainteresovan,iako je odlican fudbaler.

Staridz-Samo neka malo ojaca, jer je sitne konstitucije.Lako se krece, tehnicki dobar, mora da poboljsa sut. Vala ako u Boltonu moze da daje golove, moze i kod nas!Staridz mora dobiti sansu!6.5/10 i to samo zato sto nije mnogo igrao za nas, mada je uspio da da gol i ono sto je igrao, igrao je dobro.

Dzon MekEhran-Buducnost, ocarao navijace Celzija za dosta kratko vrijeme.Sjajna kontrola lopte,al ******,Anceloti i klinci, nesto tu ne ide .Dala bi prije njemu sansu nego MIkelu i nadam se da ce sledece sezone neko imati strpljenja za neopsoriv talenat.Protiv Ziline i Njukasla, savrsaen. 6/10
Ilario i Turnbul se nisu nesto pojavljivali, tako da necu nista reci za njih.Turnbul je kiksara,al dobili smo ga besplatno.

Anceloti-Joj.Medo nas. Ni malo posebnosti, ni malo harizme.Good guy. Solidan.Posle one prve koja je bila savrsena, neka ga jos jednu minimum. Sa LS najvise razocarao , protiv ekipa koje vodi genijalni treneri, koji on nije,jeste u top 10 al nije genije,a to su Ferguson i Murinjo. Evo mu 6/10 , fali mu cojones.

Cijenim da ce otici Anelka,Zirkov ( :( ) , Dzon Obi MIkel ( :( ),mooozda Kalu ( :( ) ,Drogba,Bosingva i Maluda. Koga cemo dovesti, nemam pojma,ali stvarno se molim da pruzimo sansu Staridzu i MekEhranu, mozda i Kakuti.Mislim, ove sezone smo svejedno ostal ibez titule, obecavali smo da cemo se drzati mladih, odustali od ideje i vidjelo se koliko smo istroseni,iako su to sve odlicni fudbaleri.Neka rizikujemo jos malo st ose tice toga (ja to pricma vec 3 godine), al samo da se izvrsi ovaj remont, bilo je naznaka proslog ljeta da ce se to desiti dolaskom Ramiresa, i zime ,Toresa i Luzia.Da je Tores proradio, sve bi bilo drukcije :( . SLedeca sezona ce biti maksimalno teska.Uz Totenhem i Mancester Siti koji su ove sezone bili u punoj snazi, Totenhem koji se ispostavio nista gori od nas, Mancester Junajted koji je uvijek Mancester Junajted, jedino je Arsenal neizvijestan. Treba nesto promijeniti...ali sta?

Poslednja izmena:
Jos jedna rutinska pobjeda za nas, ovog puta protiv Birmingema, ali sada na nasem terenu...3-1(Maluda, Kalu, Maluda)... Bravo momci!:heart: :klap:
Drogba je napravio dvije asistencije...ali nocas mi je milija ova od Bertranda(i on je odigrao svojih 35 minuta)...:) Rajane majstore!:super:

P.S. Kad se samo sjetim... To su vec davna vremena... Igrao sam igricu - menadzer... I Rajan mi je bio world-class left back:D On i van Anholt ce biti odlican par na poziciji lijevog beka...:ok:

Dobra stara vremena...:super: I ne tako stara...:D Radi se o prosloj sezoni...:mrgreen:

Prilozi

• cechdrogs.jpg
    cechdrogs.jpg
    41,4 KB · Pregleda: 5
Poslednja izmena:
Jos jednom sjajno iskonstruisana akcija od strane Drogbe...:klap: Fantasticno! Celzi - Vest Hem...1-0...Frenk Lampard!:ok:
Primjecujem da su i navijaci danas veoma naelektrisani!:)

P.S. Daud je sigurno veoma nesrecan... Vazda li neko iz Mancestera mora da ucestvuje u nasim utakmicama...:roll:

Po veoma losem terenu odigrali smo jos jednu simultanku... Sva tri gola su bas lijepa...:super: :klap:
Lampard i Maluda su pocijepali mrezu...:D
A Tores je dao i zvanicno golcic...i to u super stilu!:) Tehnicki...ala Torinjo:D
I Vest Hem je mogao dati jedan... Ali koliko smo tek mogli mi...
Ovo je odlicna uvertira pred sami kraj sezone!:) Samo tako nastavite momci!:super: Ni Daud, ni FArguson, ni cijeli kolektiv ne mogu nam nista kada krenemo da prodajemo nase majstorije... Samo da nas zaobidju precke i stative i bice ovo stvarno dobar kraj!(mada je Luiz opet pogodio precku):)...pred novi pocetak:D

Treba dovesti jos 2-3 igraca, mladja... Prica se da dolazi van der Wiel, sto je odlican potez. Sturridge se vraca sa pozajmice, dovesti i Neymara. Drogbi, Kalou-u, Mikelu, Bosingwi, Ferreiri i Alexu se zahvaliti na saradnji, Anelku ostaviti na klupi, da ulazi kad na terenu bude potrebno iskustvo. U sredinu treba dovesti trojicu: jednog klasicnog box-to-box da trci citavu utakmicu, jednog da stoji ispred zadnje linije i da kvari igru, i jednog klasicnog kreativca, ako bi tu uspeli da dovedemo Kaku bilo bi dobro. Odbranom sam manje-vise zadovoljan, mozda jos jednog desnog beka dovesti, da pokriva prvi tim. Zhirkova ne bi trebalo terati, ne zovu ga dzabe ruski Ronaldinho, jer kad mu dodje moze preci 3-4 igraca za redom.

Sto se tice menadzera... ne znam. Ako bi dosli Hiddink, Mourinho, Grant, ili Lippi, onda sam za smenu Ancelotija. Ako ne, bolje nek on ostane zasad, nego da dodje neko tipa Benitez

@HYPE
Nije ovo komjuterska igrica menadzer, vec realnost... A u realnosti se igraci ne mijenjaju kao carape...
Osim toga...sezona nije gotova... Tako da je prerano pricati o bilo kakvim promjenama...
Drogba je najbolji napadac na svijetu... Njemu treba da se zahvalimo na saradnji?! Ja mislim da prvo treba da se voli i postuje ono svoje, pa tek onda da se gleda u tudje dvoriste... A neke stvari koje mi imamo ne postoje u tudjim dvoristima...i one moraju da se cuvaju...
Jesi li vidio gol Kalua iz pretproslog kola protiv Birmingema?
Mikel je stijena od igraca...i cesto je vrlo koristan... U sjajnim odnosima je sa Esijenom...sto je bitno za tiski duh...
Bosingva je imao vise zestokih povreda u nizu... Treba sacekati jos malo...da se oporavi... On je izuzetan igrac...
Fereira je koristan itekako... Uvijek jednako profesionalan... Uvijek spreman da odradi posao... Savrsena rezerva...
Aleksov slobodnjak protiv Arsenala ove sezone...koliko to igraca moze uopste da ponovi?(rijetko ko to moze i na treningu) Da zaboravim njegovu pozrtvovanost od kada je stigao kod nas? Covjek je imao samo jednu gresku od kada je stigao... I to treba da se cijeni i pamti...
Lagano sa promjenama;)

Back