Stvarno je lijepo gledati kako Luiz dominira u odbrani... Momak je izvanredan...

Bane je prestao da grijesi...

Drogba igra izvanredno...trenutno je nas najbolji napadac...namjesta golove ili sanse svima...

Poslije njegovog centarsuta je i doslo do gola...

Tores je imao tri sanse...dvije stopostotne...ali opet nema gola... Anelka je bio savrseno los...
Drago mi je da je Maluda igrao od pocetka... Promasio je dvije sanse...ali treci put ne promasuje...
O Ramiresu...nemam rijeci... Covjek je fantastican... On je kao nase srce na terenu...koje kuca itekako snazno...
Bosingva jos nije usao u formu...iako je prilicno dobar...ali nije na svom nivou... Pokriveni smo lijepo na toj poziciji tako da to nije problem...
Bice pravi Bosi
Mikel je takodje lijepo uticao na igru...donio nam je potrebnu snagu i sigurnost u kljucnim trenucima drugog poluvremena...

Lampard je odigrao prosjecnu utakmicu... Sigurno se sprema da odigra bez greske u Ligi sampiona...

Vratio se Alex... Mnogo mi je drago zbog toga!
Povezali smo dvije slabe utakmice...sto se brzine igre tice... Mislim da cemo u utorak da se razigramo...
P.S. Staridz je dao dva gola juce...ne zna se koji je ljepsi jer su potpuno razliciti, a on time pokazuje da ima pregrst rjesenja u napadu... Covjek je genijalan...