Chelsea FC

Premjestanje na novi stadion je vec demantovano.

Nas tim djeluje umorno(jos su nam i kaznili nepravedno nasu radilicu Esijena...prica se o cak 3 meca suspenzije), ali i dalje skupljamo bodove istom zestinom.
Danas nas je napustio Rej Vilkins...nedostajace mi... Dobro je sto se napravila pauza izmedju njihovih odlazaka(Balak i Vilkins) jer bih bio previse tuzan da se desilo sve odjednom... Ovako, u ratama, je podnosljivo...

Za vikend nas ocekuje izuzetno tezak mec protiv Sanderlenda koji trenutno blista sto se odbrane tice... Trenutno je to mozda i najjaca odbrana poslije nase(po meni jeste)... Vjerujem da cemo im zadati udarac... Do sada smo to umjeli... Priznajem da Onuoha i Brebml ulivaju povjerenje svojim navijacima, a nije ni cudo kada je ispred njih koljac Katermol(ne bi me cudilo da dobije i crveni karton...nadam se da nece slomiti nogu nekom nasem igracu)... Ocekujem gol Kalua...i nasu sigurnu pobjedu...:ok:

Idemo dalje!:)

Imate punu podrsku od nas :ok: Samo se uspravite i napred,nevidim ni jedan drugi klub gde bi Premijerligaski trofej zavrsio na kraju sezone..... ;)

Podrska je uvijek dobrodosla...pogotovo od pravih ljudi!:ok:

P.S. Ja vas vidim barem na trecem mjestu, ako ne na drugom...mada nece biti lako(ali od kad je bilo sta lako u Premijer ligi?!):)

Murinjo u Kući slavnih

2477159594cea615969206446731214_extreme.jpg

Žoze Murinjo je izjavio na prijemu u Kuću slavnih Udruženja engleskih premijerligaških menadžera da mu je period u Čelziju najznačajniji u karijeri

On je naglasio da je izuzetno ponosan što je primljen u Kuću slavnih i da mu je to jedno od najdražih priznanja.

"Ponosan sam pošto nijesam Britanac, a u Premijer ligi sam proveo samo nešto više od tri godine. Period u Čelziju je najbolji dio moje karijere, uprkos činjenici da sam radeći u Portugalu i Italiji osvojio titulu prvaka Evrope"

"Premijer liga je nevjerovatno takmičenje. Atmosfera i emocije u Engleskoj su nešto što ne može da se poredi sa drugim zemljama i za nekoga, ko poput mene veoma voli fudbal, ovo je mjesto gdje se najviše uživa. Veoma sam srećan što sam kao trener i menadžer radio u četiri zemlje – Španiji, Italji , Engleskoj i Portugalu," dodao je Murinjo.

Izvor: B92

Bravo momci! 5 od 5 u Ligi sampiona! Nas najbolji start ikad! Jedina takva ekipa ove sezone! :klap:

Daniel Staridz, Dzosua MekEkran, Dzefri Bruma, Patrik van Anholt, Ramires, Gael Kakuta, Dzejkob Melis, Ros Trnbul...bilo je pravo zadovoljstvo vidjeti ih sve na okupu!:) Kada se jos doda koliko godina imaju Bane i Salomon...i naravno nista bez perjanica Malude, Drogbe, Anelke, Fereire:) Mislim da se radja super partnerstvo Staridz - MekEkran!:)

Svaka cast!

Poslednja izmena:
Drogba vec godinama igra u istoj formi, nikako da padne. Cak postaje sve bolji, kao vino. Stvarno ga je prelepo gledati. Zelim vam sve najbolje u LS koju ste do sad barem jednom zasluzili, kao i u Premier ligi gde vas smatram ubedljivo najkvalitetnijom ekipom. Pozdrav ;)

Drogba vec godinama igra u istoj formi, nikako da padne. Cak postaje sve bolji, kao vino. Stvarno ga je prelepo gledati.
Upravo suprotno Džoni, Drogbin najveći problem je nekonstantnost, i nikako da održi svoju formu ... Jedne godine odigra odlično i nezaustavljiv je, a onda ga dve godine nema nigde i forma mu je u qrccu ... Drogba je imao dve odlične sezone u Premier Ligi, ostale su ispod proseka ...

Jedini koji u Čelsiju godinama igra u istoj formi je kapiten Teri, i on im je stub ekipe koji ih drži u vrhu dugi niz godina ... Teri ima kikseve na par mečeva, ali nikad nije pokazao duži pad forme, i kad god je bio duže povređen Čelzi je bio u ozbiljnim problemima (baš kao i sada što nižu poraze u ligi bez njega) ...

Drogba vec godinama igra u istoj formi, nikako da padne. Cak postaje sve bolji, kao vino. Stvarno ga je prelepo gledati. Zelim vam sve najbolje u LS koju ste do sad barem jednom zasluzili, kao i u Premier ligi gde vas smatram ubedljivo najkvalitetnijom ekipom. Pozdrav ;)

Covjek ocigledno radi puno na sebi(jos da ne uzimamo u obzir da posljednjih mjesec i kusur dana igra sa malarijom):) Potpuno se slazemo i sto se tice njegovog napretka(ove godine je uz Nanija, Elmandera i Teveza najkorisniji igrac lige)... Hvala na podrsci i lijepim zeljama(vjerujem da cemo ih ispuniti)!;)

Maluda: Nemam mnogo prijatelja

Fudbaler Čelsija, Floren Maluda, priznao je medijima u Engleskoj da nije preterano druželjubiva osoba. Francuz kaže da retko, gotovo nikada ne izlazi u prvod, a na prste jedne ruke mogu se nabrojati osobe sa kojima je često u društvu.

- Nemam mnogo prijatelja sa kojima često provodim vreme - to je zato što ne izlazim previše. U fudbalskom okruženju takođe nemam previše prijatelja, možda jednog ili dvojicu, ne više - rekao je Maluda za list Miror.

Jeda od razloga zbog kojeg bivši igrač Liona izbegava "selebriti" društvo je njegova odbojnost prema svetu u kome vlada novac, a takav je današnji profesionalni fudbal.

- Ljudi mi često govore da sam asocijalan, ali teško je uklopiti se u svet profesionalnog fudbala. Zbog toga ja često govorim da radim za fudbal, ne za profesionalni fudbal. Jer, svuda gde je novac u prvom planu, postoji problem u međuljudskim odnosima, sve se svodi na zaradu i eksploatisanje drugih - rekao je Maluda.

Pohlepa svakako nije srednje ime Malude, koji je ne tako davno uložio 250.000 funti za promociju DVD izdanja u cilju podrške i pomoći Haićanima unesrećenim posle razornog zemljotresa.

Back