Chelsea FC

Roman ganja svoj san...

celsi19659020100814134849.jpg

Sve pare koje je Roman Abramovič uložio u Čelsi nisu bile dovoljne da se postigne ključni cilj - pokoravanje Evrope.
Spisku titula koje je Čelsi osvojio u godinama kada je Abramovič ložio dosta para i doveo mnogo zvezda, nedostaje samo trofej Lige šampiona, što ovaj multi-milijarder očekuje.

Oni su osvojili duplu krunu prošle sezone i odlično počeli novu kampanju u ovogodišnjoj Premijer ligi.

Protutnjali su Londonom, prošlog vikenda kada su pobedili vest Hem sa 3:1, dok su konkurenti, Siti, Liverpul i Junjted osvojili samo po bod, tako da imaju kredita, da se okrenu evropskim utakmicama.

Dakle, sada u fokus tima ulazi Liga šampiona, gde u prvom kolu ekipa putuje u Žilinu. Anćeloti ima svu podršku Abramoviča, tako da će sigurno uraditi sve da osvoji najelitnije evropsko takmičenje.

Ne moze se reci da je Celzi igrao lose koliko je Man. Siti odigrao dobro. Odbrana je bila kljuc njihove pobede. Celzi je previse puta pokusavao da probije po levoj strani ali nista nisu uradili, dok su desnu maksimalno zapostavili. Prva ozbiljnija kontra i izmena Ramirez je odmah pao.

Takodje, cudne su izmene napravljene u sastavu Celzija, kao npr. izbacivanje Drogbe za Sturidga??? Inace, svaka cast Banetu, zaustavio je Milnera na desnoj strani, nijednom nije imao ozbiljniju sansu za gol.

Kakva utakmica... Ocekivao sam tvrdu i tesku utakmicu, ali ocekivanja su prevazidjena...utakmica je, osim sto je bila tvrda i teska, bila i sjajna:D

Koliko lijepih poteza... Blekburn je odigrao na vrhunskom nivou... Igraci su ocigledno bili motivisani zbog novih vlasnika, a i zeljni da dokazu da ne pripadaju dnu tabele(imaju i sjajnog trenera Sema Alardajsa, a i veoma dobru publiku)...
To je uvijek tesko gostovanje...prosle godine je bilo 1-1(gol je dao Drogba)... Ove godine smo prevazisli sve prepreke...i uz malo i srece, a i uz mnogo znanja stigli do veoma vazna 3 boda:D

Nas prvi gol je definitivno prelijep... A i asistencija Zirkova za drugi gol je remek djelo...

Zirkov je odigrao 3 sjajne utakmice u nizu(gol i dvije asistencije)...i definitivno mozemo svi da budemo zadovoljni onim sto Anceloti izvlaci iz nasih igraca...
Ceh je u pojedinim situacijama bio maestralan, a konstantno dobar... Cijela odbrana(ukljucujuci i Mikela) predvodjena Terijem igra perfektno( Hej bre?! Primili smo samo 3 gola do sada, i to sva tri u gostima:) Na svom terenu nijesmo primili gol od marta:hahaha1: ) Drogba je posljednje dvije utakmice odigrao slabije, ali opet je bio i jedan od najzasluznijih za obje pobjede...tako da mu se nema sta zamjeriti... I sa ovakvom formom bi ga svako pozelio...
Bosingva se vratio u prosloj utakmici i bio je mozda i najbolji igrac(odusevljen sam njegovim povratkom, ali bas odusevljen(obozavam tog covjeka...najbolji je desni bek na svijetu, barem po meni)...cak sam i volumen na radiju drzao stalno na 17 dok je bio povrijedjen:D, samo da mu posaljem sto vise energije):heart:
Sramota bi bilo da ne pohvalim Maludu koji je mozda i najbolji igrac Premijer lige ove sezone(juce je odigrao 150. utakmicu za Celzi)...:klap:
Cijela ekipa je bila na visokom nivou...samo sto je Blekburn uspijevao da pokaze i previse...prije svega zbog veoma inspirisanih napadaca, a i zbog nasih kratkih padova u igri:) I Mwaruwari(moj drug sa foruma:D) je dao prvi gol za Blekburn...to je vrijedno pomenuti:)

Imalo je sta da se vidi...svi su pokazali po nesto... Ivanovic je zasijao opet:) Ma sjajni smo:) Totalna ekstaza:D :heart:

0,,10268~9157540,00.jpg

I naravno video na kraju...zasluzuje da bude vidjen...pravi odmor za oci...:super:
http://footyroom.com/blackburn-rovers-1-2-chelsea-2010-10/

Poslednja izmena:
Sjajni Celzi nastavlja da redja pobeda,svaka cast.Zirkov odlican kao i Bane Ivanovic,jako mi je drago zbog njih dvojice,gotivni su obojica :)

Inace Bane bi trebalo da potpise ugovor sledece nedelje,koliko sam cuo.

Back