Gax
Domaćin
- Poruka
- 3.149
Teri me je u potpunosti razočarao, iako nisam neki veliki fan Chelsea FC njega sam smatrao velikim profesionalcem....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja nemam pojma. Sta je Teri uradio?![]()
Teri me je u potpunosti razočarao, iako nisam neki veliki fan Chelsea FC njega sam smatrao velikim profesionalcem....

Kakve veze ima privatni zivot s tim da li je profesionalac?![]()
Prevario svoju ženu sa ženom (ili su u pitanju devojke) od svog nerazdvojnog prijatelja Vejna Bridža koji zbog toga neće da igra više za nacionalni tim Engleske, pre toga je Teri imao još nekih ispada, uvodio je novinare u tajne prostorije Čelzija, onda je njegov otac valjao koks, a keva imala problema sa kleptomanijom, i tako ga svi uzeli na zub pogotovo engleski mediji.
Kasno je a i jadno je...čoveku je upropastio život i najbolji dokaz koliko je omražen su zvižduci od subote...biće takvih i na vašem stadionu,u to sam siguran![]()
Ja nemam pojma. Sta je Teri uradio?![]()

Takav vrljavko od kapitena može samo u čelziju da opstane.
Ih jaka stvar. Ne moze Teri meni po tom pitanju ni da se priblizi. Pa opet mene niko zbog toga u novine ne stavlja.Prevario svoju ženu sa ženom (ili su u pitanju devojke) od svog nerazdvojnog prijatelja Vejna Bridža koji zbog toga neće da igra više za nacionalni tim Engleske, pre toga je Teri imao još nekih ispada, uvodio je novinare u tajne prostorije Čelzija, onda je njegov otac valjao koks, a keva imala problema sa kleptomanijom, i tako ga svi uzeli na zub pogotovo engleski mediji.

zna se ko treba da bude kapiten u reprezentaciji Engleske![]()
Ih jaka stvar. Ne moze Teri meni po tom pitanju ni da se priblizi. Pa opet mene niko zbog toga u novine ne stavlja.![]()
![]()
Neka je ziv i zdrav. Nije on prevario svog prijatelja vec je prijatelja prevarila njegova zena.![]()

Radi malo lobi ovih mafijaskih klubića...jer nemaju kapitena koji je nasem do koljena a kamoli boljeg...
Nije lako biti porazen cinjenicom da je kapiten Engleske iz Celzija...![]()
Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeeeeeeee...![]()

Liverpul ima boljeg - Stevan.
Mancester sve sto treba da uradi po tom pitanju je da da traku Runiju i resen problem![]()

izvini ovo momche iz liverpula po imenu stevan je bolje?
jak si ti fudbalski znalac![]()
Stevan je pravi kapiten.
Ova prica nema nikakve veze sa trenutnom formom.

Radi malo lobi ovih mafijaskih klubića...jer nemaju kapitena koji je nasem do koljena a kamoli boljeg...
Nije lako biti porazen cinjenicom da je kapiten Engleske iz Celzija...![]()
Mogu samo da nas mrze oni sto nas ne voleeeeeeeee...![]()