Chelsea FC

Opet ti kazem kad god neki klub poput Porta uzme LS to je senzacija,zato sto ulazu neupordivo manje pare u tim,oni u stvari stvaraju igrace,tako su i napravili tu generaciju koja je uzela Ligu sampiona...
Ja ti opet kažem da ti sve gledaš crno na belo, i koliko god ja pokušavao ti izgleda nećeš shvatiti ... Ili ne želiš ...

E vidis Walken ti poredis igranje u nacionalnom prvenstvu i evropu,to su drugacije takmicenja i to nema veze sa tim sto pricas.Mnogo je teze igrati u Ligi sampiona jer tu svaka utakmica moze da bude odlucujuca,dok u kalcu imas vremena da ispravis poraze u narednim utakmicama,jer je prvenstvo dugo...Plus tacno je da Inter ima tu neku blokadu u evropi koju ce verujem probiti uskoro i napraviti neki veci rezultat u LS...
Ne poredim, nego kažem da ako jedna ekipa dominira u nacionalnom prvenstvu toliko jakom poput kalča, onda ti rezultati moraju imati odraz u Evropi ... Nije kalčo moldavska liga pa da njihov n-uzastponi prvak ne može da napravi značajan rezultat u Evropi ... Milan i Juve su 90-ih dominirali kalčom kao Intre danas, samo što se ta dominacija odrazila u vidu 6 uzastopnih finala LŠ, čak i sedam ako računamo i Sampdoriju ... Znači 90-ih je prvak kalča imao 7 tj, 8 puta igrao bar finale LŠ, a Inter sada ne može da igra polufinale i četvrtfinale ... Izgleda da jedino ti ne primećuješ koliko je labava ta dominacija Intera na čizmi,

I nikad nisam rekao to da je naprimer Krkic bolji od Ibre je ima Ls a ovaj nema,ne gledam ja to tako iako se tebi to cini...
Znam da nisi rekao ... To sam ja rekao sledeći tvoju logiku rasuđivanja ...

Nisam ja Walken paranoican nego si upravo to ti,jer stalno se tripujes i trazis neke stvari kao sudije pomazu Interu...
Ne stalno nego samo kad imam povoda ... Nisam ja kriv što što mi sudije u kalču stalno daju taj povod ... Za svaku moju priču o guranju Intera, ja sam ostavio video klip u kom je to očigledno ... Da nisam ostavljao te klipove i sam bih poverovao da sam paranoik, ali klipovi su mi pokriće da sam u pravu ...

Ja stvarno nemam vremena da trazim po netu takve stvare.Jedan od najboljih mojih ortaka je veliki fan Juvea,a moj rodjeni brat je veliki fan Milana,i kad mi njih dvojica priznaju da je Inter zasluzeno osvojio skudeto prosle godine,meni je to dovoljno(iako znam da obojica mrze Inter).
Meni nije teško naći, jer odgledam skoro sve tekme od Intera i čim bude neko sudijsko sranjje, odmah izađe na Youtubu ... Tebi to izgleda jeste dovoljno (priznanja tvojih bližnjih) ali uzeti to kao argument je više nego smešno i pokazuje da drugih nemaš ...

Ti si Walken jedan od onih navijaca Juvea sto jednostavno NE MOZES da se pomiris sa novom raspodelom snaga u italijanskom fudbalu,zbog prevelike mrznje....Tebi ce svako prvenstvo koje uzme Inter biti nezasluzeno sto je jako smesno...
Ja sam se vrlo lako pomirio sa time da je Juve izbačen u B ligu, i da su im oduzeta skudeta, te sam smatrao to zasluženim jer je Mođi pravio neka sranja ... Pomirio bih se vrlo lako i sa tom novom raspodelom snaga da u nju nisu umešane razne sudijske greške, te da je Inter svojom odličnom igrom došao do tih skudeta ... Ove godine suđenje je relativno OK, nema nekih prevelikih grešaka kao ranije, i ako se nastavi tako, i Inter bude prvak na kraju bez tih sranja, budi siguran da ću im prvi čestitati i reći da je apsolutno zasluženo, ali za ove prošle jednostavno ne mogu jer je bilo previše sudijskih sranja u njihovu korist a na štetu Juvea ...

Jedino 2007 su igrali fantastično i koliko se sećam bez pomoći sudija uzeli skudeto, ali opet bez Juventusa u ligi, što ne ostavlja toliku mrlju na titulu nego jednostavno ne odaje pravu snagu Intera ...

Sto se tice Bufona,ja bih podsetio doticnog gospodina(koga inace jako cenim kao golmana,jedan od najboljih),da je upravo njegov klub potplacivao sudije i mene bi bilo sramota da sam igrac Juventusa u tom periodu kad su placali sudijama.Tako da pre ce biti da je to "Juveov stil",posto izgleda gospodin Bufon ima kratko pamcenje,pa ga treba podsetiti na neke stvari...
Poenta uopšte nije bila da gospodin Bufon zamera Interu na pomoći sudija, nego da je u Interovom stilu da u tom maniru komentariše datu situaciju (tačnije Murinjovom) ...

Pošto ti takođe imaš kratko pamćenje, podsećitu te da Juventus nije potplaćivao sudije niti ima dokaza za to, te da je Mođi optužen za sasvim druge stvari (traženje sudija za određeni meč) ... A pošto sam siguran da znaš da su te titule oduzete, nema svrhe da ikoga bude sramota jer su platili cenu onoga što su zasrali ...

Stvarno mi cudno da zasad nemas zamerki u kalcu,kao sto si rekao Deki je uvek busio gol Milana i zbog toga mi je posebno drago...
Ne brinem se ja nacices ti nesto do kraja sezone,ukoliko Inter opet uzme skudeto,snacices se ti sa novim informacijama tipa-"Inter imao pomoc sudija,Juve je sampion":lol:]
Ne treba da ti bude čudno, jer je suđenje OK po mojoj proceni ...

Ako nađem nešto protiv Intera ja ću to materijalizovati video klipom kao i uvek, tako da to sigurno neć ostati samo na praznim rečima i nagađanjima kao kod tebe ...

Na kraju da ti kazem da te cenim kao sagovornika,iskreno to kazem,mislim da se dobro razumes u fudbal generalno.Ali kao sto rekoh u nekim stvarima si izuzetno neobjektivan,pogotovo kad je u pitanju kalco i ono sto se desilo Juveu pa si besan zbog toga i svu krivicu svaljujes na Inter...Stvarno ne bi voleo da se ova diskusija zavrsi kao ona koju si imao sa onim navijacem Reala:)
Ne, nisam ja besan na to, jer su dobili što su zaslužili (mada i dalje mislim da je prestrogo zbog jednog idiota da ispašta ceo klub, ali pravila su takva), i uvek ću biti za to se sankcioniše svaki pokušaj kršenja i svako kršenje fer pleja u fudbalu, te zbog toga nemam na koga biti ogorčen ... U stvari, ja sam ogorčen na suđenje a ne na Inter ako nisi skontao, jer sudije mi uskraćuju normalno praćenje kalča, u kom bih ja voleo da vidim Inter kao prvaka ali samo u situaciji kao što je bila 2002-e - da se pošteno bore do zadnjeg kola, pa ko bude bolji njemu skudeto ... Ali ovakvo suđenje (od kog se Inter najviše ovajdio) jer toliko srozalo kalčo, jer sve najveće zvezde beže u PL ili Primeru, malo ko hoće da dođe u kalčo (i Eto je čako preko k. došao, jer je morao), i postali su sprdnja od lige u kojoj je suđenje (tačnije greške) glavna tema ...

Ja da sam izuzetno neobjektivan kao što kažeš, onda sigurno ne bih smatrao Zanetija za najboljeg desnog beka ikada, niti Maikona za najboljeg trenutno, niti bi Eto i Milito bili najbolji tandem u Evropi i ne bih imao još mnogo komplimenata na račun određenih Interovih igrača ... To što mislim da imaju pomoć sudija ne znači da sam neobjektivan sve dok to dokažem nekim video zapisom ...

Ne gledam ja Walken sve crno na belo nego jednostavno za mene a verujem i a vecinu ljudi je senzacija bila kad je Porto uzeo Ligu sampiona 2004.Bez obzira sto je Porto imao odlican tim tada,drugi klubovi poput Reala,Barse,Milana,Intera,Juventusa,Mancestera,Arsenala,Celzija su investirali mnogo vise novca u tim,a Porto je opet i pored toga uzeo LS,kontas sta ocu da kazem?U pravu si ti veca senzacija bi bila da sad naprimer Rubin osvoji Ligu sampiona,ali ipak je i ovo senzacija zbog stvari koje sam ti naveo...

Sto se tice ovoga za Juve ja cu samo reci dovoljno je to sto su uhvaceni u malverzacijama sa sudijama,sta je tu tacno bilo,ko zna,ali ostaje cinjenica da su igrali neposteno i da su im zasluzeno oduzete te dve titule.Po meni je bilo dovoljno oduzimanje titula i nisu trebali da ih izbace u drugu ligu,ozbiljno to mislim...Sudijske greske su deo fudbala i jednostavno nije realna ta prica sto ti guras da Inter nije zasluzio nijedan skudeto od ova 4 sto je osvojio zaredom.Ja ti jos jednom kazem ukoliko se dogodi to,da se sazna da je Inter tokom ove 4 godine radio stvari kao Juve pre,ja cu se tebi ovde javno izvinuti i reci da si bio u pravu bez ikakvog problema i sujete.

A sto se tice objektivnosti ja sam skontao da tebi nije uopste problem da kazes da je neki Interov igrac dobar,ali problem ti je da to kazes za Inter kao klub,sto su ipak dve razlicite stvari...

Ali ajde da vise ne gusimo temu ovde ipak je ovo tema o Celziju,da nam se ne naljuti Jeka:)Pa da nas jos banuje:lol:

Ne gledam ja Walken sve crno na belo nego jednostavno za mene a verujem i a vecinu ljudi je senzacija bila kad je Porto uzeo Ligu sampiona 2004.Bez obzira sto je Porto imao odlican tim tada,drugi klubovi poput Reala,Barse,Milana,Intera,Juventusa,Mancestera,Arsenala,Celzija su investirali mnogo vise novca u tim,a Porto je opet i pored toga uzeo LS,kontas sta ocu da kazem?U pravu si ti veca senzacija bi bila da sad naprimer Rubin osvoji Ligu sampiona,ali ipak je i ovo senzacija zbog stvari koje sam ti naveo...
Ti i dalje ne kontaš zašto ja to ne smatram senzacijom, tebi je dovoljna sama činjenica da je Porto manje ime od ostalih velikana, a ne situacija pomoću koje su uzeli tu titulu (pomoć sudija i velika sreća u žrebu) ... Kontam ja šta ti hoćeš da kažeš, ali upravo to je ono površno praćenje, tačnije crno na belo i u tome je problem ... Tu nije senzacija što je Porto uzeo tu titulu, nego što je Depor izbacio Milan i Juve, a Monako Reala i Čelsi ... Nadam se da si konačno ukapirao poentu, jer mrzi me stvarno da više pišem o ovome ...

Sto se tice ovoga za Juve ja cu samo reci dovoljno je to sto su uhvaceni u malverzacijama sa sudijama,sta je tu tacno bilo,ko zna,ali ostaje cinjenica da su igrali neposteno i da su im zasluzeno oduzete te dve titule.
A ko ih je uhvatio u tome? I glavni dokaz je Mođijevo pričanje sa sudijama, što je jako labavo jer Mođi nikad nije uhvaćen kako im daje pare nego samo kako priča sa njima ...

Tebi to jeste dovoljno, jer je očigledno da si jako površan, ali meni je radoznalost jedna od glavnih osobina te ću uvek pogledati i ispod te površine ....

Sudijske greske su deo fudbala i jednostavno nije realna ta prica sto ti guras da Inter nije zasluzio nijedan skudeto od ova 4 sto je osvojio zaredom.Ja ti jos jednom kazem ukoliko se dogodi to,da se sazna da je Inter tokom ove 4 godine radio stvari kao Juve pre,ja cu se tebi ovde javno izvinuti i reci da si bio u pravu bez ikakvog problema i sujete.
Ti i dalje ovo ne kapiraš a? Nije bitno dal je Inter platio sudiju ili je sudija nenamerno pogrešio, ako Inter do pobede dođe sudijskom greškom a ne svojom igrom onda je to u svakom slučaju nezasluženo ... Znači sledeći tvoju logiku, ako Interu sad dosude nepostojeći penal, protivniku ponište čist gol a Inter odigra loše i pobedi pomoću tog penala, onda je ta pobeda zaslužena jer nema dokaza da je Inter potplatio sudiju, nego je sudija nenamerno pogrešio?

Razilka je samo u sankcijama, jer ako potplatiš sudiju bićeš sankcionisam a u drugom slučaju nećeš, a u OBA slučaja je pobeda nezaslužena ...

A sto se tice objektivnosti ja sam skontao da tebi nije uopste problem da kazes da je neki Interov igrac dobar,ali problem ti je da to kazes za Inter kao klub,sto su ipak dve razlicite stvari...
Nisu dve različite stvari, i nije mi problem da za Inter kažem da je odličan klub, ali tek kad svojim igrama budu potvrđivali te titule, a ne sudijskim greškama ...

Ove godine nemaju tih sranja iza sebe, i ako do kraja ostanu na čelu tabele onda će biti zasluženi šampioni i neće mi nikakav problem biti da to kažem ...

Kažem ti uživaj u ovih Interovih 5 minuta slave, ali vidiš i sam po igrama u Evropi koliko je ta slava nezaslužena a dominacija prividna ... Budi siguran da će se vratiti vreme kad Inter opet bude na svom mestu u kalču, a čim se to dogodi kalčo će opet biti najjača liga i njihov šampion se neće brukati po Evropi ...

Ali ajde da vise ne gusimo temu ovde ipak je ovo tema o Celziju,da nam se ne naljuti Jeka:)Pa da nas jos banuje:lol:
Šta ima veze, može uvek da prebaci ovo u odgovarajuće teme ...

E Walken ti i dalje ne kontas da je meni to senzacija sto je Porto uzeo LS pored svih onih klubova?NE KAZEM DA JE SENZACIJA VEKA,ali je veliko iznanedjenje bez obzira kakav su raspored imali.Kao kad bi sad na primer Fiorentina uzela ligu sampiona za mene bi to bilo ravno senzaciji,bez obzira sto Fiorentina ima odlican tim,covece kako to ne mozes da skapiras...Pomoc sudija?Ako cemo tako onda ni Barsa nije zasluzila da uzme LS prosle godine,imali su pomoc sudija protiv Celzija u polufinalu...

Ok Walken skapirao sam ti si u stvari radoznao i ti si tajni agent James Bond koji radi na razotkrivanju istine, i kad ti sklopis mozaik zavere koja je napravljena,onda ce Interu biti oduzete sve titule koje je ikad osvojio,zajedno sa ona dva kupa sampiona sto je uzeo pre 50 godina.A Juventus ce biti proglasen za dozivotnog sampiona cele planete i svemira,jel tako?:)

Nemam vise volje ni vremena da ovu pricu provlacim po ko zna koji put.Mogao bi ja sad recimo da potegnem pitanje sezone 1998 u kalcu kad je Juve bio sampion a Inter drugi,tada je cela Italija brujala o tome kako su sudije direktno odlucile sampiona,tacnije kako su pomogli Juveu i to u derbiu Juve Inter....Inter je tada zestoko ostecen,pa mi vise ne kukamo za to,iako imamo puno pravo...To je javna tajna na cizmi,da je tada Juve bio nezasluzeno sampion i uz pomoc sudija,pa to vise niko ne gleda,jer ostaje samo zapisano da su uzeli tada skudeto...To recimo svako zna ali znam da ne vredi sad ces ti opet po svom terati...

E Walken ti i dalje ne kontas da je meni to senzacija sto je Porto uzeo LS pored svih onih klubova?NE KAZEM DA JE SENZACIJA VEKA,ali je veliko iznanedjenje bez obzira kakav su raspored imali.Kao kad bi sad na primer Fiorentina uzela ligu sampiona za mene bi to bilo ravno senzaciji,bez obzira sto Fiorentina ima odlican tim,covece kako to ne mozes da skapiras...
I onda ti kažeš da nisi površan, a sam kažeš da je veliko iznenađenje bez obzira na raspored??? E tome se razlikujemo, pošto ja uzimam sve u obzir a ne samo ime na peharu ...

Kad ovako kažeš na blef, onda bi bila senzacija da Firenca uzme LŠ, ali ne bi bilo iznenađenje ako bi oni imali AZ Alkmar, Bordo i Dinamo Kijev u nokaut fazi kao protivnike, malu sudijsku pomoć, i pola repke Italije u ekipi ... Kad bi tako gledao to za mene ne bi bila senzacija, ali kad bi gledao kao ti onda bi zaista bila ...

Pomoc sudija?Ako cemo tako onda ni Barsa nije zasluzila da uzme LS prosle godine,imali su pomoc sudija protiv Celzija u polufinalu...
Jesu, imali su pomoć u Londonu, ali isto tako radili su i na njihovu štetu, nisu ih samo gurali ... Nedosuđen penal u Barseloni, nedosuđena bar dva crvena i nepravedan crveni Abidalu su isto velike greške ...

Ok Walken skapirao sam ti si u stvari radoznao i ti si tajni agent James Bond koji radi na razotkrivanju istine, i kad ti sklopis mozaik zavere koja je napravljena,onda ce Interu biti oduzete sve titule koje je ikad osvojio,zajedno sa ona dva kupa sampiona sto je uzeo pre 50 godina.A Juventus ce biti proglasen za dozivotnog sampiona cele planete i svemira,jel tako?:)
KGB, Gari, KGB :D ... Više sam orijentalno nastrojen negoli ka zapadu ...

Samo mi reci kad sam ja rekao da Interu treba oduzeti titule, i da oni plaćaju sudije te učestvuju u zaverama ...

NEZASLUŽENO i NELEGALNO su dve različite stvari, to bi i pile do sada skontalo o čemu ja pričam ...

Ok Walken skapirao sam ti si u stvari radoznao i ti si tajni agent James Bond Nemam vise volje ni vremena da ovu pricu provlacim po ko zna koji put.Mogao bi ja sad recimo da potegnem pitanje sezone 1998 u kalcu kad je Juve bio sampion a Inter drugi,tada je cela Italija brujala o tome kako su sudije direktno odlucile sampiona,tacnije kako su pomogli Juveu i to u derbiu Juve Inter....Inter je tada zestoko ostecen,pa mi vise ne kukamo za to,iako imamo puno pravo...To je javna tajna na cizmi,da je tada Juve bio nezasluzeno sampion i uz pomoc sudija,pa to vise niko ne gleda,jer ostaje samo zapisano da su uzeli tada skudeto...To recimo svako zna ali znam da ne vredi sad ces ti opet po svom terati...[/QUOTE]Pa nema šta, Juventus je tada nezasluženo došao do titule, a možda i nelegalno to ne znam, nisu za to optuženi ...

Čist penal nije sviran na Ronaldu, a u sledećem napadu je sviran za Juve (koliko se sećam bio je nepostojeći) i za to imaju prava da kukaju navijači Intera kako su oštećeni i kako su trebali pošteno da se bore za titulu ...

Walken a jesi zaboravio da je Porto imao Mancestera da izbaci?I to su uradili,tako da niko ne moze da kaze da su nezasluzeno uzeli Ligu sampiona.Ali dobro ocigledno da se ne slazemo oko ovoga,za mene je to veliko iznanedjenje kao i za vecinu ljudi sa kojima sam pricao o tome.Ali dobro da ne davimo vise...

Sto se tice kalca hvala Bogu pa si i ti nesto priznao sto ide u korist Interu a protiv Juvea:)Ovo za sezonu 1998,bilo je bas u derbiu Juve Inter,je ostecen Inter i to bas zestoko,upravo ovo sto si ti napisao,sto je na kraju uticalo da Juve uzme skudeto..Ali ja necu da kukam vise oko toga(nisam ni tada kukao puno iako sam se iznervirao),iz prostog razloga sto sam se pomirio sa tim,misleci da je sudija stvarno pogresio.Tad mi ni na kraj pameti nije bilo mogucnost skandala koji se desio 2006(jednostavno nisam sklon tim teorijama zavera,iako su se "cudne" stvari desavale te 1998) kad je upravo Juve sa jos par timova optuzen za neregularnosti i neke dogovore sa sudijama...Ja ni dan danas ne osporavam tu titulu Juventusa 1998,iako bi imao puno pravo da verujem da je i te sezone bilo takvih stvari kao 2005 i 2006.Ali kazem dzaba to sve kad se na kraju pise samo ko je osvojio trofej...

Inace kad si vec pomenuo da si vise okrenut prema istoku,eto da ja kazem za sebe da sam nesto izmedju, "plivam"izmedju istoka i zapada i mislim da je tako najbolje :hahaha::think:

Poslednja izmena:
Walken a jesi zaboravio da je Porto imao Mancestera da izbaci?I to su uradili,tako da niko ne moze da kaze da su nezasluzeno uzeli Ligu sampiona.Ali dobro ocigledno da se ne slazemo oko ovoga,za mene je to veliko iznanedjenje kao i za vecinu ljudi sa kojima sam pricao o tome.Ali dobro da ne davimo vise...
Nisam zaboravio, ali si ti izgleda zaboravio kako ih je Porto izbacio ... Pazi, i za mene jeste iznenađenje kad pogledam odoka, ali u onoj situaciji i nije ...

Sto se tice kalca hvala Bogu pa si i ti nesto priznao sto ide u korist Interu a protiv Juvea:)Ovo za sezonu 1998,bilo je bas u derbiu Juve Inter,je ostecen Inter i to bas zestoko,upravo ovo sto si ti napisao,sto je na kraju uticalo da Juve uzme skudeto..
Nisam ti ja neki paranoik pa da mislim da su se sve sile urotile protiv Juventusa i da su oni jedini sveci, kad su neke stvari veoma očite ... Inter je tu drastično oštećen, i da nije bilo tih grešaka možda bi osvojio titulu, i zaslužili su da se pošteno bore do kraja ...

Juve je npr. pomoću sudijske greške došao do titule prvaka Evrope 1985-e (nepostojeći penal), ali je isto tako oštećen protiv Reala (Mijat bio u ofsajdu), tako da mi izgleda da je tu neka kosmička pravda umešala prste ....

Ja ni dan danas ne osporavam tu titulu Juventusa 1998,iako bi imao puno pravo da verujem da je i te sezone bilo takvih stvari kao 2005 i 2006.Ali kazem dzaba to sve kad se na kraju pise samo ko je osvojio trofej...
Ne osporavam ni ja titule Intera kao legitimne, nego kažem da su takve titule nezaslužene, a to su dve različite stvari koje ja toliko dugo pokušavam da objasnim ...

Inace kad si vec pomenuo da si vise okrenut prema istoku,eto da ja kazem za sebe da sam nesto izmedju, "plivam"izmedju istoka i zapada i mislim da je tako najbolje :hahaha::think:
Međutim, i Ameriku možemo gledati kao istok jer je svega 50 km udaljena od Rusije, a i Kolumbo je krenuo na istok preko zapada, te mu na kraju sve dođe na isto :D ...

Ocekuje nas derbi... Jos samo sat vremena...
Bice velicanstveno kao i uvijek...

Ocekujem veliku pobjedu koju cemo tesko zaraditi...:ok:

Usput htio sam da podijelim sa vama nekoliko izjava Dzona Terija pred mec...

Prva...Teri vjeruje u Drogbu!
http://www.mirrorfootball.co.uk/new...ry-says-skipper-John-Terry-article214991.html

Pravi navijaci i saigraci nikada nijesu sumnjali u Didijea!
http://www.goal.com/en/news/9/engla...chelsea-fans-and-players-never-doubted-didier

Zna se ko voli Celzi...:heart:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_5682326,00.html

Posljednja recenica je genijalna:D :hahaha1:
http://www.goal.com/en/news/9/engla...premier-league-title-there-for-the-taking-for

Drogba u prvih jedanaest utakmica Premijer lige ima 9 golova i 8 asistencija i ubjedljivo je najbolji igrac Premijer lige... Zadovoljstvo je gledati Celzi i Drogbu kao udarnu iglu!

Didije je spreman...Igrac koji uvijek sija u velikim i vaznim mecevima...:super:
http://www.skysports.com/story/0,19528,11668_5679948,00.html

Idemo Plavci...3-0 minimum!:D

Believe In Blues!

@Grizzly
3-0?!:hahaha:
Ako vam je ovo vrh protiv Uniteda bez trecine prvotimaca,onda ce biti 0-3.
Fletcher je izrastao u pravu zamenu Scholes-u
p.s. Bravo za Evansa!
Titula ce ostati tamo gde je sada.

Poslednja izmena:
Nisam gledao utakmicu, imao sam nekih obaveza, pa ako bi mogao ovo da mi pojasniš, živo me zanima :D

Evans sacekao Drogbu i djonom ga docekao po rebrima.Nimalo naivno.A vidic se nasao odmah pored aut linije i dok se ovaj previjao na travi otvoreno se smejao.Kamera se menjala,malo Nemanja kako se smeje,malo Drogba kako lezi...inace zadnjih pola sata tekma je bila na ivici otvorene tuce...

Sam si rekao 7 meseci.Da li cete ovako igrati za pola godine?:think:
A,zna se da United tradicionalno od nove godine krece da poliva.:lol:

Rekao sam 7 meseci jer je za otprilike 7 meseci kraj prvenstva, i tad titula prelazi kod nas :) Naravno, zna se da United uvek malo kasnije hvata zalet, ali Chelsea je vec 5 bodova ispred, pa cemo videti. Zadovoljan sam sto smo dosad dobili obe velike utakmice (Liverpool i United)

Back