Za nama je dobar period...
Sada pocinje novi...pravi takmicarski period...i to pocinje bukvalno od danas...
Gledajuci nase prijateljske utakmice nijesam primjetio razliku koja bi mi rekla da su to stvarno prijateljske utakmice...
Svakako...mi smo dali sve od sebe...i gledajuci ovaj prijateljski dio bili smo jedna od tri najuspjesnije ekipe u Evropi(uz Bajern i Barselonu)...
Svih 5 utakmica okarakterisali su puni stadioni sa sjajnom atmosferom...vecinom su padali lijepi golovi a igralo se veoma borbeno...
Svaka utakmica je imala svoje teskoce(osim ona protiv Intera kada nijesu imali ni sansu)...
Utakmica protiv Milana je bila sjajna...vjerovatno i najbolja utakmica Milana u pripremnom periodu...
Evo linka sa najvaznijim detaljima sa te utakmice...golovi su bili sjajni, sva 3, postigli su ih Drogba, Sidorf i Zirkov koji je u toj utakmici debitovao...
A danas...danas je dan kada se igra Super kup Engleske ili Komjuniti Sild...
Igracemo protiv sampiona Engleske i vicesampiona Evrope - Mancester Junajteda...
Siguran sam da cemo biti odlicni...i vjerujem da nam stize prvi trofej ove sezone...
Anceloti ce sigurno izvesti formaciju 4-4-2...ali nijesam potpuno siguran ko ce igrati...prije svega nijesam siguran za sredinu terena...a i primjetio sam da je Karlov miljenik Bane Ivanovic, tako da i u odbrani postoje razlicite opcije...naprijed ce sigurno biti Drogba i Anelka...
Drogba je produzio ugovor do 2012. godine i sada zeljno ocekujem da to isto uradi i Esli Kol...
Odusevljen sam jer smo sacuvali ekipu, sto je najvaznije...doveli dobra pojacanja(moguca su jos neka ako klubovi prodavci budu racionalni)...a najvise srecan jer igramo odlicno!
Idemo danas...na pobjedu!
Believe In Blues!