Chelsea FC

Sada nam slijedi jos jedna divna sezona!
U novinama sam procitao...``Tako to rade velikani - tek se zavrsila sezona a Celzi, Milan i Real imaju nove trenere!``

I upravo tako...dosao nam je Anceloti! Vjerujem da ce biti izvanredan!:ok: Karlo, dobrodosao!:)
Vec smo mi imali italijanskog trenera...i to nam nista nije smetalo, naprotiv!

Nijesam siguran koliko ce se nas tim mijenjati u ovom prelaznom roku...ali siguran sam da to nece biti drasticno!
Tu ce biti 2 druga, Lampard i Teri...tu ce biti jos 2 druga, Mikel i Esijen...tu ce biti neprikosnoveni Drogba kao vodja africkog lobija u Celziju...tu ce biti i nasi sjajni bekovi Esli i Zoze...Anelka i Balak ce ostati barem jos godinu...Ceh je definitivno tu, kao i Dzo Kol...Alex ostaje...i Bane ostaje...
Ostaje da se vidi sta ce biti sa Maludom i Kaluom...
Maluda je u velikom dijelu sezone pokazao da zasluzuje da ostane...ima sjajnu saradnju sa svojim prijateljima(pod broj jedan - Drogbom, pod broj dva - Anelkom)...
Kalu je nerijetko bio pravi dzoker...i bio tu i kada nam nije islo fantasticno...
Volio bih da obojica ostanu...vidjecemo!
Karvaljo je imao mnogo problema...ali kada je bio tu, sve je izgledalo sigurno(mozda ne, samo protiv Boltona)...u proslosti je bio sjajan, i ne bih volio da ode...

Ako nam i dodju neki igraci, to ce biti 2-3 vrhunska...a ako nam odu neki, to ce biti 2-3 odlicna i neki koji i nijesu toliko bitni(Deko i donekle Beleti, iako je cesto bio talisman ekipe)...

Iduce godine idemo na 4 trofeja...kao i uvijek...
A onda cemo na kraju sezone sumirati rezultate...

Ovo je bila dobra sezona! Mozda je prosla bila i bolja...ali tada smo ostali bez trofeja!

:heart:Believe In Blues!:heart:
:heart:Chelsea Forever!:heart:

P.S. I Teri, i Lampard, i Drogba...svi su obecali da ce dati sve od sebe! Znam da ce biti tako!

ekipi treba renoviranje, iz sredine jedino esijen da ostane i mikel...odbrana je prva liga, mislim da odlaze ili drogba ili anelka...neko od njih dvjoice, ja bih vise voljela da ostane anelka...karvaljo je car, igrao je fantasticno sve sezone za nas osim poslednju...godine su to. Nece biti katastrofa da ostane, taman posla, ali nece izboriti mjesto u prvom timu ...tu su aleks,bane,teri, na njegovoj poziciji, a i mansijen...

Moja zapazanja..E ovako:

Sto se sredine tice ja bih ostavila: Esijena, Mikela i, naravno, Lampsija. Napad - volela bih da Drogba ostane, mislim da on ima jos sto sta da kaze. Anelka, i njega bih zadrzala ali ako bude hteo da ode - well... Di Santo je ok, treba rada, ali on je vrlo mlad. Odbrana, tu ja nista ne bi menjala, eventualno mi je Karvaljo malo oslabio, ali moze jos da gura. Zadrzala bih i Kalua, a ostalo na generalku.
Mislim da nam treba jos jedan golman, ali to sada nije prioritet.

Ne bih ni ja. :) Neke stvari i neki ljudi nemaju cenu.

Inace evo slika :) :

31-8-2.jpg

3-2-2.jpg

4-1-2.jpg

51-1-1.jpg

55-2.jpg

57-1.jpg

62-1.jpg

63-2.jpg

76-1.jpg

77-1.jpg

8807398310-2.jpg

88079587-1.jpg

88080282-1.jpg

88080316-1.jpg

88080314-1.jpg

88080308-2.jpg

essien8585x350565747a-1.jpg

facupfinalmichaelessi012-2.jpg

P.S Moram da napravim neki dobar av. :)

Znas kako..Ja nisam bila odusevljena Ancelotijem, ali sta je tu je. Covek je uzimao trofeje sa Milanom pa sto ne bi i sa nama? Nadam se da ce uvesti nesto novo, poboljsati ekipu itd.. Stil igre mi je malo labav ali nije ni da smo nekada igrali totalni fudbal...

Znas kako..Ja nisam bila odusevljena Ancelotijem, ali sta je tu je. Covek je uzimao trofeje sa Milanom pa sto ne bi i sa nama? Nadam se da ce uvesti nesto novo, poboljsati ekipu itd.. Stil igre mi je malo labav ali nije ni da smo nekada igrali totalni fudbal...

Ja sam maksimalno skepticna sto se njega tice, ali mi je simpaticniji nego Skolari ...(bolje reci manje antipatican) ...Jos sam smeksala kad sam procitala neke izvode iz njegove autobiografije

Samo da se ne ponovi situacija sa Skolarijem...a sve mirise na to.

Ne znam, prica se da ce doci Pirlo ...Pirlo je STAR i nije KAO STO JE NEKAD BIO.Isto sam pricala za Deka i vidite sta se desilo...

Ja sam maksimalno skepticna sto se njega tice, ali mi je simpaticniji nego Skolari ...(bolje reci manje antipatican) ...Jos sam smeksala kad sam procitala neke izvode iz njegove autobiografije

Samo da se ne ponovi situacija sa Skolarijem...a sve mirise na to.

Ne znam, prica se da ce doci Pirlo ...Pirlo je STAR i nije KAO STO JE NEKAD BIO.Isto sam pricala za Deka i vidite sta se desilo...

Moram da priznam da si bila u pravu i za Skolarija i za Deka... Nazalost..Ali se nadam da se istorija nece ponoviti i sa Ancelotijem. Ne bi valjalo uopste.
I ne dao mu Bog da pravi klub penzionera...

Sve lici na to da ce da se ponovi. Obecava LS, kaze da ne zna engleski dobro (mada zna sasvim solidno...gore nego Gus Hidink, bolje nego Skolari),oce Pirla da dovede (kao sto je Skolari htio deka...mislili smo da su to samo tracevi pa vidite) .

Samo ja mislim da je Anceloti bolji trener od Skolarija.

@Jeka
Sjajne slike:) U prvoj se potpuno pronalazim...:D
Sve su super, ponavljam:mrgreen:
Esijen je potpuno opicen:hahaha:
Bas mi se svidjaju slike:D

@Tema
Skolari je izuzetan trener...moje misljenje o njemu se nije promijenilo...
Deko je los samo zato sto je navikao da za njega neko drugi radi...a toga nema u Celziju...
Svi moraju da rade!

Anceloti ce imati blistavu godinu u Celziju! Mozda i sezonu za sva vremena! Imace sansu da pocne sezonu sa trofejom(Komjuniti Sild):D

Pojacanja koja bih volio da dodju a padaju mi prva na pamet...
Adebajor...Dzeko...Riberi...Vilja(uvijek dolazi u obzir, jer igrac koji je bolji od Toresa mora da dodje u obzir)...

Back