Chelsea FC

Ovo mislim da je bio treci put da smo dali sedam golova nekom :D ove sezone.Demolirali smo ih, Kalou dao 3 gola...sta ce biti, sta ce biti ...za mene je on dobar igrac, ali nikako za prvih XI. Nekonstantan je ,to mu je jedina mana, an svu zalost veoma zeznuta...Sturridge dao gol...Malouda igra fantasticno .Svi su bili odlicni.

Zanimljivo da se 48 % meni se cini, navijaca Liverpoola rekli da bi radije da Liverpool izgubi od Chelsea i izgubi bilo kakve sanse za cetvrto mjesto , nego da uruce titulu Manchester Unitedom koji bi se tako izjednacio sa njihovim rekordom...

Liverpool je nezgodan u svakom smislu, uvijek dobro igraju protiv nas ,ma i da su u najgoroj formi, a jesu u dosta losoj...

Frank Lampard :worth:

Prica Ancelotti kako ce 5 mladih igraca biti aktivni u prvom timu sledece sezone...sto najvjerovatnije znaci da ce Deco, Ferreira , Ballack i slicni da napuste klub, a mozda i Joe Cole (ne znam sta da mislim o tome).

Dakle, znaci remonta :D . Igramo fantasticno , iako smo kiksali dosta. Protiv Tottenhama smo bili sramotni-jedini koji nije odustao ni u jednom momentu bio je Lamps , a da je Pavlychenko bio precizniji, bas bi se osramotili :(. Mada tu je i Carlo pogrijesio, Deco u prvih XI , Ferreira igra ispred spremnog Baneta...oAnelka nije igrao od 1 . minuta a dao gol protiv Boltona...Drogba krenuo da kleca nakon sto je ovaj sve tri izmjene iskoristio...

Zadovoljna sam nasom igrom ove sezone i vjerujem da mozemo osvojiti titulu :)

I sva tri puta Drogba nije dao nijedan (a sada je igrao ipak) a prvi im strelac ... Nešto tu ne štima :D ...

Pa to znaci da smo mnogo mocni ove sezone :mrgreen:.Svi daju golove, svi igraju za tim, a ne sebicno kako je Drogba znao da igra prethodne 2 :mrgreen: .

drogba kad je briljantan, briljantan je (arsenal) ...kad je bezveze, onda uskace anelka (bolton,iako mu je on asistiraocini mi se ) , a kad je bezzzvezzze onda je bas ona mrcina od prije godinu dana...ali srecom to se rijetko desava .
meni je malo izgubio na kreditu posle nekoliko tak-tak sezone i ono ocu-necu...ali recimo da ga sad polako vraca :mrgreen:

Iako mislim da ako budemo imali sansu da unovcimo na njemu, trebamo to uciniti

Igrači Čelsija zatrpali Murinjov telefon čestitkama

Igrači Čelsija zasuli su telefon Žozea Murinja čestitkama posle plasmana Intera u finale Lige Šampiona. To je dokaz da još uvek nisu zaboravili bivšeg trenera.
Murinjo velikaPortugalac i dalje ima jaku vezu sa igračima koje je trenirao na "Stamford Bridžu". Oni su požurili da mu čestitaju najnoviji uspeh.

"Čelsi je bio tako blizu - dva puta u polufinalu dok sam ja bio tamo, ali to je život, to je fudbal. Sada smo mi uspeli i, da ne slažem, nekoliko sekundi nakon poslednjeg zvižudka imao sam nekoliko stotina poruka na mom telefonu," rekao je Murinjo.

"Mnogo ih je iz Čelsija, od igrača i ljudi koji su tamo radili sa mnom. Znam kako su se osećali ove sezone kada su izgubili od Intera a mogu da zamislim kako su se osećali kada su izgubili finale u Moskvi. Ali mi smo prijatelji i oni su srećni zbog mene."

Lep gest :)

Pa to znaci da smo mnogo mocni ove sezone :mrgreen:.Svi daju golove, svi igraju za tim, a ne sebicno kako je Drogba znao da igra prethodne 2 :mrgreen:
Vala su se raspucali ove sezone, ko da ih Venger vodi a ne Karlo koga je Silvio terao da igra sa više napadača ...

drogba kad je briljantan, briljantan je (arsenal) ...kad je bezveze, onda uskace anelka
To je i njegov najveći problem - nije konstantan i moraš gledati u pasulj koja će mu sezona biti dobra i kad će biti raspoložen ... Kad je raspoložen onda je zver u 16-ercu i opasan je iz svih pozicija, ima odličan šut i sjajan je skakač ...

Nistelroj je možda slabiji od njega gledajući sve kvalitete, ali lik je konstantan i trpa gde god stigne i nema lošu sezonu osim ako nije povređen ... Kao i Eto npr., samo što je još bolji od Ruda ...

Nije jos gotovo,ne radujte se prerano.Dobice vas L'pool i onda nista od titule.:lol:
Dok ovaj covek igra za United ja sam spokojan.:worth:

Bas nas je dobio :mrgreen:
Necu da cepidlacim...igrali smo fantasticno, Kalou igrao savrseno, ali savrseno...nije ga htio gol, jos ga je Mascherano izmasakrirao, sudija nista :eek:
On stvarno jeste malo slab na nogama, nije kao neki da se bacaju okolo (necemo o imenima :D ) ,nego je malo smotan...
Ali savrseno igrao...dakle , protiv Wigana, na klupu, znajuci njegovu konsistentnost :lol:

Svi su igrali vrhunski...:worth::worth::worth: i oni koji nisu :mrgreen:

Mislim da je Lamps pokazao sve razloge zasto je bolji od Gerrarda. Znam da Gerrard ima slabu sezonu, ali jednostavno, ima razloga zasto je LAmps , makar za nijansu kvalitetniji igrac od Gerrarda.

Kako je rekao Mourinho (u zadnje vrijeme sam nostalgicna povodom njega, iako sam jako adovoljna sa Carlom) ...najveci profesionalac ikada, na dobar nacin...

article-0-005584AF00000258-454_468x671.jpg

Drogbi bravo za gol :klap: i uopste igru...Ma svi su bili odlicni!Necu da cepidlacim :mrgreen:
Wigan jeste slabiji, ali nas je jednom pobijedio ove sezone...i onaj put kad je Grant bio trener, posle kiksa Man Uniteda, cini mi se protiv Blackburna...da smo pobijedili Wigan bii bi izjednaceni ili nesto tako sa njima, a onda je Valencia mislim...ne mogu sad da provjeravam u 90 i nekom minutu dao gol za 1:1 i United je osvojio titulu... tako da moramo biti oprezni! I onda ce titula biti nasa :brus:! Samo smo mnogo zakomplikovali zivot sa Tottenhamom, kao i obicno :besna:

:klap::klap::klap::super::super::super::brus::brus::brus::worth::worth::worth:

Poslednja izmena:
Didije Drogba, koji je lukavo iskoristio kiks kapitena Liverpula Stivena Džerarda za vodeći gol Čelsija, priznaje da je taj detalj odlučio pobednika, a vrlo verovatno i novog šampiona Engleske.

- Džerard je napravio veliku grešku. Naravno, nije to namerno učinio, ali ja sam imao veliku sreću što sam se našao na pravom mestu i postigao gol. Taj gol doneo nam je veliko olakšanje i dao nam dodatno samopouzdanje, pa smo na kraju ostvarili odličan rezultat - izjavio je Drogba.

Back