Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xm,kako to mislish sad ih wishe i ne gledash?Pa,zar mozhesh kad se nigdje ne prikazuju?U stwari prikazuju na nekom kanalu koji malo nas ima...Lea_RBD:Obozavala sam Chari, sad ih vise i ne gledam otkad se ne prikazuje na pinku! Obozavam Piper, najjaci mi je ona lik, a sladak mi je onaj LeoPheobe je jakoooooooo lepa i stvarno extra zgodna, a ni Page ni ona Pru mi se nisu svidjale, ne znam zasto...
Pa imam novu...Ali nikad ne gledam taj program, skoro da i ne gledam televiziju, pustaju jadne filmove, pa mi je draze odgledati neki na satelitu ili uzeti iz video cluba... I knjiga "Duhovi proslosti" je bas dobra, a da li neko mozda zna da li postoji i knjiga u kojoj je glavna Piper?!?!mala vestica:Xm,kako to mislish sad ih wishe i ne gledash?Pa,zar mozhesh kad se nigdje ne prikazuju?U stwari prikazuju na nekom kanalu koji malo nas ima...
Mislish li na srpskom jeziku ili mozhe i na engleskom...?Da ja znam na srpskom su izdate 4 knjige_Mocj trojstwa,Poljubac tame,Duhowi proshlosti i Magichna mesechina...A,ne znam ko je glawni u tim knjigamaLea_RBD:Pa imam novu...Ali nikad ne gledam taj program, skoro da i ne gledam televiziju, pustaju jadne filmove, pa mi je draze odgledati neki na satelitu ili uzeti iz video cluba... I knjiga "Duhovi proslosti" je bas dobra, a da li neko mozda zna da li postoji i knjiga u kojoj je glavna Piper?!?!
Na satelitu na engleskom, a kad iznajmim onda ima prevod, mada meni ne smeta, ali drustvu smeta, pa se onda trudim da iznajmim, a ako nista onda ima prevodimmala vestica:Mislish li na srpskom jeziku ili mozhe i na engleskom...?Da ja znam na srpskom su izdate 4 knjige_Mocj trojstwa,Poljubac tame,Duhowi proshlosti i Magichna mesechina...A,ne znam ko je glawni u tim knjigama.
Zadnja je o wudu magiji,a takodje je Fibi glawna,mada ja ne bih to tako nazwala,al ajde...Lea_RBD:Na satelitu na engleskom, a kad iznajmim onda ima prevod, mada meni ne smeta, ali drustvu smeta, pa se onda trudim da iznajmim, a ako nista onda ima prevodimU "Duhovi Proslosti" je glavna Pheobe, to sam procitala, drugarica ima i valjda "Poljubac Tame" i tu je glavna Pru, valjda je ova poslednja o Piper, a prva uopsteno o svima...Moram pronaci negde te dve

Ali,ima jedan problem,meni treba sa titlom na srpskom jeziku...Mislim,znam engleski ok,ali nishta spektakularno da bih umjela da u momentu skapiram shta znachi neka rijech koju sam ranije chula...Ben_Adam:Ako pogledate gore na listi tema, videtjete lepljivu temu ''RAZMENA SERIJA''. Tu mozhete nabaviti seriju. Ja sam tako uradio, i veoma sam zadovoljan. Trenutno gledam III sezonu...![]()
jaoj bože, svašta sam radila....baš sam bila naložena na to veštičarenje
...Serija je prosečna, ali, drago mi je što do samog kraja nisu popustili sa zanimljivošću sadržaja epizoda...jer obično se javi nedostatak inspiracije pa se serija zezne...ali ovo je bilo zanimljivo gledati...(makar za dete kakvo sam bila) inače...najviše sam volela negativce...Kol mi je bio super, a od sestara Pajper i Pejdž