Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Xm,kako to mislish sad ih wishe i ne gledash?Pa,zar mozhesh kad se nigdje ne prikazuju?U stwari prikazuju na nekom kanalu koji malo nas ima...Lea_RBD:Obozavala sam Chari, sad ih vise i ne gledam otkad se ne prikazuje na pinku! Obozavam Piper, najjaci mi je ona lik, a sladak mi je onaj LeoPheobe je jakoooooooo lepa i stvarno extra zgodna, a ni Page ni ona Pru mi se nisu svidjale, ne znam zasto...
Pa imam novu...Ali nikad ne gledam taj program, skoro da i ne gledam televiziju, pustaju jadne filmove, pa mi je draze odgledati neki na satelitu ili uzeti iz video cluba... I knjiga "Duhovi proslosti" je bas dobra, a da li neko mozda zna da li postoji i knjiga u kojoj je glavna Piper?!?!mala vestica:Xm,kako to mislish sad ih wishe i ne gledash?Pa,zar mozhesh kad se nigdje ne prikazuju?U stwari prikazuju na nekom kanalu koji malo nas ima...
Mislish li na srpskom jeziku ili mozhe i na engleskom...?Da ja znam na srpskom su izdate 4 knjige_Mocj trojstwa,Poljubac tame,Duhowi proshlosti i Magichna mesechina...A,ne znam ko je glawni u tim knjigamaLea_RBD:Pa imam novu...Ali nikad ne gledam taj program, skoro da i ne gledam televiziju, pustaju jadne filmove, pa mi je draze odgledati neki na satelitu ili uzeti iz video cluba... I knjiga "Duhovi proslosti" je bas dobra, a da li neko mozda zna da li postoji i knjiga u kojoj je glavna Piper?!?!
Na satelitu na engleskom, a kad iznajmim onda ima prevod, mada meni ne smeta, ali drustvu smeta, pa se onda trudim da iznajmim, a ako nista onda ima prevodimmala vestica:Mislish li na srpskom jeziku ili mozhe i na engleskom...?Da ja znam na srpskom su izdate 4 knjige_Mocj trojstwa,Poljubac tame,Duhowi proshlosti i Magichna mesechina...A,ne znam ko je glawni u tim knjigama.
Zadnja je o wudu magiji,a takodje je Fibi glawna,mada ja ne bih to tako nazwala,al ajde...Lea_RBD:Na satelitu na engleskom, a kad iznajmim onda ima prevod, mada meni ne smeta, ali drustvu smeta, pa se onda trudim da iznajmim, a ako nista onda ima prevodimU "Duhovi Proslosti" je glavna Pheobe, to sam procitala, drugarica ima i valjda "Poljubac Tame" i tu je glavna Pru, valjda je ova poslednja o Piper, a prva uopsteno o svima...Moram pronaci negde te dve
Ali,ima jedan problem,meni treba sa titlom na srpskom jeziku...Mislim,znam engleski ok,ali nishta spektakularno da bih umjela da u momentu skapiram shta znachi neka rijech koju sam ranije chula...Ben_Adam:Ako pogledate gore na listi tema, videtjete lepljivu temu ''RAZMENA SERIJA''. Tu mozhete nabaviti seriju. Ja sam tako uradio, i veoma sam zadovoljan. Trenutno gledam III sezonu...![]()