Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Obozavala sam Chari, sad ih vise i ne gledam otkad se ne prikazuje na pinku! Obozavam Piper, najjaci mi je ona lik, a sladak mi je onaj Leo :D:D:D Pheobe je jakoooooooo lepa i stvarno extra zgodna, a ni Page ni ona Pru mi se nisu svidjale, ne znam zasto...

Lea_RBD:
Obozavala sam Chari, sad ih vise i ne gledam otkad se ne prikazuje na pinku! Obozavam Piper, najjaci mi je ona lik, a sladak mi je onaj Leo :D:D:D Pheobe je jakoooooooo lepa i stvarno extra zgodna, a ni Page ni ona Pru mi se nisu svidjale, ne znam zasto...
Xm,kako to mislish sad ih wishe i ne gledash?Pa,zar mozhesh kad se nigdje ne prikazuju?U stwari prikazuju na nekom kanalu koji malo nas ima...

mala vestica:
Xm,kako to mislish sad ih wishe i ne gledash?Pa,zar mozhesh kad se nigdje ne prikazuju?U stwari prikazuju na nekom kanalu koji malo nas ima...
Pa imam novu...Ali nikad ne gledam taj program, skoro da i ne gledam televiziju, pustaju jadne filmove, pa mi je draze odgledati neki na satelitu ili uzeti iz video cluba... I knjiga "Duhovi proslosti" je bas dobra, a da li neko mozda zna da li postoji i knjiga u kojoj je glavna Piper?!?!

Lea_RBD:
Pa imam novu...Ali nikad ne gledam taj program, skoro da i ne gledam televiziju, pustaju jadne filmove, pa mi je draze odgledati neki na satelitu ili uzeti iz video cluba... I knjiga "Duhovi proslosti" je bas dobra, a da li neko mozda zna da li postoji i knjiga u kojoj je glavna Piper?!?!
Mislish li na srpskom jeziku ili mozhe i na engleskom...?Da ja znam na srpskom su izdate 4 knjige_Mocj trojstwa,Poljubac tame,Duhowi proshlosti i Magichna mesechina...A,ne znam ko je glawni u tim knjigama;).

mala vestica:
Mislish li na srpskom jeziku ili mozhe i na engleskom...?Da ja znam na srpskom su izdate 4 knjige_Mocj trojstwa,Poljubac tame,Duhowi proshlosti i Magichna mesechina...A,ne znam ko je glawni u tim knjigama;).
Na satelitu na engleskom, a kad iznajmim onda ima prevod, mada meni ne smeta, ali drustvu smeta, pa se onda trudim da iznajmim, a ako nista onda ima prevodim :D:D:D U "Duhovi Proslosti" je glavna Pheobe, to sam procitala, drugarica ima i valjda "Poljubac Tame" i tu je glavna Pru, valjda je ova poslednja o Piper, a prva uopsteno o svima...Moram pronaci negde te dve

Lea_RBD:
Na satelitu na engleskom, a kad iznajmim onda ima prevod, mada meni ne smeta, ali drustvu smeta, pa se onda trudim da iznajmim, a ako nista onda ima prevodim :D:D:D U "Duhovi Proslosti" je glavna Pheobe, to sam procitala, drugarica ima i valjda "Poljubac Tame" i tu je glavna Pru, valjda je ova poslednja o Piper, a prva uopsteno o svima...Moram pronaci negde te dve
Zadnja je o wudu magiji,a takodje je Fibi glawna,mada ja ne bih to tako nazwala,al ajde...:)

Ako pogledate gore na listi tema, videtjete lepljivu temu ''RAZMENA SERIJA''. Tu mozhete nabaviti seriju. Ja sam tako uradio, i veoma sam zadovoljan. Trenutno gledam III sezonu... :D

Ben_Adam:
Ako pogledate gore na listi tema, videtjete lepljivu temu ''RAZMENA SERIJA''. Tu mozhete nabaviti seriju. Ja sam tako uradio, i veoma sam zadovoljan. Trenutno gledam III sezonu... :D
Ali,ima jedan problem,meni treba sa titlom na srpskom jeziku...Mislim,znam engleski ok,ali nishta spektakularno da bih umjela da u momentu skapiram shta znachi neka rijech koju sam ranije chula...

Serija je zaista dobra, i moracu da se dogovorim sa nekim oko preuzimanja na temi "Razmena serija"
Secam se samo da je pre jedno 3 -4 godine, blago receno, harala ovim prostorima... Novine i uopste mediji su bili prepunjeni... Na sve strane Prue, Piper & Phoebe... Zaista mi je zao sto su prestali sa prikazivanjem, mislim da bi gledanost bila sigurno 90% prvobitne...

U osnovnoj školi nije postojao veći zaludjenik Čarima od mene...to je bilo psihopato...i dan danas čuvam 5 spojenih, ukoričenih svezaka sa isečcima i sličicama iz novina...imam snimljene sve epizode, čak sam pravila "Knjigu senki" i madjijala sam ocene...pravila napitke, punila bočice od kapi za nos (one staklene) i rimovala čini :lol: jaoj bože, svašta sam radila....baš sam bila naložena na to veštičarenje :lol: ...Serija je prosečna, ali, drago mi je što do samog kraja nisu popustili sa zanimljivošću sadržaja epizoda...jer obično se javi nedostatak inspiracije pa se serija zezne...ali ovo je bilo zanimljivo gledati...(makar za dete kakvo sam bila) inače...najviše sam volela negativce...Kol mi je bio super, a od sestara Pajper i Pejdž

Mi smo kao organizovale trojstvo, pa sam se svadjala sa drugaricom koja ce da bude Fibi. I onda ova treca kaze koja prva dotakne ovoga ona ce biti. I on poceo da bezi kreten. I na kraju sam ga ja dotakla. I ja sam bacala kao neke cini na ocene; jedan me iznervirao i ja sam smislila neku rimu i bacila na njega i on dobio 4,a bilo je predvidjeno za 4.

ja sam obozavala cari i stvarno sam bila pravi zaludjenik...takodje sam pravila napitke,smisljala carolije i imala knjigu senki,najvise sam volela pajper i fibi a pejdz i pru su me nervirale i lea sam bas volela...a najbolje moci je imala pejdz pa pajper pa pru pa fibi

8 sezona, 178 epizoda, snimanje je završeno. Poslednje emitovanje u svetu je bilo 21. Maja 2006. Kod nas nisu emitovane sve epizode, a sada već sumnjam da će u skorije vreme i biti. Preporučujem razmenu sa nekim od korisnika, ukoliko želiš da odgledaš seriju do kraja (tema o razmeni).
;)

Back