Pajper
Poznat
- Poruka
- 9.902
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hvala hvala..boooze kako me vole ljudiMira RBD:Serija je bila extra,steta sto je vise nema na pinku,omiljena mi je bila Piper...
I mene to bas zanima...Sunflower girl:Jel znate jel imaju negde da se kupe epizode na dvd-u?
NA KOJEM KANALU???Mephostopolis:NOVA SVAKO JUTRO U 8
ili bar oko 8
Da,obozavamo te......xePajper:hvala hvala..boooze kako me vole ljudi![]()
![]()
Jeste on bio najbolji...katy:Sjajna je serija....nije ni cudo sto je dosegla toliki uspeh ne samo u SAD-u, vec i sirom sveta....Jedino nisu trebali da staju sa snimanjima, serija je po prirodi zanimljiva i nema sanse da ponestane ideja za pravljenje novih epizoda....Jeste Kol najbolji lik...imala sam debelu svesku izlepljenju clancima i slikama samo o njima...nikad ih necu zaboraviti
ni ja nemam...=((( neshto je do njih problem,sad su skroz ugasili novu...Maja_RBD:bas tako se zove: Nova... Ja ga nazalost nemam
ubedljivo...a taj glumaci igra i u onoj seriji rezhi me,ishla je na RTL-u...i to sam gledala....sad vishe ne ide,nisu otkupili sledecju sezonu...>_>...katy:....Jeste Kol najbolji lik...