Charmed

• Začetnik teme Začetnik teme neven
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Једноставно серије нема, па људи лагано заборављау на њу... Скоро свака епизода је овде добро претресена... Не знам... Ајде да наставимо с квизом... Ам... Како њих три сазнају шта су?

Jednostavno... ... Posto je baba umrla, njih tri idu na tavan i tamo nalaze tablu za prizivanje duhova. Sve pocinje kao obicna igra, ali onda na tabli pocinju da se ispisuju slova. To odmah nisu videle sve tri... ... Fibi nalazi knjigu senki i cita uvodni deo, nesvesno je od njih tri napravila vestice- carobnice.

A sada hocu odgovor na moje pitanje - Kako se zvala kelnerica koja je radila kod Piper u klubu, a pokusala je da ubije Prue, posto je bila ljubomorna na nju? :)

Ne sme da izumre,ova tema je vise nego odlicna!!!
To je nehumano!
Mislim da znam ja kao i svaki pravi fan tj. obozavatelj...
Zvala seeeeee.......hm.........valjda na K
Jao cekaj sad cu da se setim samo trenutak :oops:

gorannk:
Ma evo postavicu ja. :)
Kako se zvala kelnerica, koja je pokusala da ubije Prue, jer je bila ljubomorna na nju? Uzgred radila je kod Piper. :)
Jes, jes, jes!!!
Znam odgovor na pitanje!!!
Morao sam da odgledam tu epizodu po ko zna koji put, da bih se setio o cemu se radi!
Ta kelnerica se zove ABBEY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja znam da Pajper ima dva decaka Wyatta i Chrisa a da je Fibi kad je usla u ono kako se zove ona vrata sa svetlom videla da je Pejdz nastavnica u skoli magije a da je ona trudna!
Mozda se setim jos stvari ali ovo znam trenutno.

Bravo, pogodila si prve dve. Jesu Dejzi i Miranda, ali treca nije Lili. :)
Tacnije trecoj uopste nisu spominjali ime, ubili su je, ali joj niko nije spomenuo ime. :)
To je bilo trik pitanje. Sada si ti na redu.

Back